Nejsi přihlášen
Klín pod motor (kdy bude?)
Už si nějak nevzpomínám , když se tady řešil klín pod motor, kdo psal, že jsou ve výrobě. Tak mám jen dotaz, jestli jsou už hotové a hlavně jak budou vypadat.Chtěl bych něco asi takhle:
http://cgi.ebay.de/BUGSPOILER-SUZUKI-GF … dZViewItem
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
Re: Klín pod motor (kdy bude?)
jo,tak to je ten co mám já,já tam mám zepředu eště dva náfuky.Jo a taky sem říkal,že se do teho pustím,pryskyřice je doma nakoupená na cca 10 kusů,taky textilie a vostatní sračky,udělal sem jeden kus,,ale u teho sem zatím skončil,páč po tom co sem loni nedělal nic jinýho než mašinu, si letos užívám Kobry 11,Rodinných pout a předhánění se se psem,kdo víc naštve paničku. Prostě čekám na inspiraci
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
JirkaMDS psal:Už si nějak nevzpomínám , když se tady řešil klín pod motor, kdo psal, že jsou ve výrobě. Tak mám jen dotaz, jestli jsou už hotové a hlavně jak budou vypadat.Chtěl bych něco asi takhle:
http://cgi.ebay.de/BUGSPOILER-SUZUKI-GF … dZViewItem
Ty samy sou hotovy,jen ještě nemam držaky v komaxu.Po neděli mam vyzvednout a okamžitě doplnuju baliky a uz to frči.
Jirko ty maš taky objednanej ode mne?
Omlouvam se za zdrženi,marodil jsem.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Rebel psal:JirkaMDS psal:Už si nějak nevzpomínám , když se tady řešil klín pod motor, kdo psal, že jsou ve výrobě. Tak mám jen dotaz, jestli jsou už hotové a hlavně jak budou vypadat.Chtěl bych něco asi takhle:
http://cgi.ebay.de/BUGSPOILER-SUZUKI-GF … dZViewItemTy samy sou hotovy,jen ještě nemam držaky v komaxu.Po neděli mam vyzvednout a okamžitě doplnuju baliky a uz to frči.
Rebel: a jak to vypadá s mojí předlohou?
apropo hod mi do emailu číslo ůčtu a cenu
díky
Rebel psal:JirkaMDS psal:Už si nějak nevzpomínám , když se tady řešil klín pod motor, kdo psal, že jsou ve výrobě. Tak mám jen dotaz, jestli jsou už hotové a hlavně jak budou vypadat.Chtěl bych něco asi takhle:
http://cgi.ebay.de/BUGSPOILER-SUZUKI-GF … dZViewItemTy samy sou hotovy,jen ještě nemam držaky v komaxu.Po neděli mam vyzvednout a okamžitě doplnuju baliky a uz to frči.
Jasně že mam objednáno u tebe , psal přesně : no jestli je to tak, tak není co řešit, dejte si mě na seznam ....
tady je důkaz :
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=168
,taky bych tedy prosil č.účtu a cenofku, teda pokud jsi na mě nezapoměl
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
JirkaMDS psal:Rebel psal:JirkaMDS psal:Už si nějak nevzpomínám , když se tady řešil klín pod motor, kdo psal, že jsou ve výrobě. Tak mám jen dotaz, jestli jsou už hotové a hlavně jak budou vypadat.Chtěl bych něco asi takhle:
Omlouvam se za zdrženi,marodil jsem.Jasně že mam objednáno u tebe , psal přesně : no jestli je to tak, tak není co řešit, dejte si mě na seznam ....
tady je důkaz :
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=168
,taky bych tedy prosil č.účtu a cenofku, teda pokud jsi na mě nezapoměl
Tady v tom odkazu je original podle kteryho sou dělany.
Tak po kontrole objednavek jsem zjistil ze počty souhlasej a na všechny se dostaneSem na nikoho nezapomělNaštěsti
PSYCHO psal:kolik by byla cena???? možná bych měl zájem
Cena je 1500,-kč a je to klin i s držakama a šroubama.Jen nastřikat do požadovane barvy a namontovat.
