Nejsi přihlášen
Re: spotreba oleja GSF 1250
Ondráš psal:Kdyz das intervaly vymeny podle manualu a das tam tolik co je napsano v manualu, tak nedolejvas.
Zrovna tim manualem bych si nebyl tak jisty.. Ptz zrovna u bandasky na viku bylo napsano neco co v realu byla blbost a bylo potreba tam toho nalit vic...takze spis podle merky nebo olejoznaku
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
|
K.a.s.y.m. (Člen) 08.09.2018 11:01:15 Offline |
tomasNJ psal:Ondráš psal:Kdyz das intervaly vymeny podle manualu a das tam tolik co je napsano v manualu, tak nedolejvas.
Zrovna tim manualem bych si nebyl tak jisty.. Ptz zrovna u bandasky na viku bylo napsano neco co v realu byla blbost a bylo potreba tam toho nalit vic...takze spis podle merky nebo olejoznaku
Jj do B12 se vejdou v pohode necely 4 litry.😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hero psal:ide o to že som zmenil olej hned ako som kúpil stroj. Bol tam MOTUL 5100 a ja som tam nalial REPSOL 10W50 full syntetik a preplach PRO-TEC....či som tým niečo nepo...ral
...takže jsi nalil řidší olej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:hero psal:ide o to že som zmenil olej hned ako som kúpil stroj. Bol tam MOTUL 5100 a ja som tam nalial REPSOL 10W50 full syntetik a preplach PRO-TEC....či som tým niečo nepo...ral
no a zbytečně ![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
osiris psal:hero psal:ide o to že som zmenil olej hned ako som kúpil stroj. Bol tam MOTUL 5100 a ja som tam nalial REPSOL 10W50 full syntetik a preplach PRO-TEC....či som tým niečo nepo...ral
...diky cemuz muze zacit brat...proc to ty lidi delaj??? ...jinac treba u SACS motoru je na viku 3300ml, ale pri vymene s filtrem se po horni rysku leje 3600ml...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomasNJ psal:Zrovna tim manualem bych si nebyl tak jisty.. Ptz zrovna u bandasky na viku bylo napsano neco co v realu byla blbost a bylo potreba tam toho nalit vic...takze spis podle merky nebo olejoznaku
Já to teda vždycky lil od oka, ale zkoušel tam někdo dát to co je napsáno na tom víku?![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Od výměny k výměně bez dolívání, najeto cca 55 tis km, při výměně doliju po horní rysku, nastartuji, nechám chvilku běžet, poté vypnu motor, chvilku počkám a pak doliji tak, aby byla hladina oleje někde uprostřed okýnka, samo na hlavní stojanu
Nejvíc na životě miluji tu rozmanitost - každý den mě nasere někdo jiný
Jardel T psal:Od výměny k výměně bez dolívání, najeto cca 55 tis km, při výměně doliju po horní rysku, nastartuji, nechám chvilku běžet, poté vypnu motor, chvilku počkám a pak doliji tak, aby byla hladina oleje někde uprostřed okýnka, samo na hlavní stojanu
...olej máš kontrolovat na kolech, ne na stojanu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
andre.marek (Člen) 10.09.2018 16:29:04 Offline |
Tak já se někdy stavím a zbavím tě jich... ![]()
Klidně jich může být i více ![]()
|
andre.marek (Člen) 10.09.2018 17:30:20 Offline |
Nežere, ale posbírám ještě od jiných zoufalých co neví co s přebytky a budu mít na výměnu ![]()
|
Banditatom (Člen) 10.09.2018 17:35:06 Offline |
andre.marek psal:Tak já se někdy stavím a zbavím tě jich...
Klidně jich může být i více
Nezbyde😂😂😂😂 me teda ne![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
huskyb12 psal:Mour psal:Mě už déle vrtá hlavou taková věc ! Co děláte s těmi 4 deci, co vždycky zbyde. Já už mám doma tři kanystry a nevím co s tím mám dělat?
olej a nafta patří do kamen :)))
..jj.,......petku,piliny, vyjetý olej ....a Ostravská raketa hotová ![]()
![]()
|
Banditatom (Člen) 10.09.2018 18:34:31 Offline |
Mour psal:huskyb12 psal:Mour psal:Mě už déle vrtá hlavou taková věc ! Co děláte s těmi 4 deci, co vždycky zbyde. Já už mám doma tři kanystry a nevím co s tím mám dělat?
olej a nafta patří do kamen :)))
..jj.,......petku,piliny, vyjetý olej ....a Ostravská raketa hotová
Jj teplo rodineho krbu![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour psal:Mě už déle vrtá hlavou taková věc ! Co děláte s těmi 4 deci, co vždycky zbyde. Já už mám doma tři kanystry a nevím co s tím mám dělat?
já to tam dávam z novým olejem..měnim nekdy dvakrát do roka tak to nestojí dlouho..
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Mour psal:Jsem v pasti!
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 32_pro.jpg
...nemusíš MA2 splňoval i starej 5100, ty oleje jsou totožný až na obal![]()
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Mour psal:Jsem v pasti!
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 32_pro.jpg...nemusíš MA2 splňoval i starej 5100, ty oleje jsou totožný až na obal
...takže ještě dalších 6 let výměn a mám jednu zdarma
![]()
Stránky: 1