Nejsi přihlášen
Re: Samolepka BANDIT PIČO
GSX 1400 K7
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 17:59:42 Offline |
hele nepojede někdo na Pičo sraz ?... , že byste mi tam vzal jeden ten aršík těch pičolepek ?
třeba Houskoj ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 18:03:50 Offline |
hlemejzd999 psal:hele nepojede někdo na Pičo sraz ?... , že byste mi tam vzal jeden ten aršík těch pičolepek ?
třeba Houskoj ?
ale koukám ,nikdo z Klecan neni na ten sraz přihlášenej ....
nebo po někom , kdyby to šlo poslat ...sem si vobjednal minule triko a zapoměl jsem na ně...
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:hele nepojede někdo na Pičo sraz ?... , že byste mi tam vzal jeden ten aršík těch pičolepek ?
třeba Houskoj ?ale koukám ,nikdo z Klecan neni na ten sraz přihlášenej ....
nebo po někom , kdyby to šlo poslat ...sem si vobjednal minule triko a zapoměl jsem na ně...
esi chceš ti tam zajdu ;)
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 21:10:41 Offline |
Kožak psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:hele nepojede někdo na Pičo sraz ?... , že byste mi tam vzal jeden ten aršík těch pičolepek ?
třeba Houskoj ?ale koukám ,nikdo z Klecan neni na ten sraz přihlášenej ....
nebo po někom , kdyby to šlo poslat ...sem si vobjednal minule triko a zapoměl jsem na ně...esi chceš ti tam zajdu ;)
ježíšku na křížku to bys byl hrozně moc hodnej ...ted nevim ,kolik to stojí , tak ti to dám na místě ,jo ?
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 21:11:49 Offline |
hlemejzd999 psal:Kožak psal:hlemejzd999 psal:
ale koukám ,nikdo z Klecan neni na ten sraz přihlášenej ....
nebo po někom , kdyby to šlo poslat ...sem si vobjednal minule triko a zapoměl jsem na ně...esi chceš ti tam zajdu ;)
ježíšku na křížku to bys byl hrozně moc hodnej ...ted nevim ,kolik to stojí , tak ti to dám na místě ,jo ?
nebo nějak jinak ..se domluvíme teda...
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 21:13:20 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Kožak psal:
esi chceš ti tam zajdu ;)ježíšku na křížku to bys byl hrozně moc hodnej ...ted nevim ,kolik to stojí , tak ti to dám na místě ,jo ?
nebo nějak jinak ..se domluvíme teda...
nebo ti pošlu peníze v obálce ,ty ji roztrhneš ,vemeš si prachy a dáš tam ty samolepky a pošleš mi to zpátky ...nebo na účet ti je pošlu
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:
ježíšku na křížku to bys byl hrozně moc hodnej ...ted nevim ,kolik to stojí , tak ti to dám na místě ,jo ?nebo nějak jinak ..se domluvíme teda...
nebo ti pošlu peníze v obálce ,ty ji roztrhneš ,vemeš si prachy a dáš tam ty samolepky a pošleš mi to zpátky ...nebo na účet ti je pošlu
nato se vyflákni....spíš abych nezapomněl
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 21:19:09 Offline |
Kožak psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:
nebo nějak jinak ..se domluvíme teda...nebo ti pošlu peníze v obálce ,ty ji roztrhneš ,vemeš si prachy a dáš tam ty samolepky a pošleš mi to zpátky ...nebo na účet ti je pošlu
nato se vyflákni....spíš abych nezapomněl
tak já ti každej den pošlu sms
nebo ti pošlu peníze v obálce ,ty ji roztrhneš ,vemeš si prachy a dáš tam ty samolepky a pošleš mi to zpátky ...nebo na účet ti je pošlunato se vyflákni....spíš abych nezapomněl
to je zbytečně moc...stačí vobden
MRDAT!!!
