Nejsi přihlášen
skůtr pro mámu
Pánové chtěl bych Zuzce pořídit skůtra na přibližování do práce ( cca 2km ) tak do 30000,- a otázka zní. Zánovní čínu nebo 12 let starej japonec? Samodebou 125ccm neb na tom občas pojedu pro rohlíky
Na ty 2km bych byl asi pro tu čínu, vždyť to najezdí sotva 1000km ročně
Smrt je ze všeho to poslední.
Banditatom (Člen) 20.04.2018 15:36:53 Offline |
Re: skůtr pro mámu
huskyb12 psal:Kup to v AutoKelly, za dva roky prodej a repete :)
mam presne to s kelly uz 6000km a svete div se nesahl jsem na to...
ty novejsi uz maj vstrikovani (myslim ze delphi) takze pohodka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kolega v práci to koupí dicinky na podzim v akci, registruje na jaře, před koncem záruky prodá a za dva roky ježdění tratí štyrku :)
Už to uďál dvakrát a zatim se nic nevysralo, jen do toho leje benzín ...
Ale chápu, že se jistě najde Jelení názor, že skůtr musí stát aspoň dvě kila :)))
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 20.04.2018 21:15:28 Offline |
hele mam posledni verzi s karburatorem doprodej za tasku hrusek....a jsem spokojeny! podvozek sice o pici ale mam maxon matador s pidi kolecky (uz mam obrouseny stojan s obou stran) zadny mega komfort necekej(ale za malo penez....) jezdim s nim denne...pocasi nepocasi vykon je na 125 spis slabsi. stoji celorocne venku. a opravdu nemam problem....pokud bys chtel vetsi jizdni komfort sel bych do ardura(vetsi kola jinak uplne to stejne krom designu)motor je kopie nejakeho piagia myslim ze ma oznaceni Gy6 koupis na to uplne vse za hubicku... spotrba co pisou v papirek je blud....realna okolo 3-4l podle toho jak jezdis. jako ja jsem spokojeny za malo penez slusny delnik.
v rychlosti:
-spotrebu uz jsem psal
- do mesta super
-misto pod sedlem no....nakup tam das integralku nee otevrenou prilbu v pohode.
- bud mam stesti ale fakt se nesere
-cina pri cca 100km/h lehce haze zadni kolo( bolest matadoru ne arduru)
-ja jsem spokojeny ny to mrdani na ktere jsem to kupoval dostacujici
-macimalka podle tacho 110km/h realne okolo 90 si myslim....neni to zadny sprinter
-mrtas tuzingovych dilu (variator hlava sada na zvetseni objemu
K.a.s.y.m. (Člen) 20.04.2018 23:04:35 Offline |
Uz jsem letos par cinanu servisoval vcetne skoro novyho Maxona..tohle si musi kazdej spocitat sam,ale ja bych do toho nesel..jedine snad zde zminenou variantu novy a pred koncem zaruky prodat,ale ani o to ja osobne nestojim..zlaty 20-ti lety Piaggio..plasty OK vykon super..dily za cenu cinana,ale jak rikam je to na kazdym.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
takže třeba totok http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 78870.html
nebo abych zůstal u správné značky http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 69040.html
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2018 08:36:06 Offline |
Jestlu pouzivas FB najdi si tam skupunu scooter bazar.obcas se tam objevy moc pekny kousky za par korun..nebo prolez stranky Holub moto..tam to vypadalo taky pekne.ja jsem urcite nazoru radsi jetej znackovej nez novou nebo jetou cinu,ale nikomu to nevnucuju.
huskyb12 psal:Kup to v AutoKelly, za dva roky prodej a repete :)
tyhle sráče jsem jednu dobu musel servisovat v práci...leda by mi něgdo dal milion a pak bych tu sračku šel pod rouškou tmy hodit ze skály
skutra z kelly ani náhodou!!! jenže dycky se najde trouba omámený vidinou nového stroje a dvouletou zárukou a koupí to
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom psal:hele mam posledni verzi s karburatorem doprodej za tasku hrusek....a jsem spokojeny! podvozek sice o pici ale mam maxon matador s pidi kolecky (uz mam obrouseny stojan s obou stran) zadny mega komfort necekej(ale za malo penez....) jezdim s nim denne...pocasi nepocasi vykon je na 125 spis slabsi. stoji celorocne venku. a opravdu nemam problem....pokud bys chtel vetsi jizdni komfort sel bych do ardura(vetsi kola jinak uplne to stejne krom designu)motor je kopie nejakeho piagia myslim ze ma oznaceni Gy6 koupis na to uplne vse za hubicku... spotrba co pisou v papirek je blud....realna okolo 3-4l podle toho jak jezdis. jako ja jsem spokojeny za malo penez slusny delnik.
v rychlosti:
-spotrebu uz jsem psal
- do mesta super
-misto pod sedlem no....nakup tam das integralku nee otevrenou prilbu v pohode.
- bud mam stesti ale fakt se nesere
-cina pri cca 100km/h lehce haze zadni kolo( bolest matadoru ne arduru)
-ja jsem spokojeny ny to mrdani na ktere jsem to kupoval dostacujici
-macimalka podle tacho 110km/h realne okolo 90 si myslim....neni to zadny sprinter
-mrtas tuzingovych dilu (variator hlava sada na zvetseni objemu
sračky obě hebla...je pěkné že jsi vzpoměl tu házivost toho kotouče...ten totiž háže...ale neskutečně...chvili je to ok ale pak se vyjebe gumové uložení brzdiče a světe div se...nahradní to nekoupíš o vyšisovaných plastech, tragickém podvozku, nebrzdících brzdách, nefungujících palivoměrech včetně tacha, upadavajících výfucích a nespočetném množství stržených závitů se ani nebudu rozepisovat
na jednom se shodnem...ten motor vydrží dost, jen je potřeba furt kontrolovat olej bo ty GY6 ho prostě žerou
__________________________________________________________________________________
Na suzuku bych se taky vysral. Yamaha má motor minareli,takže budeš dolívat olej co tři nádrže,někdy aji co dvě... Navíc sou nahovno malinký kola a z mojeho pohledu je napiču aji tunel mezi nohama-nevodvezeš si z baukrámu pytel písku do filtrace k bazénu,nebo kybl primalexu,nebo jinou kokotinu,kerou u skutra s rovnou podlahoh hodíš mezi nohy a hyjé
Nikdy sem si nemyslel že tohle napíšu,ale honda je honda. Aspoň u skutru,kerej musí byt totálně spolehlivej a nesmí po mě chtít vubec nic krom benzinu a jednou za rok olej,vyprat vzducháč a obrok svíčku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 21.04.2018 18:15:09 Offline |
to fijatoj: cece asi mam nejaky divny cinsky zmetek pac ja krom opravdu jedne praskle zarovky neresim nic!!!!...
najeto 5700km od novoty
jo tachometr je frajer keca jak cigan o praci
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2018 20:39:59 Offline |
Banditatom (Člen) 21.04.2018 20:43:04 Offline |
K.a.s.y.m. psal:2T Maxon..najeto ukrutnych 650 km..majitel mazal i do benzinu kvuli zabehu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 203709.jpg
no fuj.....ja ale mluvim o 4t
Jesi si vzpomínáte, kdysi tady Inkviz doprodával někomu nový čínský čtyřkolky, tak jsem si od něj vodvez pro kámoše z práce tu nejlevnější za 16 tisíc a krom několika poztrácenejch šroubú a podobnejch píčovin ta motyka šlape bez problému do dnes...
ale celkově čína je asi riziko, budˇ to vyjde nebo se z toho posereš
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2018 12:16:35 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:2T Maxon..najeto ukrutnych 650 km..majitel mazal i do benzinu kvuli zabehu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 203709.jpgno fuj.....ja ale mluvim o 4t
Tak nejak si myslim ze to nebude o moc lepsi..motorove mozna,ale ten zbytek pochybuju
K.a.s.y.m. psal:2T Maxon..najeto ukrutnych 650 km..majitel mazal i do benzinu kvuli zabehu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 203709.jpg
Tohle je válec z věci, co má najeto 650 km ? Di Ty brepto ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:2T Maxon..najeto ukrutnych 650 km..majitel mazal i do benzinu kvuli zabehu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 203709.jpgTohle je válec z věci, co má najeto 650 km ? Di Ty brepto ...
dyk je zadřeny, co se ti nezdá :)
tomasNJ psal:huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:2T Maxon..najeto ukrutnych 650 km..majitel mazal i do benzinu kvuli zabehu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 203709.jpgTohle je válec z věci, co má najeto 650 km ? Di Ty brepto ...
dyk je zadřeny, co se ti nezdá :)
Stav z venku ?
ale di, Ty brepto ...
Honzik8719 (Člen) 22.04.2018 20:15:17 Offline |
Banditatom psal:to fijatoj: cece asi mam nejaky divny cinsky zmetek pac ja krom opravdu jedne praskle zarovky neresim nic!!!!...
najeto 5700km od novoty
jo tachometr je frajer keca jak cigan o praci
Krom toho že ti skoro od novýho teče vidle ale to je tím že neřeším nic jauvejs
Vendous, na dva km ji kup pořádný boty a ještě ti zbude a nebo kolo
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2018 20:50:50 Offline |
huskyb12 psal:tomasNJ psal:huskyb12 psal:
Tohle je válec z věci, co má najeto 650 km ? Di Ty brepto ...dyk je zadřeny, co se ti nezdá :)
Stav z venku ?
Dyk jsem psal ze to ma 650 najeto..z venku je to novy...proste to nedal motor..teda opominu smajdajici zadni kolo(spatny disk ne loziska nebo tak neco) a vuli v krku,ale jinak je to netknuty...zejtra dam fotku..dneska uz se mi do dilny nechce.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2018 20:53:37 Offline |
A jestli jsi myslel stav valce z venku tak to neni spinavy..to je tak hrubej odlitek..asi zvetsena plocha kvuli lepsimu chlazeni😁😁😁
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2018 21:47:50 Offline |
No je to hrubsi nez nez u Italu ale jak rikas normalka
K.a.s.y.m. psal:A jestli jsi myslel stav valce z venku tak to neni spinavy..to je tak hrubej odlitek..asi zvetsena plocha kvuli lepsimu chlazeni😁😁😁
No to je právě vono, na tý fotce to vypadá jako léta usazovaný nečistoty a podle mýho, ani čínskej motor nemůže bejt takhle zasranej po uvedenejch km ...
Ale třeba jenom blbě fotíš :)
Mimochodem, znám jednoho, co za tašku hrušek koupil Italskej skútr, aby se v něm mohl každej tejden rejpat, nakonec ho hodil ze skály a pro cesty z hor až do velkýho města anektoval čínskej sráč, kterej ho vozil bez problémů :)
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 23.04.2018 08:13:06 Offline |
No s dobrym cinskym skutrem to mas jako s pracujicim cikanem..obcas se nejakej vyskytne,ale je to fakt vyjimka😁😁😁
Asi jsem to blbe vyfotil..ten vale je fakt cistej.
Sice to nechrlá po benzínu, ale co něco takovýho elektrickýho, nestačilo by? A taky by tě to uvezlo
http://elektrokolobezky.heureka.cz/harl … e/#section
nebo vo něco menšího
http://elektrokolobezky.heureka.cz/taki … =6#reviews
Popř. skladnou klauniádu
https://www.alza.cz/sport/levne-jednokolky/18859182.htm
Lepší někdy, než nikdy.
No, já se shodou okolností svez u kolegáčka ve Vsi na elektrickým kole a byl jsem hódně překvapený jak to jede samo, bez nutnosti silou šlapat do pedálů. Rychlost těch 25 km/h, na kterou to je nastavené, bohatě stačí. Takže na 2 km a do restaurace pro mě lepší než skůtr je elektrokolo
tohle není 97 ani náhodou :)
zapni googla... to co máš je nejdřív 00 nebo 01
K.a.s.y.m. (Člen) 25.04.2018 06:24:44 Offline |
Kuba B12 psal:A vopačně nazutou přední gumu
Nejsem si uplne jistej,ale vsechny skutr gumy nemaj predepsany smer rotace zvlast pro predni a zadni kolo..takze ho muze,ale taky nemusi mit blbe.
Stránky: 1