Nejsi přihlášen
Re: ...v prachu 2017
Kožak psal:Kedar psal:Kožak psal:koukám žes z Vajnor ...tam mě brali za vojáčka...stojí ještě to kasíno nebo sou tam už taky vietnamci?
A na pivo do Mamuta si chodil?
jj chodila na koupačku na Zlatý písky....neřikej že ty taky?
Jo a gumákům na letiště pro žampiony jen o pár let dřív než ty.Náš ročník to tam otevřel jako ukázkový ůtvar východního okruhu.
Jinej už nebudu
Evla psal:Pomaly získavam sebadôveru a naprávam reputáciu. Dnes bez prachu a bez kolízie. Čumím, čo som si kúpila, ale som spokojná.
Zdravím máš široký rozsah koníčků.Tohle je též technická výzva kterou chceš vyřešit?Klobouk dolu s 1250-tkou jsi sis dala latku vysoko.Ať se daří.
Michal Dk psal:Evla psal:Pomaly získavam sebadôveru a naprávam reputáciu. Dnes bez prachu a bez kolízie. Čumím, čo som si kúpila, ale som spokojná.
Zdravím máš široký rozsah koníčků.Tohle je též technická výzva kterou chceš vyřešit?Klobouk dolu s 1250-tkou jsi sis dala latku vysoko.Ať se daří.
Vďaka :).
V podstate nemám čo veľmi riešiť, lebo v pohybe je stroj príjemne ovládateľný. Jediná krízová situácia je moment zastavenia - ustáť a nezložiť sa.
A odkiaľ sa poznáme?
..jestli mohu..
..za mě poklona,klobouček.. při tebou zadaných mírách..
..podle fotky v profilu nepotřebuješ řešit vůbec nic..
..pokud dosáhneš oběma nohama i v keckách (topánky čo máš na fotke),tak jsi v klidu..
..mimo tému..na čem jezdí choť? (jako manžel myslím,nikam nebehaj)
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Evla psal:Muž má Triumph America, vlani kúpil jazdenku. Z toho dosiahnem na zem v pohode.
..neznám nikoho,kdo by z čopra nedosáhl..
..a jak psal Drak,dej banďourovi padáky neboť je prostým faktem,že ať majitelé dělají
co dělají,tak skoro každá motorka jednou nějakým způsobem upadne..
..tak to prostě je..
..no tak ať se daří..
tomasNJ psal:Myšák psal:tomasNJ psal:
jj chodíme tam na ně chcátVzdycky se preci chcalo jen na vsechno co melo 3 hrnky
ale di ty brepto... dycky se chcalo na koldanovo bandita...proto má tak rezavé kola
no no no no. abych ti nezaliskal ušiska do hlavy pankáču
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
kurva kurva kurva... mam rozmrdane kapoty... jeliman to předemnou zahamoval, odbrzdil jsem to na cca 10km/h a pusinka... byla tma a mlha... jel jsem za ním cca 7m jelo se pomalu, chystal jsem se na předjetí za par desítek metrů, přejížděli jsme přejezd a bobík se lekl autobusu co stál za přejezdem asi 20 m v odbočce...
držku jsem nehodil... zustal jsem stát na nohách...
je to rok a 2 dny od válečky se Speedem, v obou případech jsem si řekl, že nebudu nic riskovat apojedu v klidu
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Honzik8719 (Člen) 02.10.2017 10:43:56 Offline |
tomasNJ psal:kurva kurva kurva... mam rozmrdane kapoty... jeliman to předemnou zahamoval, odbrzdil jsem to na cca 10km/h a pusinka... byla tma a mlha... jel jsem za ním cca 7m jelo se pomalu, chystal jsem se na předjetí za par desítek metrů, přejížděli jsme přejezd a bobík se lekl autobusu co stál za přejezdem asi 20 m v odbočce...
je to rok a 2 dny od válečky se Speedem, v obou případech jsem si řekl, že nebudu nic riskovat apojedu v klidu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 165724.jpg
bude naked?