XJelen psal:Filous psal:...bez urážky, ale na co to chceš??? ...Bandasku nemáš, s klubem nejezdíš............
cifix Květo neříkej temu klub nebo nás někde zmastěj jednoprocenťáci
hele furt lepší než kdyby nás zmastili 4%....si myslim teda
Lihy psal:XJelen psal:Filous psal:...bez urážky, ale na co to chceš??? ...Bandasku nemáš, s klubem nejezdíš............
jauvajs
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Lihy psal:XJelen psal:
cifix Květo neříkej temu klub nebo nás někde zmastěj jednoprocenťácihele furt lepší než kdyby nás zmastili 4%....si myslim teda
jauvajs
a nejhorší prej jsou čtyrprocentní jednoprocenťácí
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 05.03.2012 15:14:23 Offline |
Mour psal:Nejhorší vždy byli trpaslíci
permoníci jsou ještě větší bestie
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour psal:Nejhorší vždy byli trpaslíci
ty vám vlezou úplně všude můj známej je chytá, má pro ně takový domečky a prolejzačky a oni tam poskakují, tancují...pěkné je to...veselé...
von trpaslík je dobrý plavec... ale nevydrží
Strýcfajtr !!!
Filous psal:...bez urážky, ale na co to chceš??? ...Bandasku nemáš, s klubem nejezdíš............
cifix nojo to nemam, tu ma mlada ale chtel sem se hlasit k vam do klubu ale kdyz nemuzu co se da delat fakt poradate vyjizdky rad se nekdy pridam abych taky nekoho z vas poznal a na sraz letos konecne dorazim tak muzu mit samolepku
XJelen psal:Mour psal:Nejhorší vždy byli trpaslíci
ty vám vlezou úplně všude můj známej je chytá, má pro ně takový domečky a prolejzačky a oni tam poskakují, tancují...pěkné je to...veselé...
von trpaslík je dobrý plavec... ale nevydrží
Honzik8719 (Člen) 05.03.2012 21:04:50 Offline |
Lihy psal:XJelen psal:Filous psal:...bez urážky, ale na co to chceš??? ...Bandasku nemáš, s klubem nejezdíš............
jestli vono jich už pomalu nebude 5%
...relativní kochač...
nebo ti pošlu peníze v obálce ,ty ji roztrhneš ,vemeš si prachy a dáš tam ty samolepky a pošleš mi to zpátky ...nebo na účet ti je pošlunato se vyflákni....spíš abych nezapomněl
si nenapsal...tagže sem zapomněl
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 07.03.2012 21:33:01 Offline |
Kožak psal:hlemejzd999 psal:Kožak psal:
nato se vyflákni....spíš abych nezapomněltak já ti každej den pošlu sms
si nenapsal...tagže sem zapomněl
a jo ...já zapomněl , že mám napsat
tak já ti každej den pošlu smssi nenapsal...tagže sem zapomněl
a jo ...já zapomněl , že mám napsat
co mám s tebou dělat...že bych ti to vobden připomněl abys nezapomněl pač jinak se stane že nato fakt zapomenu jáale gdo to připomene mně?
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 08.03.2012 22:44:48 Offline |
si nenapsal...tagže sem zapomněla jo ...já zapomněl , že mám napsat
co mám s tebou dělat...že bych ti to vobden připomněl abys nezapomněl pač jinak se stane že nato fakt zapomenu jáale gdo to připomene mně?
tak zejtra ,jo ?
a jo ...já zapomněl , že mám napsatco mám s tebou dělat...že bych ti to vobden připomněl abys nezapomněl pač jinak se stane že nato fakt zapomenu jáale gdo to připomene mně?
tak zejtra ,jo ?
dobřes udělal....tak zejra jo
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 13.03.2012 22:58:44 Offline |
co mám s tebou dělat...že bych ti to vobden připomněl abys nezapomněl pač jinak se stane že nato fakt zapomenu jáale gdo to připomene mně?tak zejtra ,jo ?
dobřes udělal....tak zejra jo
dneska ne..zase zejtra
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2012 23:54:25 Offline |
dobřes udělal....tak zejra jodneska ne..zase zejtra
takhle tě vyjde ale kurefsky draho....a co žes to vlastně chtěl?
seru na to ...veškerá snaha vyjde vniveč - posilam ti ginko bilobu
Nemáte někdo samolepku "support Bandit Pičo" ? V bílým provedení - na černou plechovku - esivá teda existuje...
