Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Motoalarm

Fik-B6S (Člen)
06.07.2007 10:31:17

Motoalarm

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
mr.BSE (Člen)
06.07.2007 13:37:44

Re: Motoalarm

ten prvni sem pred cca 14dnama namontoval, zatim sem nezapojoval dalkovej start, ale funguje podle me paradne, uvidime jak dlouho.

Ted to mam zapojeny jen PLUS,MINUS,SIRENKA,BLINKRY---otazka max hodiny i s dvouma prestavkama na cevugoodsmile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Fik-B6S (Člen)
06.07.2007 13:42:25

mr.BSE psal:

ten prvni sem pred cca 14dnama namontoval, zatim sem nezapojoval dalkovej start, ale funguje podle me paradne, uvidime jak dlouho.

Ted to mam zapojeny jen PLUS,MINUS,SIRENKA,BLINKRY---otazka max hodiny i s dvouma prestavkama na cevugoodsmile1

A jak je to citlivý? jak moc s ní musím hnout aby začar řvát??

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
maňas (Člen)
07.07.2007 17:11:40

jsem trochu trubka,ale jakým způsobem,to startuje bandasku,když musím mít zmáčklou spojku,jinak se mi to líbígood

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Myšák (Člen)
07.07.2007 18:41:28

maňas psal:

jsem trochu trubka,ale jakým způsobem,to startuje bandasku,když musím mít zmáčklou spojku,jinak se mi to líbígood

a klicek v zapalovani...takze prides k masine, strcis klicek, dvacet metru poodejdes od masiny, pockas az pude kolem naka buchta, na dalku nakopnes, dojdes k masine, mrknes na buchtu, naskocis a jedes good

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
K.a.s.y.m. (Člen)
07.07.2007 19:22:37

Myšák psal:
maňas psal:

a klicek v zapalovani...takze prides k masine, strcis klicek, dvacet metru poodejdes od masiny, pockas az pude kolem naka buchta, na dalku nakopnes, dojdes k masine, mrknes na buchtu, naskocis a jedes good

to se trochu pletes.da se to nastartovat i bez klicku.dalkovy start ma vlastni okruh.Je to pojisteny tak ze kdyz do nejaky doby klicek nevlozis a nezapnes tak se motor sam vypne.funguje to ale i obracene.pokud by ti na ni nekdo odjizdel a ty ho videl a byl v dosahu ovladace tak ho muzes i vypnout i kdyby ho nastarotoval pres spinacku.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Myšák (Člen)
07.07.2007 20:05:23

K.a.s.y.m. psal:
Myšák psal:
maňas psal:

to se trochu pletes.da se to nastartovat i bez klicku.dalkovy start ma vlastni okruh.Je to pojisteny tak ze kdyz do nejaky doby klicek nevlozis a nezapnes tak se motor sam vypne.funguje to ale i obracene.pokud by ti na ni nekdo odjizdel a ty ho videl a byl v dosahu ovladace tak ho muzes i vypnout i kdyby ho nastarotoval pres spinacku.

Muj zpusob je lepsi bigsmile

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
mr.BSE (Člen)
08.07.2007 13:01:43

trosku se pletete voba (jeden VICbigsmile a jeden min)

nastartujes dalkou a klicek muzes nechat v kapse po celou dobu jizdygood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen)
08.07.2007 13:19:32

mr.BSE psal:

trosku se pletete voba (jeden VICbigsmile a jeden min)

nastartujes dalkou a klicek muzes nechat v kapse po celou dobu jizdygood

Asi záleží na použitém typu alarmu.ten co jsem viděl já tak tam se klíček dát musel.jinak to do dvou minut zdechlo a musel jsi kombinaci kliknuti na ovladači to odblokovat.Tak potom nevím jestli se pletusmile1

mr.BSE (Člen)
08.07.2007 13:51:16

ja se bavim o tom, co je na prvnim odkazu od Flipasmile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen)
08.07.2007 18:10:13

mr.BSE psal:

ja se bavim o tom, co je na prvnim odkazu od Flipasmile1

tak to joooooo.smile1

Koldan (Člen)
10.07.2007 07:29:44

Na hovno,další elektronika,kerá se popdrbe v tu nejméň vhodnů dobu a mašina nepude nastartýrovat. Vyřešil sem to ináč, nechávám Vorla dělat zlatej pissing (no prostě chcát mi na kola) a vím,že to mám hlídaný, minimálně každejch 15 minut,že jo Ptákusurprisedbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
mr.BSE (Člen)
10.07.2007 07:41:31

Koldan psal:

Na hovno,další elektronika,kerá se popdrbe v tu nejméň vhodnů dobu a mašina nepude nastartýrovat. Vyřešil sem to ináč, nechávám Vorla dělat zlatej pissing (no prostě chcát mi na kola) a vím,že to mám hlídaný, minimálně každejch 15 minut,že jo Ptákusurprisedbigsmile

Nemusis to zapojovat na blokaci motorusurprised

Second Class Citizen
1130 Café Racer

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS