Nejsi přihlášen
Registrace
Hele, nevím teda, vo co de, ale poslední dobou se tu registrujou samý divný ména, prostě nic vod boha. To jako už jsme v maléru, nebo to chce přitvrdit filtr pro registraci? By mě docela zajímal seznam třeba posledních sta členůch, jestli ty lidi fakt existujou, nebo se do nás sere ňákej automat.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Re: Registrace
Americkej psal:Hele, nevím teda, vo co de, ale poslední dobou se tu registrujou samý divný ména, prostě nic vod boha. To jako už jsme v maléru, nebo to chce přitvrdit filtr pro registraci? By mě docela zajímal seznam třeba posledních sta členůch, jestli ty lidi fakt existujou, nebo se do nás sere ňákej automat.
Seznam clenu podle data registrace je zde:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/us … rch=Poslat
Registrace pomoci emailu tak, aby to husky nemusel zadavat rucne byla opravena nekdy kolem 27.4., takze vsichni co se zaregistrovali potom si nemuzou stezovat, ze nemohli dokoncit registraci a tudiz se prihlasit.
Od te doby je sem registrovano 71 uzivatelu z toho alespon jeden prispevek ma 24 uzivatelu.
Jestli ty lidi existuji netusim, ale pokud se pamatuji, tak vsechny emaily s registraci byly dorucene, takze minimalne existuji emailove schranky (coz ovsem nemusi nic znamenat).
Na odkaz co je v mailu kliklo 70 z tech 71 lidi, tzn. 70 z 71 dokoncilo registraci.
To ze sem nic nepisou, nebo proc se registruji, kdyz nic nepisou bohuzel tezko zjistime.
Jeste par cisel...
Celkem je tu 4392 registraci a z nich je 783 nedokoncenych (neklikli na odkaz v mailu).
Z toho 2391 registraci, nema ani jeden prispevek.
Lidi s vice nez 100 prispevky je tu 339. Lidi s vice nez 1000 je tu 99.
Muzeme nastavit nejake automaticke mazani, treba kdyz rok od registrace nemas alespon jeden prispevek, tak se ucet smaze, ale nevim co by se tim ziskalo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Americkej psal:Hele, nevím teda, vo co de, ale poslední dobou se tu registrujou samý divný ména, prostě nic vod boha. To jako už jsme v maléru, nebo to chce přitvrdit filtr pro registraci? By mě docela zajímal seznam třeba posledních sta členůch, jestli ty lidi fakt existujou, nebo se do nás sere ňákej automat.
No já bych to udělal aspoň tak,že pokud nebude mít vyplněný profil,tak se nedostane do fóra.Většina má profil poloprázdný co jsem koukal.
No zrovna těhle pár vypadá důvěryhodně, pokud je Ondráš nenáboruje za louží
CatherineG 0 11.07.2015
DonnieHigg 0 11.07.2015
ReganJenks 0 10.07.2015
AhmedDobso 0 10.07.2015
EloiseGall 0 10.07.2015
RochelleHe 0 10.07.2015
JodiBirtwi 0 09.07.2015
MarianneMc 0 09.07.2015
ErrolPorte 0 09.07.2015
JohnathanH 0 08.07.2015
CoyCarrasc 0 08.07.2015
BradleyJel 0 08.07.2015
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:No zrovna těhle pár vypadá důvěryhodně, pokud je Ondráš nenáboruje za louží
CatherineG 0 11.07.2015
DonnieHigg 0 11.07.2015
ReganJenks 0 10.07.2015
AhmedDobso 0 10.07.2015
EloiseGall 0 10.07.2015
RochelleHe 0 10.07.2015
JodiBirtwi 0 09.07.2015
MarianneMc 0 09.07.2015
ErrolPorte 0 09.07.2015
JohnathanH 0 08.07.2015
CoyCarrasc 0 08.07.2015
BradleyJel 0 08.07.2015
salámaleikum ...smazat
MRDAT!!!
Co takhle vložit do registrace něco jako Captchu, ale takovou, aby to cizinci jen tak jednoduše nezadali. Třeba součet dvou jednoduchých čísel, ale výsledek by se musel zapsat slovy (a s diakritikou)
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
faitík psal:SLUGI psal:... stačí napsat kontrolní otázku: "kterej z členů bývá všude a někdy i na více místech současně?"
To by nedali ani někteří současní členové. To by bylo moc drsný
... jako myslíš ti starší jako já, že už jako zapomínáme jo?
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Ja jsem to jeste projel a podobnych mame v databazi dost. Nevenoval jsem tomu moc pozornost, protoze se nam to tam hromadi uz od roku 2007 a rikal jsem si, proste mrtva duse...
Cislo ani nechtejte vedet.
