Nejsi přihlášen
Jak jsem zradil aneb nový stroj v garáži.
Čaues bando. Jako byl kdysi můj sen Banditek,tak další můj sen byl jeho silnější brácha B king. Je to 200 koňová raketa,co dodat. Mnoho krásných úprav od předchozího majitele a zní jak Camarro. A Banditek je v suchu,páč šel do dobrých rukou jeho předchozího majitele
Radost na prvním místě,zbytek už je na osudu!
Re: Jak jsem zradil aneb nový stroj v garáži.
huskyb12 psal:Nádrž z čopra, ale jede to jaksviň :)
Užívejte spolu ;)
...jo jo, jede, nezapomenu na Praseho vytlemenej vyraz, dys sme jeli nekam na mejdan, ja v levym 230 a von me vzal vpravo takovym fofrem, ze sem se musel zacit rehtat taky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Rotten psal:Čaues bando. Jako byl kdysi můj sen Banditek,tak další můj sen byl jeho silnější brácha B king. Je to 200 koňová raketa,co dodat. Mnoho krásných úprav od předchozího majitele a zní jak Camarro. A Banditek je v suchu,páč šel do dobrých rukou jeho předchozího majitele
...uzivej si Krale ve zdravi
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Honzik8719 (Člen) 15.05.2018 21:38:20 Offline |
Radek-Ban psal:Jj na mlejn s novou..docela to jede ..teda spis to nemusim porad tocit do sracek aby to jelo
To teprve poznas jak to jede
...relativní kochač...
Díkes moc pánové!!! Banditky budou stejně srdcovka,jsou to moje první 2 mašiny. A jak jsem měl už dost pobledlé triko Bandit pičo tak teď budu mít B king pičo . Snad mi Král nenakope prdel,ale čím víc na tom jezdím,tím víc mě ta mašina baví.
Progear 650 (Člen) 25.05.2018 20:09:19 Offline |
Rotten psal:Čaues bando. Jako byl kdysi můj sen Banditek,tak další můj sen byl jeho silnější brácha B king. Je to 200 koňová raketa,co dodat. Mnoho krásných úprav od předchozího majitele a zní jak Camarro. A Banditek je v suchu,páč šel do dobrých rukou jeho předchozího majitele
Dojet s tim nekam na brzdu, 200 koni to nema, se vsadim o pivo
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Rotten psal:Čaues bando. Jako byl kdysi můj sen Banditek,tak další můj sen byl jeho silnější brácha B king. Je to 200 koňová raketa,co dodat. Mnoho krásných úprav od předchozího majitele a zní jak Camarro. A Banditek je v suchu,páč šel do dobrých rukou jeho předchozího majitele
Ty hanobíš krále ? Budeš bit ! :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Progear 650 psal:Rotten psal:Čaues bando. Jako byl kdysi můj sen Banditek,tak další můj sen byl jeho silnější brácha B king. Je to 200 koňová raketa,co dodat. Mnoho krásných úprav od předchozího majitele a zní jak Camarro. A Banditek je v suchu,páč šel do dobrých rukou jeho předchozího majitele
Máš tam chybu Bro. Má tam byt "budeš blit" Zjišťuju,že bych se nechal ukecat na Hayu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Marián psal:Tak ta predstava me docela bavi...
Bylo by to jak v nakym beckovym americkym filmu, kde nakej vobrovskej cernoch dava sprint na prodlouzeny buse
WD club member.
Kokoti Líbí se mě a myslim že do budoucna to bude dobrej zběratelskej model. Ale nevím,kam bych na tom jezdil,když se furt motám po zapadlejch silničkách a polňačkách
Ale v tom videu s tym vlastně taky lítají po polňačce..
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 26.05.2018 11:15:41 Offline |
VikecB12 psal:Kokoti Líbí se mě a myslim že do budoucna to bude dobrej zběratelskej model. Ale nevím,kam bych na tom jezdil,když se furt motám po zapadlejch silničkách a polňačkách
Ale v tom videu s tym vlastně taky lítají po polňačce..
i když to neni busa , mně se dycky vybaví todle
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
andre.marek (Člen) 26.05.2018 21:25:28 Offline |
VikecB12 psal:huskyb12 psal:Progear 650 psal:Dojet s tim nekam na brzdu, 200 koni to nema, se vsadim o pivo
Máš tam chybu Bro. Má tam byt "budeš blit" Zjišťuju,že bych se nechal ukecat na Hayu
Kdybys chtěl někoho s dobrými zkušenostmi aby tě ukecal...