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:tomasNJ psal:kurva kurva kurva... mam rozmrdane kapoty... jeliman to předemnou zahamoval, odbrzdil jsem to na cca 10km/h a pusinka... byla tma a mlha... jel jsem za ním cca 7m jelo se pomalu, chystal jsem se na předjetí za par desítek metrů, přejížděli jsme přejezd a bobík se lekl autobusu co stál za přejezdem asi 20 m v odbočce...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 165724.jpgbude naked?
nn
__________________________________________________________________________________
Progear 650 (Člen) 02.10.2017 16:10:12 Offline |
XJelen psal:tomasNJ psal:... v obou případech jsem si řekl, že nebudu nic riskovat apojedu v klidu
tohle jsem pozoroval častěji, jakmile jsem nad jízdou začal moc přemejšlet, objevil se trabl...
Presne chce to letet porad bomby
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
tomasNJ psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 190555.jpg
ona bobikova Okta
že ty ses začetl a nedával pozor?
tajnej psal:tomasNJ psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 190555.jpg
ona bobikova Oktaže ty ses začetl a nedával pozor?
no zjišťoval jsem ceny nových dílů... aj sem v tom tak za 40tis... vandrful
..ceny kapot jsou vždycky randál..nezrobíš nic..
..buď rád,žes nepolámán a komplet..
..nechci vrtat,ale jednu věc mi opiš,prosím tě..
..máš v plánu plechovku předject a za okamih jí dáš pusinku na pravý roh prdele a
sobě rozštípeš levou stranu kapot..
..když jedu za autem,tak mu vidím kliky dveří na levé straně..takže v tvé situaci
bych skončil v opačném gardu..
..ta strana mě prostě mate..
Pšán psal:..ceny kapot jsou vždycky randál..nezrobíš nic..
..máš v plánu plechovku předject a za okamih jí dáš pusinku na pravý roh prdele a
..když jedu za autem,tak mu vidím kliky dveří na levé straně..takže v tvé situaci
Je to anglická motorka,tak proto
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
tomasNJ psal:no zjišťoval jsem ceny nových dílů... aj sem v tom tak za 40tis... vandrful
jak řikám, udělej z toho Naháče bude to vypadat líp a zbyde ti i na pivo, už i Štěpán to pochopil
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
čočkin psal:tomasNJ psal:no zjišťoval jsem ceny nových dílů... aj sem v tom tak za 40tis... vandrful
jak řikám, udělej z toho Naháče bude to vypadat líp a zbyde ti i na pivo, už i Štěpán to pochopil
...Čočkině všim sis, že má FIAT Daytonu
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 05.10.2017 18:49:59 Offline |
Pšán psal:..ty woe,Vikecu,nestraš mě s tím anglánem..
..co budu dělat?
Stavjet stríta
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pšán psal:..ceny kapot jsou vždycky randál..nezrobíš nic..
jo... to tě mate správně... jenže gdyž je přejezd šikmo přes cestu, tak najiždíš kolmo ke kolejím...proto ten obrácený gard..autem je to uplně jedno...
tomasNJ psal:Pšán psal:..ceny kapot jsou vždycky randál..nezrobíš nic..
..ta strana mě prostě mate..jo... to tě mate správně... jenže gdyž je přejezd šikmo přes cestu, tak najiždíš kolmo ke kolejím...proto ten obrácený gard..autem je to uplně jedno...
..díky za osvětlení..rozumím,v pořádku..
kojaksro psal:čočkin psal:tomasNJ psal:no zjišťoval jsem ceny nových dílů... aj sem v tom tak za 40tis... vandrful
...Čočkině všim sis, že má FIAT Daytonu
všim sem si toho ale Naked je Naked
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
čočkin psal:kojaksro psal:čočkin psal:
jak řikám, udělej z toho Naháče bude to vypadat líp a zbyde ti i na pivo, už i Štěpán to pochopil...Čočkině všim sis, že má FIAT Daytonu
všim sem si toho ale Naked je Naked
tak samo, o tom žádná že
ale Daytona je Daytona
Přidám poslední letošní zápis.
Minulý úterý jsem se byl naposledy projet, že už zazimuju no a vyjížďku mi zkazilo auto z protisměru co se rozhodlo odbočit mi před nosem.
Já budíček v sanitce a zlomený prsty na ruce a noze, Bandita prý dopadl líp jak já a má snad jenom zlomenou páčku od spojky, asi stupačku a škráblý závažíčka.
Koukam rok 2017 pouze 10lidi? Že by tu nějak upadla upřimnost? Nebo že by jste min jezdili?
Osi: pokud to tak pujde dál, tak v roce 2020 už nemusíš toto vlákno zakládat
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1 2