SLUGI psal:... je to jen upravený pro filtrování novejch nebo se i pročistí stávající seznam uživatelů?
jestli chces smaznout svuj ucet, staci rict
O mazani tech sracek se jiste postara Ondras
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:hotove, vyrizene. Je to jen takova jednoducha kontrola. Pokud se budou i nadale hromadit nejaky srackovy ucty, tak trochu pritvrdime
Když ti to tak jde, tak se ještě přimlouvám za opravu sekce bazar, tzn. aby tam šel vkládat text s diakritikou (současně cokoliv v popisu s diakritikou znamená, že se nic nezobrazí) a aby šla editace inzerátu a případně ošetřit nějak tu chybovou hlášku při mazání inzerátu (protože se i přes chybovou hlášku smaže).
Díky
tachec psal:Loser psal:hotove, vyrizene. Je to jen takova jednoducha kontrola. Pokud se budou i nadale hromadit nejaky srackovy ucty, tak trochu pritvrdime
Když ti to tak jde, tak se ještě přimlouvám za opravu sekce bazar, tzn. aby tam šel vkládat text s diakritikou (současně cokoliv v popisu s diakritikou znamená, že se nic nezobrazí) a aby šla editace inzerátu a případně ošetřit nějak tu chybovou hlášku při mazání inzerátu (protože se i přes chybovou hlášku smaže).
Díky
vetsinu z toho jsem uz opravil. Jen jsme to s Ondrasem jeste nenasadili ... pujde to spolecne s vicero vecma a rozsahlym cistenim databaze. Takze hledame vhodne casove okno
Loser psal:tachec psal:Loser psal:hotove, vyrizene. Je to jen takova jednoducha kontrola. Pokud se budou i nadale hromadit nejaky srackovy ucty, tak trochu pritvrdime
Díkyvetsinu z toho jsem uz opravil. Jen jsme to s Ondrasem jeste nenasadili ... pujde to spolecne s vicero vecma a rozsahlym cistenim databaze. Takze hledame vhodne casove okno
Tak to je dobrá zpráva
tak jsem nasadil i zbytek oprav/uprav, ktery jsem drive avizoval. Je opraveno mazani inzeratu (i v administraci, kde to jen napsalo, ze ho smazal, ale ve skutecnosti vubec nesmazal), nova logika v ukladani fotek pro bazar a ve fotogalerii, opravena sekce donload (takze uz si opet muzete stahnout vsechny manualy, ktere tam jsou uvedene) + jsem nastavil, aby se po kliknuti na download zobrazila rovnou sekce s manualama.
Malinko jsem taky promaznul FTP - zhruba 3,5 GB sracek
Editaci jiz zverejneneho inzeratu podle me nema smysl delat. Na to, jak je to zverejnovani inzeratu jednoduchy, je lepsi, kdyz si kazdej ten svuj inzerat smaze a zalozi znovu.
Pokud nekdo objevi nejake chyby nebo ho napadnee nejaka zajimava zmena, tak to zde nekde napiste a uvidime, co se s tim da delat
Loser psal:tak jsem nasadil i zbytek oprav/uprav, ktery jsem drive avizoval. Je opraveno mazani inzeratu (i v administraci, kde to jen napsalo, ze ho smazal, ale ve skutecnosti vubec nesmazal), nova logika v ukladani fotek pro bazar a ve fotogalerii, opravena sekce donload (takze uz si opet muzete stahnout vsechny manualy, ktere tam jsou uvedene) + jsem nastavil, aby se po kliknuti na download zobrazila rovnou sekce s manualama.
Editaci jiz zverejneneho inzeratu podle me nema smysl delat. Na to, jak je to zverejnovani inzeratu jednoduchy, je lepsi, kdyz si kazdej ten svuj inzerat smaze a zalozi znovu.
Pokud nekdo objevi nejake chyby nebo ho napadnee nejaka zajimava zmena, tak to zde nekde napiste a uvidime, co se s tim da delat
Tak já ti hned pošlu námět na vylepšení. Zachovat v bazaru formátování textu, tzn. v odesílaném mailu nahradit \r\n za prázdný řádek a v HTML za <br>. Pak má člověk možnost si ten text trošku strukturovat a je to následně i líp čitelné...
tachec psal:Loser psal:tak jsem nasadil i zbytek oprav/uprav, ktery jsem drive avizoval. Je opraveno mazani inzeratu (i v administraci, kde to jen napsalo, ze ho smazal, ale ve skutecnosti vubec nesmazal), nova logika v ukladani fotek pro bazar a ve fotogalerii, opravena sekce donload (takze uz si opet muzete stahnout vsechny manualy, ktere tam jsou uvedene) + jsem nastavil, aby se po kliknuti na download zobrazila rovnou sekce s manualama.
Pokud nekdo objevi nejake chyby nebo ho napadnee nejaka zajimava zmena, tak to zde nekde napiste a uvidime, co se s tim da delatTak já ti hned pošlu námět na vylepšení. Zachovat v bazaru formátování textu, tzn. v odesílaném mailu nahradit \r\n za prázdný řádek a v HTML za <br>. Pak má člověk možnost si ten text trošku strukturovat a je to následně i líp čitelné...
hele, jestli chces prodavat ve velkym, tak jdi nekam na bazos nebo na aukro
Na takovyhle ficury to zde neni staveny.