. Mám černý provedení, kdyžtak bych vyměnil.
Esi nebude, objednám u Osiho klasiku nápis se siluetou.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:Nemáte někdo samolepku "support Bandit Pičo" ? V bílým provedení - na černou plechovku - esivá teda existuje...
prestrikni auto (u Osiho, samozrejme )
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
jaryn psal:Nemáte někdo samolepku "support Bandit Pičo" ? V bílým provedení - na černou plechovku - esivá teda existuje...
zkus napsat BanditaTomovi
Život je boj-mašina je nej!!!
nalep ji na bílou nálepku a tu pak nalep na černé auto
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
pokud seženeš bílou, tak bych od tebe vzal tu černou na stříbrný káře to bude cajk
Bandit 4EVER!!!
Honzik8719 (Člen) 14.02.2015 18:57:03 Offline |
barynek psal:jaryn psal:Nemáte někdo samolepku "support Bandit Pičo" ? V bílým provedení - na černou plechovku - esivá teda existuje...
Esi nebude, objednám u Osiho klasiku nápis se siluetou.pokud seženeš bílou, tak bych od tebe vzal tu černou na stříbrný káře to bude cajk
a kdyby bylo bílejch víc na zelenou káru se taky něco vejde
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:barynek psal:jaryn psal:Nemáte někdo samolepku "support Bandit Pičo" ? V bílým provedení - na černou plechovku - esivá teda existuje...
Esi nebude, objednám u Osiho klasiku nápis se siluetou.pokud seženeš bílou, tak bych od tebe vzal tu černou na stříbrný káře to bude cajk
a kdyby bylo bílejch víc na zelenou káru se taky něco vejde
zajdu se optat do místního designcentra, co by stála výroba bílých verzí zhotovených podle verze černý...
Honzik8719 (Člen) 14.02.2015 21:29:58 Offline |
jaryn psal:Honzik8719 psal:barynek psal:
pokud seženeš bílou, tak bych od tebe vzal tu černou na stříbrný káře to bude cajka kdyby bylo bílejch víc na zelenou káru se taky něco vejde
zajdu se optat do místního designcentra, co by stála výroba bílých verzí zhotovených podle verze černý...
plagiát nechci
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 15.02.2015 08:23:41 Offline |
Mam n skladu pico samolepku czech force und klasiku siluetu vse v bile....
barynek psal:Banditatom psal:Mam n skladu pico samolepku czech force und klasiku siluetu vse v bile....
tak šup ať už ji má jaryn a jaryne, nezapomeň na mně s tou černou dík
Neboj, máš ji zamluvenou. Dej mi tejden...
jaryn psal:barynek psal:Banditatom psal:Mam n skladu pico samolepku czech force und klasiku siluetu vse v bile....
tak šup ať už ji má jaryn a jaryne, nezapomeň na mně s tou černou dík
Neboj, máš ji zamluvenou. Dej mi tejden...
OK, tak pak dej vědět, adresu ti hodim do mejlu nebo founu. A dík
Bandit 4EVER!!!
čená nebo bílá verze, obě by měli vyjít do 50 Kč, asik i s poštou...
je to kopie, u bílý je bílej text "SUPPORT BANDIT PIČO". logo s nápisem zůstane červenočerný.
Poptával jsem i "limitku", jakože reflexní stříbrnou, ale byla by z Al folie, stála by kolem 200 Kč.
Esivá někdo chcete, mobil nebo mail mám v profilu. Zadám si vyrobit tak za tejden, dva, podle ohlasu.
jaryn psal:čená nebo bílá verze, obě by měli vyjít do 50 Kč, asik i s poštou...
je to kopie, u bílý je bílej text "SUPPORT BANDIT PIČO". logo s nápisem zůstane červenočerný.
Poptával jsem i "limitku", jakože reflexní stříbrnou, ale byla by z Al folie, stála by kolem 200 Kč.
