Nejsi přihlášen
Re: spotreba oleja GSF 1250
Ondráš psal:Kdyz das intervaly vymeny podle manualu a das tam tolik co je napsano v manualu, tak nedolejvas.
Zrovna tim manualem bych si nebyl tak jisty.. Ptz zrovna u bandasky na viku bylo napsano neco co v realu byla blbost a bylo potreba tam toho nalit vic...takze spis podle merky nebo olejoznaku
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 08.09.2018 11:01:15 Offline |
tomasNJ psal:Ondráš psal:Kdyz das intervaly vymeny podle manualu a das tam tolik co je napsano v manualu, tak nedolejvas.
Zrovna tim manualem bych si nebyl tak jisty.. Ptz zrovna u bandasky na viku bylo napsano neco co v realu byla blbost a bylo potreba tam toho nalit vic...takze spis podle merky nebo olejoznaku
Jj do B12 se vejdou v pohode necely 4 litry.😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hero psal:ide o to že som zmenil olej hned ako som kúpil stroj. Bol tam MOTUL 5100 a ja som tam nalial REPSOL 10W50 full syntetik a preplach PRO-TEC....či som tým niečo nepo...ral
...takže jsi nalil řidší olej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:hero psal:ide o to že som zmenil olej hned ako som kúpil stroj. Bol tam MOTUL 5100 a ja som tam nalial REPSOL 10W50 full syntetik a preplach PRO-TEC....či som tým niečo nepo...ral
no a zbytečně
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
osiris psal:hero psal:ide o to že som zmenil olej hned ako som kúpil stroj. Bol tam MOTUL 5100 a ja som tam nalial REPSOL 10W50 full syntetik a preplach PRO-TEC....či som tým niečo nepo...ral
...diky cemuz muze zacit brat...proc to ty lidi delaj??? ...jinac treba u SACS motoru je na viku 3300ml, ale pri vymene s filtrem se po horni rysku leje 3600ml...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomasNJ psal:Zrovna tim manualem bych si nebyl tak jisty.. Ptz zrovna u bandasky na viku bylo napsano neco co v realu byla blbost a bylo potreba tam toho nalit vic...takze spis podle merky nebo olejoznaku
Já to teda vždycky lil od oka, ale zkoušel tam někdo dát to co je napsáno na tom víku?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Od výměny k výměně bez dolívání, najeto cca 55 tis km, při výměně doliju po horní rysku, nastartuji, nechám chvilku běžet, poté vypnu motor, chvilku počkám a pak doliji tak, aby byla hladina oleje někde uprostřed okýnka, samo na hlavní stojanu
Nejvíc na životě miluji tu rozmanitost - každý den mě nasere někdo jiný
Jardel T psal:Od výměny k výměně bez dolívání, najeto cca 55 tis km, při výměně doliju po horní rysku, nastartuji, nechám chvilku běžet, poté vypnu motor, chvilku počkám a pak doliji tak, aby byla hladina oleje někde uprostřed okýnka, samo na hlavní stojanu
...olej máš kontrolovat na kolech, ne na stojanu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
andre.marek (Člen) 10.09.2018 16:29:04 Offline |
Tak já se někdy stavím a zbavím tě jich...
Klidně jich může být i více
andre.marek (Člen) 10.09.2018 17:30:20 Offline |
Nežere, ale posbírám ještě od jiných zoufalých co neví co s přebytky a budu mít na výměnu
Banditatom (Člen) 10.09.2018 17:35:06 Offline |
andre.marek psal:Tak já se někdy stavím a zbavím tě jich...
Klidně jich může být i více
Nezbyde😂😂😂😂 me teda ne
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
huskyb12 psal:Mour psal:Mě už déle vrtá hlavou taková věc ! Co děláte s těmi 4 deci, co vždycky zbyde. Já už mám doma tři kanystry a nevím co s tím mám dělat?
olej a nafta patří do kamen :)))
..jj.,......petku,piliny, vyjetý olej ....a Ostravská raketa hotová
Banditatom (Člen) 10.09.2018 18:34:31 Offline |
Mour psal:huskyb12 psal:Mour psal:Mě už déle vrtá hlavou taková věc ! Co děláte s těmi 4 deci, co vždycky zbyde. Já už mám doma tři kanystry a nevím co s tím mám dělat?
olej a nafta patří do kamen :)))
..jj.,......petku,piliny, vyjetý olej ....a Ostravská raketa hotová
Jj teplo rodineho krbu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour psal:Mě už déle vrtá hlavou taková věc ! Co děláte s těmi 4 deci, co vždycky zbyde. Já už mám doma tři kanystry a nevím co s tím mám dělat?
já to tam dávam z novým olejem..měnim nekdy dvakrát do roka tak to nestojí dlouho..
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Mour psal:Jsem v pasti!
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 32_pro.jpg
...nemusíš MA2 splňoval i starej 5100, ty oleje jsou totožný až na obal
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Mour psal:Jsem v pasti!
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 32_pro.jpg...nemusíš MA2 splňoval i starej 5100, ty oleje jsou totožný až na obal
...takže ještě dalších 6 let výměn a mám jednu zdarma
Stránky: 1