Progear 650 (Člen) 29.05.2018 20:06:26 Offline |
huskyb12 psal:Progear 650 psal:Rotten psal:Čaues bando. Jako byl kdysi můj sen Banditek,tak další můj sen byl jeho silnější brácha B king. Je to 200 koňová raketa,co dodat. Mnoho krásných úprav od předchozího majitele a zní jak Camarro. A Banditek je v suchu,páč šel do dobrých rukou jeho předchozího majitele
Vubec ne Jen konstatuji fakta
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Honzik8719 (Člen) 17.06.2018 23:02:00 Offline |
Nenašel jsem starý téma kde sem se vonehdá hlásil s novejma strojema, ale někde se už po sedmnácti dnech a konečně svezení, so+ne dohromady 848km, prásknout musím...do sbírky sem nasál Speeda 2010 a Kulta pustil né až tak do světa...defakto ho uvidím každej den a je v dobrých rukou...takže vlastně musím prásknout i Sleipa, on se totiž vrátil jak terminátor
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Nenašel jsem starý téma kde sem se vonehdá hlásil s novejma strojema, ale někde se už po sedmnácti dnech a konečně svezení, so+ne dohromady 848km, prásknout musím...do sbírky sem nasál Speeda 2010 a Kulta pustil né až tak do světa...defakto ho uvidím každej den a je v dobrých rukou...takže vlastně musím prásknout i Sleipa, on se totiž vrátil jak terminátor
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1172.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … 96&p=2
..ať slouží..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
jo jó...barva...
ale myslím, že s tím něco vymyslíš
tak at Ti to jezdí
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
VikecB12 psal:Pěkný mašiny,vobě
Pri pohledu na vobrazek jsem si rikal to samy. Jen ten bilej “cislo 5 zije” by potreboval domalovat voboci at jakoze vynikne charakter
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Honzik8719 (Člen) 20.06.2018 08:48:44 Offline |
Loser psal:VikecB12 psal:Pěkný mašiny,vobě
Pri pohledu na vobrazek jsem si rikal to samy. Jen ten bilej “cislo 5 zije” by potreboval domalovat voboci at jakoze vynikne charakter
Cislo 5 zije...prvni reakce moji mamky kdyz sem vypnul zapalovani a po pulce cigara si to zaclo do ticha bzucet
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 21.06.2018 06:57:44 Offline |
Petr J. psal:Honzik8719 psal:Nenašel jsem starý téma kde sem se vonehdá hlásil s novejma strojema.....
...jak novejma, když je to stará volítaná vojetina....
....zalez zpatky do boudy italsky
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 21.06.2018 08:21:27 Offline |
Číslo 5 žije
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 psal:Petr J. psal:Honzik8719 psal:Nenašel jsem starý téma kde sem se vonehdá hlásil s novejma strojema.....
...jak novejma, když je to stará volítaná vojetina....
....zalez zpatky do boudy italsky
...bouda je německá....a ještě jsem nevylezl....
Progear 650 psal:Rotten psal:Čaues bando. Jako byl kdysi můj sen Banditek,tak další můj sen byl jeho silnější brácha B king. Je to 200 koňová raketa,co dodat. Mnoho krásných úprav od předchozího majitele a zní jak Camarro. A Banditek je v suchu,páč šel do dobrých rukou jeho předchozího majitele
Vsaď se aspoň o 10 nebuď bačkora!!! 200 koníků výkon motoru na brzdě,306 maximálka,otevrene K&N sání. Je tam powerboxik vis+kalibrator tachometru kvuli sekundárnímu převodu+quickshifter+ dalších 100 jinych které ještě ani nevim na co jsou
Progear 650 (Člen) 31.07.2018 14:35:38 Offline |
Rotten psal:Progear 650 psal:Rotten psal:Čaues bando. Jako byl kdysi můj sen Banditek,tak další můj sen byl jeho silnější brácha B king. Je to 200 koňová raketa,co dodat. Mnoho krásných úprav od předchozího majitele a zní jak Camarro. A Banditek je v suchu,páč šel do dobrých rukou jeho předchozího majitele
Vsaď se aspoň o 10 nebuď bačkora!!! 200 koníků výkon motoru na brzdě,306 maximálka,otevrene K&N sání. Je tam powerboxik vis+kalibrator tachometru kvuli sekundárnímu převodu+quickshifter+ dalších 100 jinych které ještě ani nevim na co jsou
Hod sem graf z brzdy
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Rotten psal:Progear 650 psal:
Dojet s tim nekam na brzdu, 200 koni to nema, se vsadim o pivoVsaď se aspoň o 10 nebuď bačkora!!! 200 koníků výkon motoru na brzdě,306 maximálka,otevrene K&N sání. Je tam powerboxik vis+kalibrator tachometru kvuli sekundárnímu převodu+quickshifter+ dalších 100 jinych které ještě ani nevim na co jsou
Hod sem graf z brzdy
Tak to by sis musel říct předchozímu majiteli z Dačic. Já tomu věřím a nemám ani důvod nevěřit když v základu to má 135kw
andre.marek (Člen) 03.08.2018 09:28:01 Offline |
Mě prý jo
Ale takový kaskadér zatím nejsem... To plynulé zrychlování i v hodnotách nad 250 je ovšem neuvěřitelné
Banditatom (Člen) 04.08.2018 10:25:19 Offline |
Americkej psal:Rychlejc než prd! Věříš?
Rychlejsi jak sracka ani prd neni!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
https://www.youtube.com/watch?v=UXMswBhvsBA
Někde po 1:40 jsou se mnou kokoti zajedno.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Stránky: 1