Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2019 09:32:02 Offline |
Re: ...zlíňácí???
Filous psal:...tag uš nic, uš to mam pořešený...dršte palce a dyš to klapne, tag budem mít v rodině fšechny tři generace B12 se SACS motorem
Myslis jako brouka😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tag uš nic, uš to mam pořešený...dršte palce a dyš to klapne, tag budem mít v rodině fšechny tři generace B12 se SACS motorem
Myslis jako brouka😁😁
Nejanči, to je slušná rodina :)
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2019 14:10:34 Offline |
huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tag uš nic, uš to mam pořešený...dršte palce a dyš to klapne, tag budem mít v rodině fšechny tři generace B12 se SACS motorem
Myslis jako brouka😁😁
No nikdy nevis co jim prelitne pres nos😁😁
Kuba B12 psal:já jedu do zlína ve středu
Tak bacha, jsou tam samí zlí lidé
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tag uš nic, uš to mam pořešený...dršte palce a dyš to klapne, tag budem mít v rodině fšechny tři generace B12 se SACS motorem
Myslis jako brouka😁😁
...diky bro
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tag uš nic, uš to mam pořešený...dršte palce a dyš to klapne, tag budem mít v rodině fšechny tři generace B12 se SACS motorem
Myslis jako brouka😁😁
...tfujtojksl, sem se malem vosypal...to bych ho pacholka vydedil
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2019 16:08:06 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tag uš nic, uš to mam pořešený...dršte palce a dyš to klapne, tag budem mít v rodině fšechny tři generace B12 se SACS motorem
Myslis jako brouka😁😁
Ber to s ty lepsi stranky..jeste moh koupit skutra🤣🤣🤣
Banditatom (Člen) 22.03.2019 16:38:48 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tag uš nic, uš to mam pořešený...dršte palce a dyš to klapne, tag budem mít v rodině fšechny tři generace B12 se SACS motorem
Myslis jako brouka😁😁
.....klid!!!! az prijde s karlem a oznami ti ze bude nevesta tak pak vysiluj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
Myslis jako brouka😁😁...tfujtojksl, sem se malem vosypal...to bych ho pacholka vydedil
.....klid!!!! az prijde s karlem a oznami ti ze bude nevesta tak pak vysiluj
...já myslim, že je to dobrý, má Karolínu, tagže sem f klidu
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
Myslis jako brouka😁😁...tfujtojksl, sem se malem vosypal...to bych ho pacholka vydedil
...ty vole, nestraš ...to by byl po RATu asi dost skok a šok
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2019 19:20:59 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tfujtojksl, sem se malem vosypal...to bych ho pacholka vydedil
...ty vole, nestraš ...to by byl po RATu asi dost skok a šok
Např.😂😂
P.S. to mam na kseft,ale nejede to spatne😂
I kdyz tohle jede lepe😉
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2019 08:25:44 Offline |
Znas to prislovy..kdyz to nese prachy je to jedno..skutra jsem koupil jako odlozenku za doslova par korun takze zisk z toho bude a ta yamaha je na servis..kdyz se to libi majiteli je to jeho vec,ale je fakt ze tech 1900 ccm taha fakt pekne😀
P.S.me se ptat na desing je hazeni perel svinim😁😁😁
K.a.s.y.m. psal:Znas to prislovy..kdyz to nese prachy je to jedno..skutra jsem koupil jako odlozenku za doslova par korun takze zisk z toho bude a ta yamaha je na servis..kdyz se to libi majiteli je to jeho vec,ale je fakt ze tech 1900 ccm taha fakt pekne😀
P.S.me se ptat na desing je hazeni perel svinim😁😁😁
...jasan...taky vopcas musim delat veci kerejch se fakt stitim, ale prachy ten votpor dycky srovnaj
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2019 20:18:41 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Znas to prislovy..kdyz to nese prachy je to jedno..skutra jsem koupil jako odlozenku za doslova par korun takze zisk z toho bude a ta yamaha je na servis..kdyz se to libi majiteli je to jeho vec,ale je fakt ze tech 1900 ccm taha fakt pekne😀
P.S.me se ptat na desing je hazeni perel svinim😁😁😁...jasan...taky vopcas musim delat veci kerejch se fakt stitim, ale prachy ten votpor dycky srovnaj
Kdyz jsem tu yamahu vez domu tak jsem si celou cestu rikal..jak si tohle muze nekdo dobrovolne koupit to fakt nechapu..no jsou taci.
To skutr me spis mile prekvapil..na nase maly mesto to moc neni,ale po okreskach je to teda docela rychla vec..na skutra holt styrkilo😂😂😂 no neco na nem najedu a pujde z baraku😁
Stránky: 1