Prej strukturovat text v inzeratu Popovidej o tom Filousovi
Ted trochu vazne: samozrejme, ze to muzu udelat. Ale aby se pak nestalo, ze ten bazar bude dokonalejsi nez zbytek techto stranek dohromady.
V teto fazi jde spise o opravu toho nejvice vysirajiciho. (Tim nemam na mysli Kellyho )
Banditatom (Člen) 23.07.2015 15:42:28 Offline |
Kelly uz opravit nejde ani celkova go uz by mu nepomohla
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Loser psal:@Tachec: takhle to bude dobry?
Když vidim ten @, chtěl jsem si upravit mailovku, protože ta stávající v profilu už neexistuje. Nejde mi vyměnit. Můžeš mi jí prosím nahradit za: jakub.fait zavináč seznam.cz? Díky
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Když vidim ten @, chtěl jsem si upravit mailovku, protože ta stávající v profilu už neexistuje. Nejde mi vyměnit. Můžeš mi jí prosím nahradit za: jakub.fait zavináč seznam.cz? Díky
Hotovo.
Teď máme trochu problém s posíláním zpráv na seznam (kvůli těm fejkovým účtům), ale to by se mělo do příštího týdne vyřešit.
Jinak jsem ty uživatele trochu promáznul a odstranil tak 1161 těch kteří se registrovali, ale nikdy nepřihlásili.
Ondráš psal:faitík psal:Když vidim ten @, chtěl jsem si upravit mailovku, protože ta stávající v profilu už neexistuje. Nejde mi vyměnit. Můžeš mi jí prosím nahradit za: jakub.fait zavináč seznam.cz? Díky
Hotovo.
Teď máme trochu problém s posíláním zpráv na seznam (kvůli těm fejkovým účtům), ale to by se mělo do příštího týdne vyřešit.
Jinak jsem ty uživatele trochu promáznul a odstranil tak 1161 těch kteří se registrovali, ale nikdy nepřihlásili.
ti asi zacneme rikal pane Wolf, ne?
https://www.youtube.com/watch?v=IgzFPOMjiC8
Loser psal:@Tachec: takhle to bude dobry?
Takhle to úplně bohatě stačí. Nechci inzerovat ve velkém - jen jsem teď párkrát bazar použil a tohle (mít možnost si udělat v textu třeba odstavce) mně přijde jako rozumná věc, kterou jistě někdy ocení i další, až budou inzerovat třeba prodej moto.
Ondráš psal:faitík psal:Když vidim ten @, chtěl jsem si upravit mailovku, protože ta stávající v profilu už neexistuje. Nejde mi vyměnit. Můžeš mi jí prosím nahradit za: jakub.fait zavináč seznam.cz? Díky
Hotovo.
Díky
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
To bude furt... Bohuzel dnesni realita...
Ale do fora samotneho by to nemelo zasahovat. Ja tyhle registrace obcas promazu aby to tu zbytecne nestrasilo. Uz jsem to nedelal dlouho, tak to zase udelam.
Vetsi problem jsou vase hesla, ktera se daj uhodnout slovnikovym utokem. Myslim, ze jsme to resili uz asi 2x nebo 3x.
Aserri psal:Immediately I apologize if my answer is not quite on the topic. But I had some difficulties with registration. What do you think, this may be due to the fact that my ip has a Russian address? Thank you in advance.
You are already registered now. No need to do any other steps.
-----------------------------------
Uvidime co je zač... Asseri je na Kostarice. Možná je to jen nějakej bot nebo něco... Jiného.
Ondráš psal:Aserri psal:Immediately I apologize if my answer is not quite on the topic. But I had some difficulties with registration. What do you think, this may be due to the fact that my ip has a Russian address? Thank you in advance.
You are already registered now. No need to do any other steps.
-----------------------------------
Uvidime co je zač... Asseri je na Kostarice. Možná je to jen nějakej bot nebo něco... Jiného.
to je novej tester naseho webu
Americkej psal:Hele, fakt s tou partou CC nic nesvedete? Třeba jako podmínku úspěšný registrace dát kompletně vyplněnej profil s min. jednou fotkou plus avatarem správnýho formátu? Nebo už roboti nahrávaj i obr. přílohy?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ccgang.jpg
To co píšeš se dá udělat, až když se poprvé přihlásí.
Tihle CC se akorát zaregistrují, ale nikdy se nepřihlásí.
Moc omezit to nejde... Sice je tam nějakej vzor v tom s jakým emailem se registrují (většinou gmail.com), ale jsou tam i jiný než jen Gmail.
Jednou za čas to ručně promažu.
Hm, já měl na mysli ňákej algoritmus, třeba reg. bez přihlášení 24 hod=auto delete. Pak výše uvedený podmínky. Jasně, že růčo promaz je občasná pruda... Dík a fajn svátky
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Stránky: 1