Pokud si ho nechceš poupravit tvarově
Rebel psal:PSYCHO psal:kolik by byla cena???? možná bych měl zájem
Cena je 1500,-kč a je to klin i s držakama a šroubama.Jen nastřikat do požadovane barvy a namontovat.
Pokud si ho nechceš poupravit tvarově
¨tak to je super, budeš to posílat na dobírku, nebo chceš kačky na účet?
JirkaMDS psal:Rebel psal:PSYCHO psal:kolik by byla cena???? možná bych měl zájem
Pokud si ho nechceš poupravit tvarově¨tak to je super, budeš to posílat na dobírku, nebo chceš kačky na účet?
Normalně posilam dobirkou.
Až zabalim balik tak cinknu a domluvime se.
Rebel psal:JirkaMDS psal:Rebel psal:
Pokud si ho nechceš poupravit tvarově¨tak to je super, budeš to posílat na dobírku, nebo chceš kačky na účet?
Normalně posilam dobirkou.
Až zabalim balik tak cinknu a domluvime se.
OK, tak to je paráda, tak ještě počkám s lakováním zadního blatníku
To Rebel:tak to seš kapr,dyž si představím ten zapatlanej stůl plus všechny věci ležící v okruhu deseti metrů,smrad v celém baráku a piplačku co s tím je, tak by se ně to za 1500 nechtělo dělat ani sviňu. Klobouk dolů
Eště dotaz,co používáš jako separátor,nějaků chemii,nebo klasika pasta na parkety?
Koldan psal:To Rebel:tak to seš kapr,dyž si představím ten zapatlanej stůl plus všechny věci ležící v okruhu deseti metrů,smrad v celém baráku a piplačku co s tím je, tak by se ně to za 1500 nechtělo dělat ani sviňu. Klobouk dolů
Eště dotaz,co používáš jako separátor,nějaků chemii,nebo klasika pasta na parkety?
A to si zapomněl na upatlanyho psa,protože ta prdla čuba musi bejt pořad s paničkem... a pokud si pak daš nějaky pivo tak SUPER vopice a rano maš pocit že ti hlavu přejiždi tanky!
Separatory poživam dva...prvni vrstvu vosk,a po rozleštěni takovou tekutinu na bazi alkoholu,po uschnuti je to jak potaženy folií.Oboji je přimo na tohle použiti.Nic lepšiho neznam,mezi pastou na parkety,a timhle je rozdil jako mezi zkejslim vinem A KVALITNI SLIVKOU!!!
...cirinu, pastu na parkety (je dobra, ne jak zkazeny vino) pouzivaj i ve velkovyrobach ...a to i nemecky firmy (i pres to, ze vime jak to s nima je)....vim to, pac jim ji taky dodavam ...jinak ale separacni pasty a kapaliny jsou fakt jina liga, ale bohuzel i cenove a to vyrazne (takze pouze na fajnovou praci)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...cirinu, pastu na parkety (je dobra, ne jak zkazeny vino) pouzivaj i ve velkovyrobach ...a to i nemecky firmy (i pres to, ze vime jak to s nima je)....vim to, pac jim ji taky dodavam ...jinak ale separacni pasty a kapaliny jsou fakt jina liga, ale bohuzel i cenove a to vyrazne (takze pouze na fajnovou praci)
Jo to maš pravdu,pasta funguje ne že ne,ale ty origo materialy jsou jinde.Je fakt jak pišeš,za jednu malou pikslu origo mam vagon pasty.
Ale na carbon nic jinyho nepoužiju,a ta trocha na normalni laminat už mi taky nevytrhne,hlavně ten klid a pohoda při vylupovani s formy.Už se mi stalo že po pastě sem nemoh rozdělat formu od kusu a to si pak rozmysliš jestli ušetřit penize nebo nervy.
Ale pro použiti doma je pasta naprosto vyhovujici,to uznavam.
hm,já to používal taky,dva separátory,jeden kerej se nanese a rozleští a může být na kusu na víc použití,druhje kerej se nanáší pokaždý,udělá zelenej film,a i tak byl problém to sloupnůt
MiKu psal:Rebel psal:Pokud se ještě najde někdo kdo ma zajem o klin pod motor na Bandita,tak se hlašte do neděle 11.3.
