Nejsi přihlášen
Motoalarm
Nazdar chlapi
jakou máte zkušenost s motoalarmem?
Který z těchle Tří by byl asi nejlepší?
http://www.autio.cz/index.php?page=kata … p;kod=mg03
http://www.spal.cz/detail/-motoalarm-se-540-1/
http://www.spal.cz/detail/motoalarm-centurion-lf-300/
Re: Motoalarm
ten prvni sem pred cca 14dnama namontoval, zatim sem nezapojoval dalkovej start, ale funguje podle me paradne, uvidime jak dlouho.
Ted to mam zapojeny jen PLUS,MINUS,SIRENKA,BLINKRY---otazka max hodiny i s dvouma prestavkama na cevu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:ten prvni sem pred cca 14dnama namontoval, zatim sem nezapojoval dalkovej start, ale funguje podle me paradne, uvidime jak dlouho.
Ted to mam zapojeny jen PLUS,MINUS,SIRENKA,BLINKRY---otazka max hodiny i s dvouma prestavkama na cevu
A jak je to citlivý? jak moc s ní musím hnout aby začar řvát??
maňas psal:jsem trochu trubka,ale jakým způsobem,to startuje bandasku,když musím mít zmáčklou spojku,jinak se mi to líbí
a klicek v zapalovani...takze prides k masine, strcis klicek, dvacet metru poodejdes od masiny, pockas az pude kolem naka buchta, na dalku nakopnes, dojdes k masine, mrknes na buchtu, naskocis a jedes
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
K.a.s.y.m. (Člen) 07.07.2007 19:22:37 Offline |
Myšák psal:maňas psal:jsem trochu trubka,ale jakým způsobem,to startuje bandasku,když musím mít zmáčklou spojku,jinak se mi to líbí
a klicek v zapalovani...takze prides k masine, strcis klicek, dvacet metru poodejdes od masiny, pockas az pude kolem naka buchta, na dalku nakopnes, dojdes k masine, mrknes na buchtu, naskocis a jedes
to se trochu pletes.da se to nastartovat i bez klicku.dalkovy start ma vlastni okruh.Je to pojisteny tak ze kdyz do nejaky doby klicek nevlozis a nezapnes tak se motor sam vypne.funguje to ale i obracene.pokud by ti na ni nekdo odjizdel a ty ho videl a byl v dosahu ovladace tak ho muzes i vypnout i kdyby ho nastarotoval pres spinacku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Myšák psal:maňas psal:jsem trochu trubka,ale jakým způsobem,to startuje bandasku,když musím mít zmáčklou spojku,jinak se mi to líbí
to se trochu pletes.da se to nastartovat i bez klicku.dalkovy start ma vlastni okruh.Je to pojisteny tak ze kdyz do nejaky doby klicek nevlozis a nezapnes tak se motor sam vypne.funguje to ale i obracene.pokud by ti na ni nekdo odjizdel a ty ho videl a byl v dosahu ovladace tak ho muzes i vypnout i kdyby ho nastarotoval pres spinacku.
Muj zpusob je lepsi
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
K.a.s.y.m. (Člen) 08.07.2007 13:19:32 Offline |
mr.BSE psal:trosku se pletete voba (jeden VIC a jeden min)
nastartujes dalkou a klicek muzes nechat v kapse po celou dobu jizdy
Asi záleží na použitém typu alarmu.ten co jsem viděl já tak tam se klíček dát musel.jinak to do dvou minut zdechlo a musel jsi kombinaci kliknuti na ovladači to odblokovat.Tak potom nevím jestli se pletu
K.a.s.y.m. (Člen) 08.07.2007 18:10:13 Offline |
mr.BSE psal:ja se bavim o tom, co je na prvnim odkazu od Flipa
tak to joooooo.
Na hovno,další elektronika,kerá se popdrbe v tu nejméň vhodnů dobu a mašina nepude nastartýrovat. Vyřešil sem to ináč, nechávám Vorla dělat zlatej pissing (no prostě chcát mi na kola) a vím,že to mám hlídaný, minimálně každejch 15 minut,že jo Ptáku
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Na hovno,další elektronika,kerá se popdrbe v tu nejméň vhodnů dobu a mašina nepude nastartýrovat. Vyřešil sem to ináč, nechávám Vorla dělat zlatej pissing (no prostě chcát mi na kola) a vím,že to mám hlídaný, minimálně každejch 15 minut,že jo Ptáku
Nemusis to zapojovat na blokaci motoru
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1