Nejsi přihlášen
NAKED KILLERS - dobojovane!!!
zdar bandit my uz doma, veci zbalene..uz len sprcha a spat..ako ste dosli, vsio ok??
vdaka ze ste boli..potesilo ...zas niekedy nabuduce..a teraz zas v cechach.. fotky dodame na ftp hned ako to bude mozne.. tak zdar my ideme chrapat
inak po ceste domov nas stopli fizli za predbiehanie cez plnu ciaru a prekrocenu rychlost..jak som mal vediet aku mam rychlost.. skocil mi do cesty s placackou, skoro sme ho presli..blb..ale dopadlo to dobre..zadara dobry znamy...
inak ten odkaz na tu joj-ku, markizu..
http://tvarchiv.joj.sk/?prog=NOVINY
http://archiv.markiza.sk/?31337v%5B%5D= … submit.y=9
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Re: NAKED KILLERS - dobojovane!!!
Brněnští kaférejsři v pohodě ustájili motorky do garage
Sraz super
Hotel nicmoc
Harmanec
Sotva jsem před garáží sedl do káry a ujel 200 metrů, tak mi nějaká princezna nedala přednost minul jsem ji o centimetr, ale musel jsem vyjet az na chodnik na levé straně
fido psal:Byla to pohoda.......najeto 1150 km, bolej mě žebra, doma sem nemohl slézt z motorky. Halušky už nejím
Seš měkeja co ta druhá půlka co sem za tebe dožrala ještě svojea ještě palačinky
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:fido psal:Byla to pohoda.......najeto 1150 km, bolej mě žebra, doma sem nemohl slézt z motorky. Halušky už nejím
Seš měkeja co ta druhá půlka co sem za tebe dožrala ještě svojea ještě palačinky
Ty nevíš, jak jsem trpěl Ovšem klobouk dolů před tvým žaludkem, to by zvládl leda marabu..a to ještě nejni jistý.
bla...blabla...!
Marián psal:ovsem nejvetsi haluska z cesty nazpatek byla zelva, prechazejici silnici...
fakt uz nevim,jestli se mi to zdalo nebo tam vopravdu sla...
No ta fajfka s tím nic nemápáč sem se ji vyhejbal a ten pitomec za mnou ji málem sejmulsem myslel,že v Beskydech sou vlci,medvědi a vono chofnofakt korytnačka
Jebat motorky :-)
...killerovcům dík
...pár fotek jsem umístil do ftp/fotogalerie "sraz orava 300607"
...myslim, že příště vám dvoum to do huby už asi radši nedám (a to byl odvárek ), prej želva vytlemenci
ps: kdo se se mnou jdete zejtra projet ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...killerovcům dík
...myslim, že příště vám dvoum to do huby už asi radši nedám (a to byl odvárek ), prej želva vytlemenci
ps: kdo se se mnou jdete zejtra projet ?
jedem dneska
Tom-DK psal:osiris psal:...killerovcům dík
ps: kdo se se mnou jdete zejtra projet ?jedem dneska
Myslel jsem, že si dám trochu pauzu..ale dneska musím zase..
bla...blabla...!
ozaj to bola korytnacka!stala uprostred cesty a kdyz jsem jeli okolo ni,tak se schovala dovnitr...
jo a k tem fotkam,ktery uz stahuju,prej nemam tam moc velky rozliseni,dle velikosti fotek tipiju minimalne 3megapixelovy rozliseni,to si budes to svoje kolinko bez problemu zvetsit bez vady krasy
no a projet nevim,ze by jako takovej vyprostovak z ty dlouhy cesty?
malem sem vcera umrel,kdyz sem utahoval retez jak se to dotahlo ten hlavni sroub,pac mi na tom rupnul i origo klic od suzuki...prej ze japonska kvalita...
...sam mezi jebkarema...
marianovi: ale né, maj kolem 1mb , rozlišení 1600x1200, výřez udělám, ale je to máznutý
...k tý želvě, pořád pochybuju , že už jste byli ok newada tu želvu určitě neviděl viď, páč po chlastu se tohle neděje no von asi po tý sobotě neviděl vůbec nic a jel jak netopejr na echolokátor
lihovi, tomovi a myšákovi: jó ten hřebík je durch mám ho tam teď jak špunt
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:marianovi: ale né, maj kolem 1mb , rozlišení 1600x1200, výřez udělám, ale je to máznutý
...k tý želvě, pořád pochybuju , že už jste byli ok newada tu želvu určitě neviděl viď, páč po chlastu se tohle neděje no von asi po tý sobotě neviděl vůbec nic a jel jak netopejr na echolokátor
jo a teď ti budou lítat jiskry i od předního kola.
osiris psal:marianovi: ale né, maj kolem 1mb , rozlišení 1600x1200, výřez udělám, ale je to máznutý
Osi...tak jsem to asi zaflákl dal jsem tam složku na ftp tak 40mb sou tam fotky 2576x1932 takže jestli je někdo upotřebí...potom se to smaže.
bla...blabla...!
osiris psal:fidovi: už jsem na ně koukal, až si to ostatní postahujou ...jinak sis koukám zdokumentoval tu svou proháněčku na talíři viď
no...na památkuNějak mě to nesedlo, ale zkusit jsem to musel, ale nezbylo nic.páč i ten zbytek se zrecykloval Ty 3 fotky z toho mobilu jsou slabý..
bla...blabla...!
newada je neduveryhodnej svedek!bez moznosti obhajit vlastni nazor...
proto si stojime za tim ze tam byla a byla a byla...
skoda zes me nestih blejsknou jak sem jel doli
sem myslel ze to bude dobra fotka
...sam mezi jebkarema...
killerovka (Člen) 02.07.2007 14:39:42 Offline |
ahojte. tak som sa zaregistrovala na pokyn starsich a nechepam ze vraj novy clen ked uz som tu tolko prispela
inak aj na ta3 je nieco vidiet..
http://www.ta3.com/sk/reportaze/45013_n … o-chodkynu
myslim, ale ze to vystrihli a isli este raz...
a sme radi, ze sa vam pacilo..
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
díky mocmoc , bylo to super taky jsem dojel v poho , odstrojil moto , odstrojil sebe a že si dám dvě na žízen a půjdu domů určitě si dovedete představit jak to nakonec dopadlo , žééééééé ???
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
PALOUS psal:Bylo to superdíky mocjen škoda že nebylo víc B pičo schnilotin jen bulej že není žádnej sraz a pak čuměj doma jak trubky
máš recht, ale v pátek kamoš 30, v sobotu já svátek a v nědelu brácha \40, otec a máti svátek
tož příště, keď ja slovensko milujem
...když se jmelí zelená, kombajn valí doubravou...
Mariáne, se trochu uklidni jo.
Fakt tam byla, vzpomněl sem si na Lihyho, kam čumíš tam jedeš, ale pak bych asi blbě vysvětloval, že mi to klouzlo na želvě, tak sem jí radši vobjel.
Co furt máte sem měl jen pár pivek, a byl sem docala čilej.
jak dlouho ještě?
Pšán psal:Marián psal:no ale v tech fotkach co sou na ftp je jenom ta jedna co jedu za tim modrym puntem...
..modré Punto??
mas recht punto to asi neni,ale nejsem schopen to identifikovat,protoze osi si nastavil male rozliseni...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:Pšán psal:Marián psal:no ale v tech fotkach co sou na ftp je jenom ta jedna co jedu za tim modrym puntem...
..modré Punto??
mas recht punto to asi neni,ale nejsem schopen to identifikovat,protoze osi si nastavil male rozliseni...
..že by to byla C3 a někde od Čadce..
..ale barvu jsi poznal..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
killerovka (Člen) 03.07.2007 11:31:46 Offline |
Stránky: 1