Nejsi přihlášen
drziaky bocnych kufrov na 1250A r.v.2013
Caute,
vcera mi prisli drziaky od givi PL539 aj s kuframi givi E22. Na roznych strankach ponukaju prave PL539 pre rozne rocniky. Niektore dokonca ponukaju na 2007-2014. Usudil som, ze to bude asi rovnake. No a vcera ked mi prisli tak som zistil, ze nie su. Mam drziaky, ktore mi vobec nepasuju. Neviete poradit ktore drziaky by mohli na naheho 1250A zapasovat? Nerad by som kupil dalsie co mi budu naprd.
dakujem vopred za radu.
Re: drziaky bocnych kufrov na 1250A r.v.2013
Máš tyhle: https://www.hzmoto.cz/_data/s_397/files … -PL539.pdf
Protože pokud né,nejsou to PL539...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Je to presne ono PL539 a ozaj to na noveho bandita nepasuje. Ked nic nezozeniem do vikendu, tak sa asi bude brusit, zvarat a ohybat. Skoda toho pekneho praskovania . A co sa tych 22L kufrov tyka, tak je to stale lepsie ako nic. Velke hovada mi na nahaca jednoducho nepasuju..
Tak som sa s tym pohral a ak by to nahodou niekoho zaujimalo, tak na pravu stranu drziakov treba vyrobit medzikus na prichytenie o vyfuk. Lava strana sa da zlahka poohybat a dopasovat. Zadnu prepojovaciu tyc treba obohatit o distancne stlpiky a osadit cez diery povodnych blinkrov. Vsetko bez poskodenia lakovania. Inac tie kufre su presne podla mojho gusta. Ani nie velke ani male a hlavne to nespati celkovy vzhlad moto.
te péro
Dej sem fotku Jinak ja sem na 1200 K6 měl nosič givi,uplně jinej,ikdyž ta podsedlovka je uplně stejna s 1250. Nechapu,proč se toho dělá milion variant. A až někam vyraziš,tak zjistiš že 22litru kufr je katastrofalně málo. Pokud teda nejezdiš jen po hotelech a sólo...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2017 22:41:06 Offline |
VikecB12 psal:A až někam vyraziš,tak zjistiš že 22litru kufr je katastrofalně málo. Pokud teda nejezdiš jen po hotelech a sólo...
mam celkem 93 litrů a je to tak akorát ( a to už neni kam dát helmu a stan )
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Chlapi, doteraz som az na TDM900 mal same endura a vzdy s hlinikovymi kuframi. Viem co je to balit sa na dlhe cesty. Toto je prvy nahac co som kedy mal a velke kufre mi tam jednoducho opticky nepasuju. Da sa pobalit aj do 2x22l + 1x46l + tankvak kde nosim karimatku, stan a spacak. NO PROBLEM . Odfotim to a v piatok zavesim fotky
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2017 08:12:05 Offline |
divocak psal:Chlapi, doteraz som az na TDM900 mal same endura a vzdy s hlinikovymi kuframi. Viem co je to balit sa na dlhe cesty. Toto je prvy nahac co som kedy mal a velke kufre mi tam jednoducho opticky nepasuju. Da sa pobalit aj do 2x22l + 1x46l + tankvak kde nosim karimatku, stan a spacak. NO PROBLEM . Odfotim to a v piatok zavesim fotky
Ja bych rad dodal ze jakekoliv kufry na nahaci jsou opticka nevolnost..tak pak uz je jedno jestli jsou 22 nebo 46 litru
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 14.03.2017 08:18:44 Offline |
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:A až někam vyraziš,tak zjistiš že 22litru kufr je katastrofalně málo. Pokud teda nejezdiš jen po hotelech a sólo...
mam celkem 93 litrů a je to tak akorát ( a to už neni kam dát helmu a stan )
To uz se chystas na rovod?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2017 07:22:59 Offline |
Ty bocni kufry mi pripominaj dobu kdy se kufry na Jawky delali ze zasobniku na vodu ze zachodu ale vec kazdyho
Mě ty boční spíš tvarem připomínaj pixly na převoz zmrazeného psího spermatu...
http://www.frozendogs.com/documents/sperm-freezing.htm
Ale jak říká Kasym... Každého věc.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2017 10:02:00 Offline |
divocak psal:Podla mna je to vpohode. Ano je to na troch bodoch / styri skrutky. A ta nadoba na mrazene psie sperma to je iny humac. Dufam, ze ta sranda neparti k tvojim pracovnym pomockam
Ty tri sroubky jsou bohate predimenzovany na tu zatez kterou to ponese.
Pěkně spasovaný. Hlavně to nevypadá jako samodomo. Ty kufry jsou OK. Vozím kde co a pod stan není problém 50l vak a 46l topcase. Ty malý bočáky jsou už příjemný bonus. Něco jsem se s nimi najezdil. Pro 2 pod stan už byl problém, ale sólo absolutně na pohodu. A navíc dobře vypadají tím, že nejsou kravský.
velký + je, že se v nich dá nosit voda
Stránky: 1