Nejsi přihlášen
Tak jsme přežili Ofélii
Motorka byla v klidu. Byla schovaná v rohu, tak to odnesla jen roztrhaná plachta.
Auto mohlo dopadnout hůř.
Elektriku po asi 12 hodinách pustili. V zásadě nic hrozného ikdyž to tu prý zabilo 3 lidi a 300 tis odběratelů bylo bez elektřiny. Pobřeží teda bylo horší...
V zásadě to ve městě vypadalo jako 25.12. kdy jsou zavřené i nonstop benzínky. Jen foukal silnější vítr.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Tak jsme přežili Ofélii
...woe ber to s tý pozitivní stránky, kdyby jsi neparkoval v rohu mohl jsi mít pořešený problémy s brzdama a dobíjením
...vy tam máte Ofélii na chvilku, mi Babiše ešte na další čtyři roky
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 17.10.2017 08:30:52 Offline |
Diky ty vasi ofelii uz tu je tejden kolem 20 stupnu a sluniko a v podstate lehce chladnejsi leto😁😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
By to chtělo na Poslaneckou sněmovnu poslat nějkou tu Ofélii.
Jako třeba tady:
https://twitter.com/NadineORegan/status … 4192007168
A tentokrát i Emmu.
Tentokrát jsem ale v tom největším marastu musel jet do Dublinu pro návštěvu co k nám přijela, protože ani autobusy, ani vlaky nejezdily. Za 250 km jsem potkal asi 10 aut z toho půlka byly sypače.
Ale musím vysknout poklonu pánům z Japonska. Yaris to dal celkem suverénně a přesto, že jsme v tom sněhu jeli na letních gumách, tak se do smyku dostal jen jednou, ale ten jsem srovnal. Předjel jsem i pár SUVček, které se pak za mnou snažily chvíli držet krok než jsem jim ujel. Snad jsem jim moc nepošramotil ego drsňáků v drsným autě.
Ale prdel jsem občas sevřenou měl.
Každopádně největší prdel byly obchody. V pátek zavřené a v sobotu rvačka o cokoliv co se dá sníst. Pečivo žádné, mlíko žádné, masa v mrazácích i chlaďácích jen tak po dně. Když něco přivezli, tak jim to lidi brali rovnou z vozejků a nečekali až to daj do regálu. Místní opravdu nejsou připraveni na to, že by mohlo napadnout i víc než 5 cm sněhu. Nepamatuju si, že by se něco podobného dělo kvůli počasí v ČR.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.03.2018 11:19:17 Offline |
Slovy klasika..ostrovy plny pražáků😁😁😁
Banditatom (Člen) 05.03.2018 14:10:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Slovy klasika..ostrovy plny pražáků😁😁😁
u muzea 2cm studio snih.....magistrat povolava armadu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:Tady se podobný utoky na cokoliv dějou před jakýmkoliv svátkem,kdy je nařízený zavření krámů
V CR se zaviraj kramy.
V Irsku nejezdi verejna doprava, zavrene jsou nejen kramy s potravninama, ale i obchody se sluzbama (opravy odevu, hudebniny, svec...), hospody, restaurace...
Ulice jak pro evakuaci mesta nebo pri zakazu vychazeni.
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Slovy klasika..ostrovy plny pražáků😁😁😁
No jasně, sme všichni idioti, akorát mi do tý teorie úplně nezapadá, že naprostá většina krešlejch aut v Praze nemá pražskou značku :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Slovy klasika..ostrovy plny pražáků😁😁😁
No jasně, sme všichni idioti, akorát mi do tý teorie úplně nezapadá, že naprostá většina krešlejch aut v Praze nemá pražskou značku :)))
...protože jste na ně zlý
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Taky na sobě pozoruju, že co jsem přeházel čísla z Áček na Céčka, jezdím jako větší kretén. Přestal jsem blikat, svítit ve dne a parkovat už umím jenom do stodoly.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Taky na sobě pozoruju, že co jsem přeházel čísla z Áček na Céčka, jezdím jako větší kretén. Přestal jsem blikat, svítit ve dne a parkovat už umím jenom do stodoly.
...a ještě jsi upřímnější
K.a.s.y.m. (Člen) 06.03.2018 09:47:57 Offline |
Americkej psal:Taky na sobě pozoruju, že co jsem přeházel čísla z Áček na Céčka, jezdím jako větší kretén. Přestal jsem blikat, svítit ve dne a parkovat už umím jenom do stodoly.
Vzhledem k tomu ze do Prahy v podstate nejezdim tak tuhle zkusenost nemam..co taky v Praze,ze?😁😁😁😁
Banditatom (Člen) 06.03.2018 10:48:46 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Americkej psal:Taky na sobě pozoruju, že co jsem přeházel čísla z Áček na Céčka, jezdím jako větší kretén. Přestal jsem blikat, svítit ve dne a parkovat už umím jenom do stodoly.
Vzhledem k tomu ze do Prahy v podstate nejezdim tak tuhle zkusenost nemam..co taky v Praze,ze?😁😁😁😁
chcaci prestavka na ceste ro rise
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Americkej psal:Taky na sobě pozoruju, že co jsem přeházel čísla z Áček na Céčka, jezdím jako větší kretén. Přestal jsem blikat, svítit ve dne a parkovat už umím jenom do stodoly.
chcaci prestavka na ceste ro rise
...stejný jako u Vás
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
To ale není pěkné s tím svícením, vždyť přeci kdyby to mělo zachránit i jen jeden život :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Americkej psal:Taky na sobě pozoruju, že co jsem přeházel čísla z Áček na Céčka, jezdím jako větší kretén. Přestal jsem blikat, svítit ve dne a parkovat už umím jenom do stodoly.
To ale není pěkné s tím svícením, vždyť přeci kdyby to mělo zachránit i jen jeden život :)))
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2018 16:15:35 Offline |
huskyb12 psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Slovy klasika..ostrovy plny pražáků😁😁😁
tvl ja se z vas poseru .. to je jasný - my na venkově máme ty pražský , takže v Praze je to samej umělec s cizí značkou a ještě blbě jezdí ...jezděte prostě vopatrnějc
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2018 16:16:54 Offline |
Banditatom (Člen) 06.03.2018 16:19:44 Offline |
hlemejzd999 psal:kua do píči, jakto, ze se mi nenahraal vobrázek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 122727.jpg
Počkej šneku tohle patří do sekce dobrej vtip...a ještě s tou spz
hlemejzd999 (Člen) 06.03.2018 16:24:15 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:kua do píči, jakto, ze se mi nenahraal vobrázek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 122727.jpgPočkej šneku tohle patří do sekce dobrej vtip...a ještě s tou spz
no to víš ...Gazík to neni nó
Progear 650 (Člen) 07.03.2018 08:01:16 Offline |
To je fakt, prazaci jezdi bourat na sever
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2018 08:31:01 Offline |
Se divim ze ti to mistni jeste nevočesali kdyz jezdis s touhle SPZ😁😁😁
hlemejzd999 (Člen) 07.03.2018 13:04:08 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:kua do píči, jakto, ze se mi nenahraal vobrázek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 122727.jpgSe divim ze ti to mistni jeste nevočesali kdyz jezdis s touhle SPZ😁😁😁
respekt kámo...přirozený respekt
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2018 13:43:34 Offline |
No jestli tam chodis s timhle na krku tak se nedivim😂😂😂
Aááá okruhová rally Těžba dřeva . Podle vzorku pneumatik : Lakatoš, V3S, Kia
Stránky: 1