Nejsi přihlášen
kuwa uz zase
najezdim cca 1500km mesicne autem plus tak 500-1000 na moto(nejni moc cas) ale uz podruhyme chytil ten smaej policajt za prekroceni rychlosti ve vsi tentokrat 80km/h .Vyjezd z krizovtaky obchod a za nim tak1km rovina tak jenda 10 000tocek 2 10000 a 3 a v klidu 120 a za horizontem a zatackou panacek s placackou na me mava rikam kuwa ne.no a 80tu mi zmerili 2500kc bodu nevim.kuwa je to na picu kdyz se clovek nemuze ani projet poradne.je to za 7 let jezdeni a tak 100000km moje treti pokuta a druha za rychlost.nejlepsi je ze kolem nas v tu chvili kdy me stavel projelo tak 10 aut miminalne 100km/h a par kluku na motorkach taky.proste mam na ne smulu bejvalej mamy jezdi jak prase bez pasu bez dokladu.nekdy bych rekl i pod vlivem ve si treba 150 a nezastavi ho kuwa.
to mrskam se me honilo hlavou po ceste domu ze snad motyku prodam a koupi msi kolo pac na nem vic jak 50 nejezdim me to sere tenhle svet.at daj kurna do vsi 60tku pro auta a moto 40pro nakaldaky a mimo obec 90km/h doporucenou smejdi uz to doba kdy auta a moto nebrzdi.pico mam vztek 2500 mited budou kuwa chybet .kdyby ste nekdo vedeli kam se mam obrati kdybych chtel pokutu platit na dvakrat byl bych vdecnej.tusim ze strednicechy spadaj pod benesov.priste ujedu az me budou stavit
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Re: kuwa uz zase
Proč to netočíš až za vesnicí?!
V 90% chytaj v obci,za celou dobu,co jezdim,tak je drtivá většina kontrol právě tam...
Kdybys to tak nekrákal,třeba by to i přehlídli-tenhle řev vytočenýho motóru(ikdyž jen řev-ne rychlost)je normální provokace a neni se čemu divit!
Měsíc nejezdi a máš 2000,-zpátky z ušetřenýho benzínu
Kua-nejezdim-ve čtvrtek prodáno
PURE NAKED BIKE!
..podle popisu ideální místo na lapání ptáčků..tak se nediv..
..zrovna neměl nikoho v prádle,tak si vzal dalšího..tebe..
..kdyby tam někoho pucoval,tak projedeš stejně,jako ti ostatní kolem tebe..
..prachy bolí,jasně,ale porušils,byls lapen,bohužel,tak zaplať..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
2 sonyk: Když to máš ve správním řízení, tak jde domluvit splátkový kalendář. Když si to měl na místě, tak to jde napsat na složenku a zaplatit později, ale na splátkový kalendář asi ne.
Jinak, tvých 80km/h bych chtěl mít. A tu pokutu s bodama taky... Furt lepší než být bez řidičáku.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Pavel B12 : promin
no je to moje blbost to je jasna.
No tocim to i za vsi prave, ale uz je dost meho toceni ted opravdu pomalu polde predpisu.
Na pytel je ze jedu do brna na SBK a budu muset davat bacha furt kontrolovat tachac je na pytel.
Jinak s tim revem motoru je asi pravda ale spi to ze to byla motorka pac jet v aute asi by me nechal jet pac ztrovna se mnou zastavoval i auto co jelo predemnou ale proste motorkare nemaj radi
jinak co se tyce pokuty zaplatim ji na jednou finance sou a na brno taky budou sice budu pit vodu z potoka a zrat travu ale bude chci jet proste.jinac co se stane kdyz to pokutu zapltim misto za 14 dni za 28 dni? asi pruser co?
nejvic me sere ze ja fakt jjezdim jen obcas rychle a odseru to a bejvalej mamy jezdi jak prase furt a nic.buh neni pac jinak by to bylo navopak.
btw se mi ten zapas poutovej vyplatil 2500 plus benzin v prdeli
sonyk psal:nejvic me sere ze ja fakt jjezdim jen obcas rychle a odseru to a bejvalej mamy jezdi jak prase furt a nic.buh neni pac jinak by to bylo navopak.
btw se mi ten zapas poutovej vyplatil 2500 plus benzin v prdeli
Já taky jezdim v klidu a zrovna když si povyrazím...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1