Nejsi přihlášen
...kudy tudy do Ázije???
...f páteg jedem s pani ke známejm někam k Rousínovu a nechce se mi valit vrchem, rát bych z USB na jih a pag přes Highland do Ázije...máte něgdo najetou ňákou pjeknou trasu mimo hlavní tahy z jihu na východ??? ...severem přes to město, gde i žáby mají zuby a Orlický moutains potom pojedu domu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 30.04.2018 09:42:38 Offline |
Re: ...kudy tudy do Ázije???
bumažku máš?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 30.04.2018 12:07:57 Offline |
Poradil bych ti cestu pres vlasim pelhrimov jihlavu atd,ale treba vlasim je dvou stran zavrena a na Jihlavu pak takyy neco opravuji..takze ti spis napisu tudy NE.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...asi to seknu přes Štěchovice, Sedlčany, Milevsko, Tábor, Telč, Třebíč, Rosice, chcací zastávka před Vídní a ten Rousínov...dyby měl něgdo na týdle trase vovjeřenou dobrou hospu na vobjed nebo kafe, sem s tym
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...asi to seknu přes Štěchovice, Sedlčany, Milevsko, Tábor, Telč, Třebíč, Rosice, chcací zastávka před Vídní a ten Rousínov...dyby měl něgdo na týdle trase vovjeřenou dobrou hospu na vobjed nebo kafe, sem s tym
z Tábora na Telč to bylo vždycky pěkný
Krušnohorci tudy jezdívali na WSBK když ještě jezdívali
Strýcfajtr !!!
Filous psal:...asi to seknu přes Štěchovice, Sedlčany, Milevsko, Tábor, Telč, Třebíč, Rosice, chcací zastávka před Vídní a ten Rousínov...dyby měl něgdo na týdle trase vovjeřenou dobrou hospu na vobjed nebo kafe, sem s tym
..z Tábora na Pelhřimov je příjemná cesta..
..z Pelhřimova svižněji na Jarošov n.Nežárkou (fajn průtah mimo dědiny)a pak doleva a pěkné svezení kol Strmilova na Telč a dále..
..anebo Pelhřimov ,Cerekev,ale vymeteš všechny dědiny..
..no a papů dáváme kousek před Náměští..
http://motorestnavyhlidce.cz/#utm_sourc … cz-2591248
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pokud pojedeš přez Náměšť,tak potom uhni na Mohelno,odtam na Ivančice a furt dál přez Ořechov,jihem obskočíš Brno na Telnice a mužeš to vzít přez Mohylu míru,Prace,Křenovice,Slavkov u Brna a odtam sou serpentiny na Rousínov.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Honzik8719 (Člen) 30.04.2018 18:24:17 Offline |
Za sedlcanama doporucuju uhnout na Sedlec-Chysky-Milevsko
...relativní kochač...
Za mě jedna z top přibližovacích je Jindřichův Hradec - Kunžak - Dačice - Jemnice - Moravské Budějovice - Jaroměřice nad Rokytnou a dál jak popisoval Vikec