Nejsi přihlášen
Servis Novojičínsko, Ostravsko
Zdravím všechny, před týdnem jsem se stal šťastným majitelem banďoura gsf 600s r.v.2004 a proto bych ho rád svěřil někomu na takový prvotní servis jako je kontrola/seřízení ventilů, synchronizaci karbců, podtlaky atd. Nevíte o někom šikovném v okolí Příbora, Kopřivnice, Nového Jičína, Ostravy komu bych moh s klidným svědomím motorku svěřit? Co jsem tak pročítal tak třeba na H3moto v Paskově nejsou moc dobré ohlasy. Mockrát děkuji za tipy
Re: Servis Novojičínsko, Ostravsko
Mario je nejvic. https://m.facebook.com/ServicedByMario/
Život je boj-mašina je nej!!!
Palo-1 psal:Dík za tip, ale Vsetín už mám trochu z ruky, ale díky Jsem z Petřvaldu u NJ, tak kdyby byl někdo šikovný blíže tak by to bylo supr
hele ono zas není moc kde vybírat
prej z ruky my jsme tam vezli RSV4 až z Karlovejch Varů
a třebas na můj motor smí šáhnout jen kupec benátskej, takže těch 500km dodávkej milerád obětuju
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 27.06.2018 09:39:37 Offline |
Pepa pitr hodslavice
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
V Opavě maj Suzuki od pana Gelnara. Tam bych nedal ani zalepit kolo z bicykla. Ale je to muj osobní názor a i osobní zkušenost jak má- tak i kámoše co tam kupil a chodil na garančky
Doporučit mohu dle zatím mé jediné osobní (z r cca 2012) zkušenosti AZ-Tuning z Holasovic cca 8km od Opavy. Dobrá domluva a ochota. Jak budu něco potřebovat zas tam zajedu.
Ale je to od tebe trošku dál.
http://aztuning.cz/
sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen) 29.06.2018 13:39:34 Offline |
Palo-1 psal:Díky Spíš by mě zajímal ten servis v Kopřivnici, jestli s ním nemá nějaký kopřivničák zkušenost Měl bych to tam relativně nejblíž
Jedinej koprivnicak jsem tu asi ja hele kluka znam ale jak servisuje nevim ale s doslechu jsem na nej zadne negativa neslysel.... Je to kluk ktery se motorkam venuje uz dlouho....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1