Nejsi přihlášen
Václav Müller (Nový člen) 22.03.2018 20:39:18 Offline |
montáž centrálního stojanu
Zdarec,
jsem začátečník, koupil jsem bandita rv97, 57kw a chtěl jsem centrální stojan. tak jsem ho sehnal, ale nevím, co dalšího pottřebuji k jeho montáži. Určitě nějaký čep pro montáž, a nějaké pružiny, ale nevím jaké a ani kde je sehnat.
Díky za rady, popř když přidáte odkazy co mám nakoupit budu vděčný.
Re: montáž centrálního stojanu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Václav Müller (Nový člen) 24.03.2018 22:03:07 Offline |
osiris psal:http://www.partsdepot.cz/originalni-dily/motorky/Suzuki/1997/GSF600S+Bandit+1996-1999/1545/
děkuji. tzn. že mám koupit položku 12 . něco. cena mě nepotěšila
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2018 10:06:03 Offline |
Jestli stojanek mas tak potrebujes 13,14,15,16 a mozna i 17 pokud to tam nemas.
Muzes to eliminovat o sroub a a vnitrni valecek.sroub koupis v kdejakym zelezarstvi..je to normalni M8, valecek by ti udelal soustruznik pokud nejakyho mas,nebo znas,ale pruziny bych koupil..s tema se laboruje blbe.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen) 25.03.2018 23:18:40 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Jestli stojanek mas tak potrebujes 13,14,15,16 a mozna i 17 pokud to tam nemas.
Muzes to eliminovat o sroub a a vnitrni valecek.sroub koupis v kdejakym zelezarstvi..je to normalni M8, valecek by ti udelal soustruznik pokud nejakyho mas,nebo znas,ale pruziny bych koupil..s tema se laboruje blbe.
Srouby nemaji bezny M8, ale jsou s jemnym zavitem
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.03.2018 07:20:57 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:Jestli stojanek mas tak potrebujes 13,14,15,16 a mozna i 17 pokud to tam nemas.
Muzes to eliminovat o sroub a a vnitrni valecek.sroub koupis v kdejakym zelezarstvi..je to normalni M8, valecek by ti udelal soustruznik pokud nejakyho mas,nebo znas,ale pruziny bych koupil..s tema se laboruje blbe.Srouby nemaji bezny M8, ale jsou s jemnym zavitem
Jak jsi daleko s tim nosicem??😁😁
Honzik8719 (Člen) 26.03.2018 08:06:55 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:Jestli stojanek mas tak potrebujes 13,14,15,16 a mozna i 17 pokud to tam nemas.
Muzes to eliminovat o sroub a a vnitrni valecek.sroub koupis v kdejakym zelezarstvi..je to normalni M8, valecek by ti udelal soustruznik pokud nejakyho mas,nebo znas,ale pruziny bych koupil..s tema se laboruje blbe.Srouby nemaji bezny M8, ale jsou s jemnym zavitem
Jak jsi daleko s tim nosicem??😁😁
pššššt to je v jinym vlákně
snažim se to vytisknout, jestli mě to ještě jednou nasere jde to rovnou na výrobu
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.03.2018 21:38:13 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:Honzik8719 psal:
Srouby nemaji bezny M8, ale jsou s jemnym zavitemJak jsi daleko s tim nosicem??😁😁
pššššt to je v jinym vlákně
snažim se to vytisknout, jestli mě to ještě jednou nasere jde to rovnou na výrobu
Tak to jsem zvedavy😁😁
Honzik8719 (Člen) 27.03.2018 10:07:15 Offline |
Filous psal:faitík psal:Ty to tiskneš na 3D tiskárně jó
...no jo, je to blazen
už sem to tisknul pětkrát a furt to není vytisklý...nu což seru na to mám na to malou tiskárnu
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Filous psal:faitík psal:Ty to tiskneš na 3D tiskárně jó
...no jo, je to blazen
už sem to tisknul pětkrát a furt to není vytisklý...nu což seru na to mám na to malou tiskárnu
jistě tydle kecy si nech pro zaměstnavatele
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Honzik8719 (Člen) 27.03.2018 13:48:32 Offline |
Lubošek psal:Honzik8719 psal:Filous psal:
...no jo, je to blazenuž sem to tisknul pětkrát a furt to není vytisklý...nu což seru na to mám na to malou tiskárnu
jistě tydle kecy si nech pro zaměstnavatele
za tu dobu co to tu máme to pro zaměstnavatele tisklo zřídka kdy
...relativní kochač...
Stránky: 1