Nejsi přihlášen
Župánky 2018.....
Přátelé a kamarádi, protože tradiční organizátor Kožak s.r.o. je zaneprázdněný (pochopitelně že se též dostaví) dohodnul jsem termín pro letošní sraz v Županovicích spojený s tradičním Bandit Pičo turnajem v nohejbalu na
7-9. září 2018
Jelikož je to už v pořadí několikátá akce na stejném místě tak netřeba sdělovat podrobnosti, bude to jako vždycky. Jídlo, pití, atd jako obvykle.
V pátek odpoledne příjezd – já protože to mám daleko tam určitě nebudu první, ale provozovatel restaurace František vás jistě uvítá za mě. Ubytování jako vždy, případně možno zkusit si domluvit třeba chatku, pokud budete potřebovat telefon na provozovatele obraťte se na mě, telefon mám v profilu.
Jo a ještě chci poprosit, jesli někdo pojede autem a může vzít balón. Sice by na místě měl míč být, ale jistota je …
Pro ty co ještě nebyli a chtějí přijet dávám odkaz místa.
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3069310&a … d=13103598
Budu se na vás těšit
Re: Župánky 2018.....
Přemek psal:Přátelé a kamarádi, protože tradiční organizátor Kožak s.r.o. je zaneprázdněný (pochopitelně že se též dostaví) dohodnul jsem termín pro letošní sraz v Županovicích spojený s tradičním Bandit Pičo turnajem v nohejbalu na
7-9. září 2018
Jelikož je to už v pořadí několikátá akce na stejném místě tak netřeba sdělovat podrobnosti, bude to jako vždycky. Jídlo, pití, atd jako obvykle.
V pátek odpoledne příjezd – já protože to mám daleko tam určitě nebudu první, ale provozovatel restaurace František vás jistě uvítá za mě. Ubytování jako vždy, případně možno zkusit si domluvit třeba chatku, pokud budete potřebovat telefon na provozovatele obraťte se na mě, telefon mám v profilu.
Jo a ještě chci poprosit, jesli někdo pojede autem a může vzít balón. Sice by na místě měl míč být, ale jistota je …
Pro ty co ještě nebyli a chtějí přijet dávám odkaz místa.
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3069310&a … d=13103598
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _tiky.jpeg
Budu se na vás těšit
A Franta ti ještě zapomněl říct, že tam není hřiště a bude se muset udělat. Páč jak tam teď nikdo nehraje tak úplně zarostlo
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Banditatom (Člen) 22.08.2018 08:39:25 Offline |
Loser psal:jestli uz budu mit kratsi sadru a pani me tam vodveze, tak bych se mozna stavil v sobotu na skopka (a vecer zase domu)
....hlavne nehraj zadny sport
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Loser psal:jestli uz budu mit kratsi sadru a pani me tam vodveze, tak bych se mozna stavil v sobotu na skopka (a vecer zase domu)
....hlavne nehraj zadny sport
Vzdy muze byt hur :-)
Já tu akci úplně přehlíd a když mi včera Přéma volal, tak jsem si říkal, že bych moh stihnout aspoň si v sobotu čutnout, ale vyšlo na mě, že musím dneska eště na stavbu, takže bohužel ani to. Tak příště budu pečlivěji studovat stránky a plánovat.
Stránky: 1