Nejsi přihlášen
Re: Vyšší výkon B6 2002
Koldan psal:nedá, rozumně ne páč dybys to co dáš do teho,abys zvedl na B6 výkon vo 10 koní,přidal k penězům získaným za prodej B6,tag máš B12
Na B12 a ani jiných takhle objemných motykách jsem nejezdil takže chci pomalinku
Časem na B12 přijde řeč ale ted ne. Zkusme se prosím drže tématu at sem nepřijedu v neděli a cele to tu bude jen o tom že si mam koupit B12
děkujeme za pochopení Rozchod.
... Jsem tam, kde mne potřebují ...
Jestli chceš pomalinku, tak se na nějaké zvyšování výkonu vyser
Jinak platí to co říkali všchni - Dyno, KN, laďák + brzda.
Takhle upravenou B6 jsem koupil jako první motorku po deseti letech neježdění. Ale nechtěl jsem začínat pomalinku , tak jsem to po sezoně prodal a koupil B12 Chvilku jsem laboroval jestli dát KN a Dyno i do dospělé motorky, ale po několika dnech mě to přešlo a dal jsem jenom výfuk a jsem spokojen
K.a.s.y.m. (Člen) 04.07.2007 17:24:49 Offline |
osiris psal:...pod 1300 kubiku to sou kolobezky
Ááááá autobusák promluvil
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Makropul psal:Koldan psal:nedá, rozumně ne páč dybys to co dáš do teho,abys zvedl na B6 výkon vo 10 koní,přidal k penězům získaným za prodej B6,tag máš B12
Na B12 a ani jiných takhle objemných motykách jsem nejezdil takže chci pomalinku
Časem na B12 přijde řeč ale ted ne. Zkusme se prosím drže tématu at sem nepřijedu v neděli a cele to tu bude jen o tom že si mam koupit B12
děkujeme za pochopení Rozchod.
de vo to,že řešíš to co už bylo vyřešenéa několikrát potvrzené.zaručuji ti,že těch 10 koníků teď nepoznáš,páč estli začínáš,budeš mít plné ruce i toho co má polotučná v origu,no a až si trošku zvykneš a budeš si myslet,že už si na polotučnou vyježděný (což jsme si mysleli všichni co jsme ji měli a shodně jsme se až na vzácné vyjímky pletli) tak už ti zase těch deset koníků nebude stačit. Takže jak jsem psal,jediná rozumná volba je, zkoušet využít co nejvíc daného výkonu, peníze schovat do prasátka a až přijde ten falešnej pocit nedostatečnosti,kůpit silnější mašinu.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ať me ani neserou ti pitomci, co kvuli 10konim rozkopou masinu,ze pak s tim jsou jen starosti. Nejakym pitoma prede mnou tam taky ladil s karbcema a filtrama a zasral pak bohatou smesi cely motor.Vsechno zakarbonovany a ja s tim mam ted jen starosti!Zere to,coudi to, nejede to = novy seriovy jehly a trysky.Kdyby to ten debil nechal jak je,taxem ted krasne jezdil(az na to pocasi).Takhle me to jen tri mesice uz stoji v garazi
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Stránky: 1