Ja si to v neděli sečtu a udělam dalši kousky.hlásím se
čus,tak jak to vypadá, hlásil se ještě někdo, nebo je to pasé
MiKu psal:osiris psal:MiKu psal:
VYHUL KOOKOOTE...takhle prosimte ne, vyjebej ho jak chces, ale slusneji
sorry, ale tak mi to přišlo, jeho příspěvky jsou z 90% na
...ok, nemusi se ti libit co pise, to ti samozrejme neberu, jen pisu aby jsi nadaval trosku slusneji
Pravda..
Tvé příspěvky jsou sice intelektuálně poněkud slabší..
To se od člověka s vykuchaným výfukem dá čekat...
Ale takhle primitivní vulgarismy
Snaž se vypotit něco vtipnějšího aby vůbec mělo cenu se tebou zabývat
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Pravda..
vono ani tvoje ustavičný rejpání neni moc na vysoký inteligenční úrovni
to jebu
osiris psal:MiKu psal:osiris psal:
...takhle prosimte ne, vyjebej ho jak chces, ale slusnejisorry, ale tak mi to přišlo, jeho příspěvky jsou z 90% na
...ok, nemusi se ti libit co pise, to ti samozrejme neberu, jen pisu aby jsi nadaval trosku slusneji
omluvil jsem se
MiKu psal:osiris psal:MiKu psal:
sorry, ale tak mi to přišlo, jeho příspěvky jsou z 90% na...ok, nemusi se ti libit co pise, to ti samozrejme neberu, jen pisu aby jsi nadaval trosku slusneji
omluvil jsem se
...no dyť je to v pořádku, tak co kňučíš
Kelly01 psal:Pravda..
Vůbec to nemělo bejt vtipný a lepší vykuchanej vejfuk, než mozek...
...a na kterou stranu až se mám smát, stačí po dvacátou ?
GSXR ladak YOSHI USA ,153 koniku na zadnim kole ,304 kmh za 17s natru kazdej litr.Mereno mym dobrym kamaradem na dalnici D1.Jeste chci na ni udelat par uprav a pak mozna..to neda Hayabusa
TO JE HOVADO, MĚŘENO MÝM DOBRÝM KAMARÁDEM NA D1
Napsaný je to skvěle
Tenhle humor zbožňuji
"Vzkaz pro rejpaly Myslim to seriozne takze nehodlam tolerovat nejake nechutne poznamky. Hledam solventniho muze ktery by me vzal na dovolenou k mori."
God Save The Queen!
...no tak tady je ten šmidanuv opravenej odkaz: http://moji.motorkari.cz/index.php?PHPS … ow=40326#1
....panejooooooooooo
Banditatom (Člen) 02.08.2018 18:35:27 Offline |
Ondráš psal:huskyb12 psal:Von ale nechtěl volítanou dročku :)
Ale i s pul milionem kilometru v TOP stavu!!!
Prvni majitel....top stav na hlinach v tedeicku co tahne od spoda
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...sice jiny, ale kliny za prijatelnou cenu maj na www.motoforza.cz
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
huskyb12 psal:osiris psal:naked psal:........................... Co vim busines tady vzdy kvetl
...kelly už sem nechodí
Von ale nechtěl volítanou dročku :)
...dycky v regále bylo něco, co výhodně strčit
Filous psal:...sice jiny, ale kliny za prijatelnou cenu maj na www.motoforza.cz
jj znám, jooo voni je zacaly konecne prodavat i s montazni sadou, no hura
Von me s tim otravuje bracha, az to 2-3x urve na obrudniku a pod tak ho prejdou takove designovky
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
http://motolamino.com/detail.php?kod=18 … mp;lang=cz
http://motolamino.com/detail.php?kod=14 … mp;lang=cz
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:http://motolamino.com/detail.php?kod=181&make=Suzuki&makeid=5&lang=cz
http://motolamino.com/detail.php?kod=14 … mp;lang=cz
Dik, ten mensi vypada k svetu
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
Stránky: 1