Nejsi přihlášen
Otevřené koncovky výfuku v zahraničí
Dotaz na místní moto/euro/cestovatele...
Jak je to teď s výfuky v zahraničí? Kde, co a jak kontrolují, jak jsou kde přísný?
Jaký máte zkušenosti?
Konkrétně mi teď jde o němce.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Re: Otevřené koncovky výfuku v zahraničí
Do Nemecka ani do Rakouska s otevřenou koncovkou nejezdim,jestli te zastavej tak na 100% ti daj pokutu.Tam se to prostě nesmí.Navíc vědej že u nas se na to sere,tak že určitě se ti do výfuku kouknou.Ale je to jen o náhodě jestli tě zastavej,ne že by na nás pořádali hon.Nech si udělat tlumivku a más klid.Homologace je az tak nezajima.
Off topic:
Kdybys chtel jet do Irska, tak tady motorky nechodi ani na technickou a za 2 roky co tu na ni jezdim den co den me nezastavili ani jednou.
Z toho co slysim pod okny pochybuji, ze to tu nekdo resi.
Predpokladam, ze UK bude podobne.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Německo / Rakousko / Švýcarsko musí být tlumivka a hlídá se to....stejně Norsko / Švédsko...
Belgie / Francie / Holandsko...volnější režim....
Jih a východ Evropy se neřeší nic....hlavně když to pořádně troubí a svítí...
Jo, Francie je na tom podobne jako hlasi Ondras Irsko, za celou tu dobu me kvuli tomu jen jednou staveli, a v podstate mi jen rekli ze bych mel mit origo vyfuk a nechali me jet. Vetsinou me ale jen stopnou, daj dejchnout, nechtej videt ani ridicak a jedu dal.
Po Nemecku jsem najezdil cca 4 t. km a nikdy me nestopli a to mam otevrenyho yoshika. Takze nevim jak by to dopadlo kdyby me mavli, ale rozhodne me museli slyset kdyz jsem se k nim blizil Do Rakouska se ale bojim, ty zvesti co slysim o mistnich policajtech moc optimisticky nejsou.
Stránky: 1