Nejsi přihlášen
Mechoš Louny a okolí?
Zdarec,po několika letech nedostatku času bych chtěl dát trochu lásky a péče a vyjet na svojí B 650S r.v. 2006.Nejsem úplný trotl ale ne profík, několik Pincku,simsonu,jawiček,MZ mi sice rukama prošlo...Ptam se tedy je tu někdo z okresu Louny nebo okolí kdo by mi pro začátek seřídil karburátory a možná ventily?šponovak rozvodů je na 14. zoubku měnit nebo ne,?
Díky
Re: Mechoš Louny a okolí?
Filous psal:Lubic psal:To Filous: Zdarec,kam bys mě nacpal teď v zimě na ty karbce a ventíly???
...na konec brezna
muže ti nacpat ještě prst do prdele dybys chtěl...naprudko a to Ti udělá dobře na čuráka
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Filous psal:Lubic psal:To Filous: Zdarec,kam bys mě nacpal teď v zimě na ty karbce a ventíly???
...na konec brezna
muže ti nacpat ještě prst do prdele dybys chtěl...naprudko a to Ti udělá dobře na čuráka
...myslíš jakože bez muziky???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:tomasNJ psal:Filous psal:
...na konec breznamuže ti nacpat ještě prst do prdele dybys chtěl...naprudko a to Ti udělá dobře na čuráka
...myslíš jakože bez muziky???
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
zzzmrzlinar (Člen) 18.01.2020 19:46:37 Offline |
koukam, ze jsem se nedostatecne pripominal a bandit bude na zacatku sezony bez novyho rozvodaku :-/
Hoj fšem sem tu dlouho nebyl sem se válel po špitalech, to filous měl bys čas i na moji Boženku? Před sezónou na seřízení ventilů a komplet karbce? 🙏 kdykoliv ti ji dovalim klidně i fčera 🤣
...strhni gumy né kůži......či duši?
Lubic und Montyk:
...vobjema sem vám přes profil posílal mejl, bo nemáte vyplněný f profilu telefony...tag se vozvjete, esi teda chcete něco servisovat, bo jinak vás přeskočej jiný a čekat do června uš asi nebudete chtít...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1