Nejsi přihlášen
Bikers Crown
Tak sem jel dneska okolo...
říkám si:"Máš čas, jedeš okolo, tak se tam mrknem a když se něco bude líbit, tak si uděláme radost..."
Jenže ať sem chodil jak sem chodil, vůbec nic se mi tam nelíbilo
Doplňky na motocykly jak kdyby to brali od vietnamců někde v tržnici...
No prostě zklamání největší - ztráta času
Lepší jet do YamaMoto do Bráníku, ale tam sem cestu okolo neměl
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Bikers Crown
No na blinkry sem tam koukal taky - mám taky políčeno na nějaký pěkný diodový, ale ty ceny co sem tam viděl - ty mě málem porazily! 2.200,- Kč za pár obyč diodovejch blinkrů - jinak výběr hodně slabej
Prostě to tam nestálo za nic a to co za něco stálo stálo pěknej ranec
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
já dneska zastavil v Hondě ve Vestci, že jestli jako nemaj slajdry no a voni že jo......jenom arlen ness (nebojaksetopíše) za 1200 sem se jim vysmál a šel do hajzlu. Za ty prachy bych si je možná vystavil do vitrýny. Kus plastu za 1200
takže nefšim si si náhodou při pochůzce po BC jestli tam nějaký noname vod větnamců nemaj?
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 20:19:02 Offline |
Lihy psal:já dneska zastavil v Hondě ve Vestci, že jestli jako nemaj slajdry no a voni že jo......jenom arlen ness (nebojaksetopíše) za 1200 sem se jim vysmál a šel do hajzlu. Za ty prachy bych si je možná vystavil do vitrýny. Kus plastu za 1200
takže nefšim si si náhodou při pochůzce po BC jestli tam nějaký noname vod větnamců nemaj?
páč sem taky vjetnamec tak je samozřejmě mam v záloze a kdybys potřeboval jednu sadu novejch černejch nounejm tag se staf, ležej mi v regále...
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 20:37:33 Offline |
Lihy psal:Inkviz: díky se ti kdyžtak zítra ozvu
jináč cena je vysoká samozřejmě, celý jedno pivo na srazu, nesmlouvám a ani o dvacet procent neslevim bo nejsem sociál a ty nejsi moravec jo a správně, sou conti, kupodivu
doba je temná...
tolik? si děláš prdel ne? asi ještě zkusim http://www.kellyšop-asie.cc
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 20:44:11 Offline |
jestli nechceš, zustanou mi v regále než bych je dával pod cenou zřejmě seš stejná socka jako všichni vostatní
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 20:50:11 Offline |
vypadam snad na to, že bych se cpal polotučnym???
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 20:52:37 Offline |
a hele potrefenej regálista je tady
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 20:57:41 Offline |
Kelly01 psal:Hoď si tam válečky na osce s doživotní zárukou od Horsta a máš vystaráno
jendže lihoměr to potřebuje na vozdobu řek bych, nejspíš, jako většina nás vostatních a ty horst nenabízí
doba je temná...
inkvizitorr psal:jendže lihoměr to potřebuje na vozdobu řek bych, nejspíš, jako většina nás vostatních a ty horst nenabízí
no tak to prrr na vozdobu ne....mám to na ochranu, když si někde kleknu a např. mažu řetěz a nebo zvracím, tak abych si neodřel kombiné.
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 21:27:14 Offline |
jasně, při pádu se to hodí nejvíc, vodzkoušený přemejšlim, že si je nechám našít i na lokty a na prdel
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 10.07.2007 09:46:18 Offline |
Koldan psal:ty si je dej na bradafky, brepto
von si je pako dává pod kombošku asi aby měl jako věčí kozy
doba je temná...
inkvizitorr psal:Koldan psal:ty si je dej na bradafky, brepto
Háásky: Si jich děj ještě pár na pupek a uvidíš jak na tebe poletěj baby z fitka, Koldan to tak dělá i pod košily do práce.....
Bikers Crown je tragédie. Samý podřadný zboží, jediný cíl - být nejlevnější (hadry). Bohužel většina z nich později pozná, že neušetřili - spíše naopak. Reklamace jsou tragédie, neboť ačkoli moc dobře vědí, že prodávají šunt, při reklamaci dělají, jako kdyby šlo o světovou kvalitu. Bohužel, dneska většinou prodávají a vydělávají jen ti, co mají humus na úkor kvality. To se nejvíc prodává. Sem tam se najde kvalitní kus, ale jinak je to brak. Osobně jsem se napálil 1x a nikdy více.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Lihy psal:inkvizitorr psal:Koldan psal:ty si je dej na bradafky, brepto
Háásky: Si jich děj ještě pár na pupek a uvidíš jak na tebe poletěj baby z fitka, Koldan to tak dělá i pod košily do práce.....
pod košili ne e,do gatí woe aleHusky,to muší jít zepředu,ne zezadu,to by nemělo ten pravej oučinek woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Lihy psal:inkvizitorr psal:
von si je pako dává pod kombošku asi aby měl jako věčí kozyHáásky: Si jich děj ještě pár na pupek a uvidíš jak na tebe poletěj baby z fitka, Koldan to tak dělá i pod košily do práce.....
pod košili ne e,do gatí woe aleHusky,to muší jít zepředu,ne zezadu,to by nemělo ten pravej oučinek woe
Kašpaři, kdybych si měl eště něco přidělat na pupek tak musim jezdit v tóze páč takovou bundu nikdo nevyrábí :)))
ale di, Ty brepto ...
Stránky: 1