Nejsi přihlášen
Re: tacho ukazuje pí....y!
kangalik psal:sahoj,tak jsem dal poslední věci na mé bandasce do kupy,super,už jezdím.dal jsem novou řetězovku,tachometr mi začal ukazovat blbosti,ukazuje tak o 20 až 30 Km/h méně než ve skutečnosti jedu,poradí někdo,co s tím?Dík
Pod tim víkem, kde je malý kolečko od řetězovky, tak je taková jakoby vrtulka bo co to je. Pak je tam nějakej snímač, kterej snímá, podle tý vrtulky rychlost. Měl sem jí z poloviny ulomenou a taky to pak ukazovalo -viny. Mrkni tam, kor esli si hrabal do řetězovky.
Jinak tomu rozumim, tak ty termíny ber s rezervou. Prostě tam něco je, co s tim má něco společnýho
Howgh
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
nicola.foxx (Člen) 19.03.2010 15:49:27 Offline |
Ondráš psal:Podle čeho to porovnáváš?
Cekal bych, ze to bere podle tech radaru u silnice. A jestli udelal zmeny v poctu zubu, tak je to s tou rychlosti v poradku.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
spidys psal:kangalik psal:sahoj,tak jsem dal poslední věci na mé bandasce do kupy,super,už jezdím.dal jsem novou řetězovku,tachometr mi začal ukazovat blbosti,ukazuje tak o 20 až 30 Km/h méně než ve skutečnosti jedu,poradí někdo,co s tím?Dík
Pod tim víkem, kde je malý kolečko od řetězovky, tak je taková jakoby vrtulka bo co to je. Pak je tam nějakej snímač, kterej snímá, podle tý vrtulky rychlost. Měl sem jí z poloviny ulomenou a taky to pak ukazovalo -viny. Mrkni tam, kor esli si hrabal do řetězovky.
Jinak tomu rozumim, tak ty termíny ber s rezervou. Prostě tam něco je, co s tim má něco společnýho
Howgh
Jjj pravdu má...když sem dělal poprvé řetězovku já...tak mistr světa...proč bych ty sračky nejdřív čistil..to je jasný, to je zajišťovací zubatá matička...nasadil sem klíč a ten bazmek křup a byl v ...koukám co to je kurva za ňákou hliníkovo píčovinu nebo co..odpadla hrouda maziva a uprostřed byl imbus...no a ta zubatá mě pak stála asi pětikilo v suzuki...takže esli ti chybí byť jen jedinej zoubek...bude to ukazovat nesmysly
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
ja prisel tez o jeden, ale sikovnosti jsem opravil, provrtal , udelal zavit pridelal sroubkem a zalepil, nejhorsi je kdyz to ztratis, to fakt musis koupit novej, pac je to magneticky :) jak jinak ze, proto je to take krehke. ale vrtat se to dalo, nejaka specialni litina asi
B12 neni uz je autobus :)
kangalik psal:Závad odhalena,opravdu se jedná o vylomený zoubek bo co na tom malinkým kolečku u snímače otáček,PROSÍM,nemáte ho někdo,(koupím)popřípadě kde bych ho mohl sehnat?Dík
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh … tion=93666
pozice 18 cena 290 ká... je to vono?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:kangalik psal:Závad odhalena,opravdu se jedná o vylomený zoubek bo co na tom malinkým kolečku u snímače otáček,PROSÍM,nemáte ho někdo,(koupím)popřípadě kde bych ho mohl sehnat?Dík
pozice 18 cena 290 ká... je to vono?
to je ono,díky moc
kangalik psal:XJelen psal:kangalik psal:Závad odhalena,opravdu se jedná o vylomený zoubek bo co na tom malinkým kolečku u snímače otáček,PROSÍM,nemáte ho někdo,(koupím)popřípadě kde bych ho mohl sehnat?Dík
pozice 18 cena 290 ká... je to vono?to je ono,díky moc
ahoj,prosim tě,jsou tam dvě varianty toho koolečka,mám r.v.2002 600N kterou z těch variant mám objednat?
Na B6 1997 mi tacho ukazuje kraviny v porovnání s GPS. Při 60 tacho je na GPS 53, při 190 tacho je na gps 165. Dá se to nějak aspoň přiblížit? Je to ještě ten náhon od předního kola přes šnek. Díky
Don´t worry, be Bandit!
roman.v psal:Na B6 1997 mi tacho ukazuje kraviny v porovnání s GPS. Při 60 tacho je na GPS 53, při 190 tacho je na gps 165. Dá se to nějak aspoň přiblížit? Je to ještě ten náhon od předního kola přes šnek. Díky
...u mechaniky s tym nic neuděláš...elektronickej pag řeší Speedohealer, ale ty máš smůlu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdravim. Nechcem otvarat novu temu. B6 2000. Po vymene retazovky zacalo blbnut tacho az uplne zheblo. Rucicka sa nehne z nuly. Po otoceni klucom obe rucicky pekne predvedu svoj tanec, takze to bude snimacom. Chcem ale vediet, ze ci ked postavim motorku na hlavny stojan, zapnem zapalovanie a zatocim kolesom, tak by tacho malo zacat ukazovat rychlost...? Alebo to musim komplet zlozit a vyskusat za jazdy...
Retazovku menil mechanik ale uz je na dovolenke. Pozeram, ze toto skoro vzdy blbne po vymene retazovky...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.07.2019 21:10:21 Offline |
Sundej vicko retezoveho kolecka a budes chytrejsi..jestli to dela po vymeme retezovky tak bota bude nekde tam.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1