Esivá někdo chcete, mobil nebo mail mám v profilu. Zadám si vyrobit tak za tejden, dva, podle ohlasu.
možná bych vzal ještě od každý jednu na sklad Kdo ví kdy se bude hodit Předpokládám, že to bude stejný jako to, co jsi mi posílal, je to tak?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:jaryn psal:čená nebo bílá verze, obě by měli vyjít do 50 Kč, asik i s poštou...
Esivá někdo chcete, mobil nebo mail mám v profilu. Zadám si vyrobit tak za tejden, dva, podle ohlasu.možná bych vzal ještě od každý jednu na sklad Kdo ví kdy se bude hodit Předpokládám, že to bude stejný jako to, co jsi mi posílal, je to tak?
rozměrově samože a barevně jak jsem psal výše...
čočkin psal:Hele napadlo mě, jesi bys nemoch udělat jen tu část s tim nápisem bandit pičo, bez toho S a toho nápisu? Stejně to většina lidí na auto nebo moto votstřihne jako já.
Určitě se na to voptám... Asi by to mělo smysl i bílý verze.
čočkin psal:Hele napadlo mě, jesi bys nemoch udělat jen tu část s tim nápisem bandit pičo, bez toho S a toho nápisu? Stejně to většina lidí na auto nebo moto votstřihne jako já.
Jaryne pro mne vobe verze. Mam na aute s vodstrizenou a chtel bych nalepit komplet i s
nechci vám do toho kecat, ale jestliže děláte reprint staré klasiky, nenapadlo vás, že by měla zůstat tak jak byla? Tzn. bez úprav dvě varianty, černá a bílá na transparentu.
Jednou to tak někdo udělal a ani mě nenapadlo, že když si to půjčím, budu na tom něco měnit. Považoval jsem to za základní podmínku ve vztahu k suzukibandit.
Jenom názor staromilecké brambory.
Adidas se taky netiskne bez jednoho pruhu
A zrovna u čočkina se divim
Strýcfajtr !!!
gore psal:XJelen psal:A zrovna u čočkina se divim
...já vůbec gdyž prodá "barvy" gdejakýmu vožralovy na srazu "výhodně" za litr a eště se tim chlubí
..naopak,divim se těm vostatním
hele kámo, já mu to triko prodat nechtěl ale wotravoval mě asi púl hodiny až sem podlech a ty "barvy" si muže koupit ofiko na našom šopu kdokoli pod 400kila nový takže klídek
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
XJelen psal:nechci vám do toho kecat, ale jestliže děláte reprint staré klasiky, nenapadlo vás, že by měla zůstat tak jak byla? Tzn. bez úprav dvě varianty, černá a bílá na transparentu.
Jednou to tak někdo udělal a ani mě nenapadlo, že když si to půjčím, budu na tom něco měnit. Považoval jsem to za základní podmínku ve vztahu k suzukibandit.
klidně udělejte stejný, hlavně že nějaký budou
jen řikám že S a nápis support z tý samolepy stejně odstřihávám na moto i auto, páč je to velký a barevný jak vomalovánky a zůstává jen nápis Bandit Pičo na transparentu jak řikáš černej a bílej a tak to dělá spousta lidí, néli většina
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
XJelen psal:nechci vám do toho kecat, ale jestliže děláte reprint staré klasiky, nenapadlo vás, že by měla zůstat tak jak byla? Tzn. bez úprav dvě varianty, černá a bílá na transparentu.
no já to pochopil tak, že to chce zachovat, jen dodělat jednu stříbrnou. Na tom nevidím nic špatnýho..
Bandit 4EVER!!!
Honzik8719 (Člen) 01.03.2015 21:03:29 Offline |
ámen!
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 05.03.2015 12:46:11 Offline |
čočkin psal:halelujá
já se lek
jaryn psal:aspoň jedna by nebyla? (je jedno jestli černá nebo bílá, mám červenou plechovku)
A co tuhle od Štěpána
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 07.09.2019 09:01:19 Offline |
Mam v noťasu a noťas ma t@nel
Stránky: 1