Nejsi přihlášen
Výpustní šroub oleje
Ahojte, naskytl se mi takový problém s výpušťákem oleje na gsf600.. Nějaký umělec přede mnou zřejmě strhl původní závit a udělal tam větší, takže tam je teď šroub 16ctka s dost hrubými závity, a po výměně oleje to teď samozřejmě kape.. Otázka zní co teď s tím? Jestli tam je ještě možnost vyřezat jiný závit, nebo rovnou sundat vanu a sehnat jinou s nepoškozeným závitem na výpušťák? Dole přikládám foto výpušťáku co tam mám teď...
Re: Výpustní šroub oleje
Libor46 psal:Myslím, že by stačilo koupit měděnou podložku ke šroubů. Jestli jde normálně dotáhnout (není stržený závit), tak olej nemůže téct ani kapat.
...přidávám se k názoru (je jedno jestli těsnění bude měděný nebo hliníkový; měděný lze tzv. vyžíhat a funguje dál, není li to teda to půlený, hliníkový naopak ne)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 10.07.2019 09:08:02 Offline |
No nevim co je vyhodnejsi..jestli hlinikova nebo medena podlozka za 5 Kc nebo jina vana ,tesneni pod vanu a podlozka pod vypustak,ale je to vec kazdeho😀
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No jsem docela puntičkář a štve mě to Navíc to ze začátku nekapalo vůbec, potom se ten šroub trošku "rosil", no a teď to semtam kapne, tak nevím kam až to může jít dál No pro začátek ho asi zkusím ještě více dotáhnout, tak doufám že ho nestrhnu...
K.a.s.y.m. psal:No nevim co je vyhodnejsi..jestli hlinikova nebo medena podlozka za 5 Kc nebo jina vana ,tesneni pod vanu a podlozka pod vypustak,ale je to vec kazdeho😀
Já tam měděnou podložku mám, dával jsem tam úplně novou, takovou tu půlenou co se přitahováním stlačuje... Jak jsem psal cca 4měsíce byl klid a teď to semtam kapne.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.07.2019 11:00:01 Offline |
Palo-1 psal:K.a.s.y.m. psal:No nevim co je vyhodnejsi..jestli hlinikova nebo medena podlozka za 5 Kc nebo jina vana ,tesneni pod vanu a podlozka pod vypustak,ale je to vec kazdeho😀
Já tam měděnou podložku mám, dával jsem tam úplně novou, takovou tu půlenou co se přitahováním stlačuje... Jak jsem psal cca 4měsíce byl klid a teď to semtam kapne.
No jestli to prevrtali nemusi byt uplne kolmo zavit a tahle podlozka je dost nizka..zkus dat silnejsi..klidne hlinikovou at se lepe omackne a uvidis.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
....taky se mi jednou povedlo nainstalovat vlozku mimo osu a musel jsem upravovat dosedaci plochu...od ty doby to delam jen ve stojanovy vrtacce, protoze pri prerezavani zavitu vzdycky vanu sundavam,...delat to na motoru je tak trochu prasarna...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1