Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Bikers Crown

spidys (Člen)
09.07.2007 19:19:51

Bikers Crown

Tak sem jel dneska okolo...
říkám si:"Máš čas, jedeš okolo, tak se tam mrknem a když se něco bude líbit, tak si uděláme radost..."
Jenže ať sem chodil jak sem chodil, vůbec nic se mi tam nelíbilo sick
Doplňky na motocykly jak kdyby to brali od vietnamců někde v tržnici...

No prostě zklamání největší - ztráta času bad

Lepší jet do YamaMoto do Bráníku, ale tam sem cestu okolo neměl bad

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Meloun (Člen)
09.07.2007 19:31:30

Re: Bikers Crown

Jak co...koupil jsem tak krásný blikry,fakt poctivě udělaný,nějaký to éčko na sklíčkách taky bylo a hlavně svítily opravdu skvěle!surprisedgood
Jinak ale téměř souhlasim...taková levnější samoobsluha...

PURE NAKED BIKE!
spidys (Člen)
09.07.2007 19:42:12

No na blinkry sem tam koukal taky - mám taky políčeno na nějaký pěkný diodový, ale ty ceny co sem tam viděl - ty mě málem porazily! 2.200,- Kč za pár obyč diodovejch blinkrů - jinak výběr hodně slabej sick
Prostě to tam nestálo za nic a to co za něco stálo stálo pěknej ranec sickbad

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Lihy (Člen)
09.07.2007 19:58:37

bigsmile já dneska zastavil v Hondě ve Vestci, že jestli jako nemaj slajdry no a voni že jo......jenom arlen ness (nebojaksetopíše) za 1200bigsmilebigsmilebigsmile sem se jim vysmál a šel do hajzlu. Za ty prachy bych si je možná vystavil do vitrýny. Kus plastu za 1200idontknowidontknow
takže nefšim si si náhodou při pochůzce po BC jestli tam nějaký noname vod větnamců nemaj?

inkvizitorr (Administrator)
09.07.2007 20:19:02

Lihy psal:

bigsmile já dneska zastavil v Hondě ve Vestci, že jestli jako nemaj slajdry no a voni že jo......jenom arlen ness (nebojaksetopíše) za 1200bigsmilebigsmilebigsmile sem se jim vysmál a šel do hajzlu. Za ty prachy bych si je možná vystavil do vitrýny. Kus plastu za 1200idontknowidontknow
takže nefšim si si náhodou při pochůzce po BC jestli tam nějaký noname vod větnamců nemaj?

páč sem taky vjetnamec tak je samozřejmě mam v záloze a kdybys potřeboval jednu sadu novejch černejch nounejm tag se staf, ležej mi v regále...

doba je temná...
Americkej (Člen)
09.07.2007 20:22:50

bigsmile jááák nounejm?bigsmile snad supercontirace!

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Lihy (Člen)
09.07.2007 20:26:57

Inkviz: díkygood se ti kdyžtak zítra ozvu

Jerry (Člen)
09.07.2007 20:28:47

Každému podle chuti dotyčného soudruha...

A kurva...
09.07.2007 20:37:33

Lihy psal:

Inkviz: díkygood se ti kdyžtak zítra ozvu

jináč cena je vysoká samozřejmě, celý jedno pivo na srazu, nesmlouvám a ani o dvacet procent neslevim bo nejsem sociál a ty nejsi moravecgood jo a správně, sou conti, kupodivu smile1

doba je temná...
Lihy (Člen)
09.07.2007 20:41:27

tolik? si děláš prdel ne? asi ještě zkusim http://www.kellyšop-asie.cc

09.07.2007 20:44:11

jestli nechceš, zustanou mi v regále než bych je dával pod cenoufuck zřejmě seš stejná socka jako všichni vostatníbadbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Lihy (Člen)
09.07.2007 20:48:48

no tak jó....a stačí ti desítka?bigsmile

09.07.2007 20:50:11

vypadam snad na to, že bych se cpal polotučnym???surprisedsurprisedsurprised

doba je temná...
Kelly01 (Člen)
09.07.2007 20:51:02

Normální moravák na rozdíl od pražských hogo fogo si je vždycky z něčeho odlijeidontknow

A správnej nemasovkář a individualista používá hokejový puky,hodijou se zvlášť v kombinaci s Vorlovou lopatougood

God Save The Queen!
Lihy (Člen)
09.07.2007 20:51:55

smile2
to je dneska drahotasick
babička řikala, že za jejich mladejch let stálo pívo dva krejcary....to sem se dožil časůsmile2

