Nejsi přihlášen
Zatuhlý klapky karburátoru B12
Zdravím kolegové. V roce 2014 jsem odstavil Béčko 12 r.v.2003 do garáže že se pověnuju stavbě RD. Trošku se to protáhlo a teprve ted jsem ho zpoza cihel a dalšího stavebního materiálu vytáhl ven. Karburatory úplně zalepeny tou supr lepivou sračkou z benzinu o stavu gumových soucastek nemá taky cenu hovořit. Karburatory dostali ultrazvuk. Nadherne čistý ale s klapkama se nedá skoro hnout. Řešil to už někdo z vás?
Je to černé a klepe to na dveře. Co to je? Naše růžová budoucnost.
Re: Zatuhlý klapky karburátoru B12
Tak jsem to zkusil prvně s nějakám zázrakem od Forchu na čištění sání a karburátoru, a rozhybal jsem to skoro hned. Akorát nastala chyba ze po cca 2 hodinách se to asi z tech pouzder odpařilo a byl jsem skoro tam kde před tím. I když zlešení tam bylo. Tak jsem to potom ještě zkombinoval s WúDů a paráda, chodí jak nová. Díky za radu.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2019 21:43:07 Offline |
Cistis je vec ktera se odpari a zanecha cisty a suchy povrch..kdyby jsi Filouse poslechnul a pouzil mazadlo misto cistidla tak jsi to nemusel delat 2x😉👍
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen) 23.04.2019 07:32:08 Offline |
Kuba B12 psal:A potom, kdybys treba zacal stavet garaz..... kup pred odstavenim benzin 100oct a budes mit klid
viděl jsi někdy co nechá taková Verva po odpaření?
...relativní kochač...
Progear 650 (Člen) 23.04.2019 12:42:13 Offline |
Honzik8719 psal:Kuba B12 psal:A potom, kdybys treba zacal stavet garaz..... kup pred odstavenim benzin 100oct a budes mit klid
Vevru nebrat to modry barvivo je za trest.. ostatni stovky sou ok
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Honzik8719 psal:Kuba B12 psal:A potom, kdybys treba zacal stavet garaz..... kup pred odstavenim benzin 100oct a budes mit klid
Vevru nebrat to modry barvivo je za trest.. ostatni stovky sou ok
Dokud Vervu dělali rakušáci v OMV bylo to v pohodě, ta modrá byl požadavek Benziny na odlišení od Maxxmotion 100. Teď si to "děláme sami" a je to jako se vším, trošku se to omrdává
Strýcfajtr !!!
Než jsem moto odstavil a zaskládal nebylo to s vidinú dlúhý pauzy. Úplně blbě jsem věřil že si najdu čas a občas to projedu. Takže proto tam neskončila tá 100 palivo. Ten čistič na lepidlo z benzinu jsem zkušel ještě před tím než jsem si přečetl moudrou radu od Filousa. Proste jsem to zkusil jestli to z teho nejak nevyplavím, asi 10 percent šlo S WuDu dělám docela často ale prostě mě to v tu chvílu a v tejto situaci nenapadlo
Stránky: 1