Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2018 15:55:23 Offline |
Re: Servis (kde?)
Lubor131 psal:Zdravím,
Doporučte mi někdo dobrý servis Vimperk a přilehlé okresy strakonice prachatice vodňany ... děkuji
David Janka , Chelčice , 4 km od Vodňan směr Netolice ..je to muj kámoš , známe se od malička , dělá motorky doma, je to poctivej mechanik , hned za značkou vesnice je lípa , za tou je doprava ulička ..je to velkej rohovej barák ,ale ted jezdí s kamionem , tak asi nema cas , je tezky se mu dovolat
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
A mohl by jsi se ho zeptat zdali by si udělal na mě čas? motorku bych tam neměl problém přivést na káře čas atd.. je mi v celku jedno jsem sice u nás objednaný do servisu ale ty nemaj čas dřív jak za měsíc a sám to dohromady asi nedám
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2018 17:37:32 Offline |
poslal jsem mu zprávu přes jeho pani, očekávám odpověď v řádu hodin
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2018 17:47:19 Offline |
tak to bylo v řádu minut .. David dela ve Svycarsku , tri tydny tam , jeden tyden doma... doma bude za dva tydny , musel bys vydrzet , nebo sehnat nekoho jinyho .
takze ...sem ti moc nepomoh
nikoho jinyho tam v okoli neznam , jen leda tady na vysočině
OK v pohodě i tak díky příští týden jsem objednaný do servisu tady u nás tak uvidíme co mi řeknou snad to bude ok a jenom seštelovat karburátory motorku jsem dal dohromady alespoň tak, že startuje drží volnoběh ale to je tak všechno na ostatní si netroufám a navíc nemám na to věci
Stránky: 1