09.07.2007 20:52:37

a hele potrefenej regálista je tadybigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Kelly01 (Člen)
09.07.2007 20:53:53

pussy

Přemýšlejidontknow

Hoď si tam válečky na osce s doživotní zárukou od Horsta a máš vystaránoidontknow

God Save The Queen!
Lihy (Člen)
09.07.2007 20:57:34

přemejšlel sem vo kolečku z kancelářský židle....je otočný a tak dobře kopíruje zvolený rádiussmile1

09.07.2007 20:57:41

Kelly01 psal:

Hoď si tam válečky na osce s doživotní zárukou od Horsta a máš vystaránoidontknow

jendže lihoměr to potřebuje na vozdobu řek bych, nejspíš, jako většina nás vostatních a ty horst nenabízíbad

doba je temná...
Kelly01 (Člen)
09.07.2007 20:58:44

Jakej regálistasurprised

Jsem starý a nemocný mužsmile2

Chci vám mladým vyjít vstřícsmile1

God Save The Queen!
Lihy (Člen)
09.07.2007 21:02:13

inkvizitorr psal:

jendže lihoměr to potřebuje na vozdobu řek bych, nejspíš, jako většina nás vostatních a ty horst nenabízíbad

no tak to prrr na vozdobu ne....mám to na ochranu, když si někde kleknu a např. mažu řetěz a nebo zvracím, tak abych si neodřel kombiné.

Kelly01 (Člen)
09.07.2007 21:07:45

Prostě klasický použití..

Jen debil vysedá a odírá si je o asfaltidontknow

God Save The Queen!
09.07.2007 21:27:14

jasně, při pádu se to hodí nejvíc, vodzkoušenýgood přemejšlim, že si je nechám našít i na lokty a na prdelbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
huskyb12 (Administrator)
10.07.2007 08:35:15

ty vole, na tý tvojí prdeli jich ale bude :)))

ale di, Ty brepto ...
Koldan (Člen)
10.07.2007 09:28:21

ty si je dej na bradafky, breptobigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
10.07.2007 09:46:18

Koldan psal:

von si je pako dává pod kombošku asi aby měl jako věčí kozysurprisedbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
sonyk (Člen)
10.07.2007 12:23:17

super diksuze sem se dlouho uz takhle nezasmal smaej komik tady. btw objednal sem si BC zamek retez.ale jinac me taky moc nezaujali

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Lihy (Člen)
10.07.2007 12:30:19

inkvizitorr psal:
Koldan psal:

von si je pako dává pod kombošku asi aby měl jako věčí kozysurprisedbigsmilebigsmilebigsmile

Háásky: Si jich děj ještě pár na pupek a uvidíš jak na tebe poletěj baby z fitka, Koldan to tak dělá i pod košily do práce.....bigsmile

Zdenda (Člen)
10.07.2007 13:30:18

Bikers Crown je tragédie. Samý podřadný zboží, jediný cíl - být nejlevnější (hadry). Bohužel většina z nich později pozná, že neušetřili - spíše naopak. Reklamace jsou tragédie, neboť ačkoli moc dobře vědí, že prodávají šunt, při reklamaci dělají, jako kdyby šlo o světovou kvalitu. Bohužel, dneska většinou prodávají a vydělávají jen ti, co mají humus na úkor kvality. To se nejvíc prodává. Sem tam se najde kvalitní kus, ale jinak je to brak. Osobně jsem se napálil 1x a nikdy více.
badbadbad

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Koldan (Člen)
10.07.2007 13:31:22

Lihy psal:
inkvizitorr psal:
Koldan psal:

Háásky: Si jich děj ještě pár na pupek a uvidíš jak na tebe poletěj baby z fitka, Koldan to tak dělá i pod košily do práce.....bigsmile

pod košili ne e,do gatí woegood aleHusky,to muší jít zepředu,ne zezadu,to by nemělo ten pravej oučinek woe

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
huskyb12 (Administrator)
10.07.2007 15:41:29

Koldan psal:
Lihy psal:
inkvizitorr psal:

pod košili ne e,do gatí woegood aleHusky,to muší jít zepředu,ne zezadu,to by nemělo ten pravej oučinek woe

Kašpaři, kdybych si měl eště něco přidělat na pupek tak musim jezdit v tóze páč takovou bundu nikdo nevyrábí :)))

ale di, Ty brepto ...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS