Nejsi přihlášen
Re: Tak koho jsem dneska potkal?
A kdyz jsme u toho, celkem casto potkavam nejakyho stribrnyho Bandoura smer Jedovnice, Sloup a tak vubec po Moravskym krasu. Je to krom Osiho nekdo odsud?
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Martin B12 (Člen) 08.07.2007 22:16:25 Offline |
Já s Myšákem jsme se toulali tam co píšeš
street triple picco
Jinak já jel...
Turnov, Hodkovice, Č. Dub, Osečná, Chrastava, Frýdlant, N. Město pod Smrkem tam do Polska výjezd v Harrachově pak klasika Tanvald, Ž.Brod, Mal.Skal, Turnov a Domů (Semily)do té díry pžez Klouzákov
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Libor nx psal:Dneska v neděli jsem jel trasu Mladá Boleslav,Jičín,Semily,Turnov a Mnichovo Hradiště.Potkal jsem hodně Banditů.Tak kdo to všechno byl?
Ja se tam toulal celej vikend. modry esko s kufrem a s batuzkem
modra je dobra
Libor nx psal:Já jenom,že tady skoro nikdo nepíše o nějaký vyjížďce a pak potkávám tolik Banditů pohromadě.Jezdím většinou sám a taky bych se rád přidal.
jj, ja kolikrat taky i kdyz je fakt ze si nekdy jet jen tak sam svym tempem oblibeny zatacky ma taky neco do sebe. Ale na celodenni vikendovy vylet to opravdu neni.
Libor
tak pojeď semnou na tohle... http://www.motoblazni.ic.cz/biketour.jpg jsou to nějací kluci okolo Bolky. Mají sice třindy, ale snží se je taky hezky prohánět. Myslím že to buhe celkem fajn toura
ABik psal:Roman:
Ty už teda jezdíš? Nepojedem třeba Ecce Homo? 28.7. pokud bude počasí, tak se tam otočím
JJ, rek bych tak mesic... Ecce Homo? No proc ne
Roman :) psal:Libor nx psal:Já jenom,že tady skoro nikdo nepíše o nějaký vyjížďce a pak potkávám tolik Banditů pohromadě.Jezdím většinou sám a taky bych se rád přidal.
jj, ja kolikrat taky i kdyz je fakt ze si nekdy jet jen tak sam svym tempem oblibeny zatacky ma taky neco do sebe. Ale na celodenni vikendovy vylet to opravdu neni.
To je fakt,dneska jsem koukal do mapy kam asi pojedu a neměl jsem ani žádnou inspiraci kam pojedu.
Martin B12 (Člen) 08.07.2007 23:13:42 Offline |
REX psal:Libor
tak pojeď semnou na tohle... http://www.motoblazni.ic.cz/biketour.jpg jsou to nějací kluci okolo Bolky. Mají sice třindy, ale snží se je taky hezky prohánět. Myslím že to buhe celkem fajn toura
motoblazeni okolo MB? - to vypadá na Kissmanna
jo to bude fajn vílet
street triple picco
jj je to on...copak znáš ho?
Martin B12 psal:REX psal:Libor
tak pojeď semnou na tohle... http://www.motoblazni.ic.cz/biketour.jpg jsou to nějací kluci okolo Bolky. Mají sice třindy, ale snží se je taky hezky prohánět. Myslím že to buhe celkem fajn touramotoblazeni okolo MB? - to vypadá na Kissmanna
jo to bude fajn vílet
REX psal:jj je to on...copak znáš ho?
Martin B12 psal:REX psal:Libor
tak pojeď semnou na tohle... http://www.motoblazni.ic.cz/biketour.jpg jsou to nějací kluci okolo Bolky. Mají sice třindy, ale snží se je taky hezky prohánět. Myslím že to buhe celkem fajn touramotoblazeni okolo MB? - to vypadá na Kissmanna
jo to bude fajn vílet
blaznis? tady ho znaj vsichni
SLUGI psal:Roman :) psal:A kdyz jsme u toho, celkem casto potkavam nejakyho stribrnyho Bandoura smer Jedovnice, Sloup a tak vubec po Moravskym krasu. Je to krom Osiho nekdo odsud?
...to by mohl bejt tenhle,jinýho stříbrnýho z BK neznám
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /rajec.jpg
Tezko rict, jestli je to on, vzdy ho minu v protismeru, naposledy vcera nahore na hadech (ale spis nez strelec me prijde jako pohodar )
Libor: jel jsem Dřevíč, Náchod, Hradec Králové, Jičín, Mladá Boleslav, Češka Lípa, Ústí nad Labem, Teplice
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Martin B12 (Člen) 09.07.2007 11:02:08 Offline |
SLUGI psal:... sem to zapoměl zmenšit
... sorry
slugi klid, dráp je na dovolený
street triple picco
Martin: cestou domu sem to vzal zas pres zeleznak a v zatacce pred tim potuckem pres silnici policajti, sanitka a motka propasovana skrz svodidla do lesa Kluk sice lezel na zemi a doktori u nej ale vypadalo to ze to neni tak hrozny jak se na prvni pohled zdalo ...
Tak snad bude dobrej.
Sem pak ten zbytek cesty projel pekne pomaloucku a v klidu a uz se mi nikam ani nechtelo. Jak sem se na chalupe nudil, tak sem rozebral motku co to slo abych se podival co je uvnitr. Divim se ze sem to pak zas poskladal
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Roman :) psal:SLUGI psal:Roman :) psal:A kdyz jsme u toho, celkem casto potkavam nejakyho stribrnyho Bandoura smer Jedovnice, Sloup a tak vubec po Moravskym krasu. Je to krom Osiho nekdo odsud?
...to by mohl bejt tenhle,jinýho stříbrnýho z BK neznám
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /rajec.jpgTezko rict, jestli je to on, vzdy ho minu v protismeru, naposledy vcera nahore na hadech (ale spis nez strelec me prijde jako pohodar )
...jak říkáš,je to pohodář
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
REX psal:Libor
To vypadá dobře,to bych jel s nima.Akorát jestli vyjde počasí. A doufám že mi do toho nic nevleze.
OK počítám s tebou! ....no počasí bude ještě zajímaví
Libor nx psal:REX psal:Libor
tak pojeď semnou na tohle... http://www.motoblazni.ic.cz/biketour.jpg jsou to nějací kluci okolo Bolky. Mají sice třindy, ale snží se je taky hezky prohánět. Myslím že to buhe celkem fajn touraTo vypadá dobře,to bych jel s nima.Akorát jestli vyjde počasí. A doufám že mi do toho nic nevleze.
Libor nx psal:Dneska v neděli jsem jel trasu Mladá Boleslav,Jičín,Semily,Turnov a Mnichovo Hradiště.Potkal jsem hodně Banditů.Tak kdo to všechno byl?
Já zas frčel z Jablonce směr Jičín, Hradec a pak dál na Moravu, určitě jsem tě zdravil
jennys psal:Libor nx psal:Dneska v neděli jsem jel trasu Mladá Boleslav,Jičín,Semily,Turnov a Mnichovo Hradiště.Potkal jsem hodně Banditů.Tak kdo to všechno byl?
Já zas frčel z Jablonce směr Jičín, Hradec a pak dál na Moravu, určitě jsem tě zdravil
Joooo Ostravak,pěkně pozdravuj na moravě.Já totiš pocházím od Ostravy.
ja sem byl v sobotu akorat na lspech s batuzkem par sem vas po ceste potkal, ale v hlave mi uviz frajer na novy ninje zeleny primo na prehrade takovej prijezd a odjezd tam no mazec.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
To REX : Tak nevím jestli někam pojedu,mladá jde do práce,ale máme nemocnou holku,má vysoký horečky. tak budu muset být doma a starat se.A zrovna má být hezky.Já se z toho picnu,letos mi ta sezóna nějak nevychází. Když chci někam vyrazit,tak mi do toho něco vleze.Už jsem takhle promarnil dva srazy na které jsem chtěl jed.
Zdarec
no mě taky není moc hej....v neděli jsem jel s kámošem přez kopce v Polsku a bylo tam jen 15stupňů tak jsem si vykoledovla asi rýmu Uvidím no. Popřípadě bych to viděl se Spidisem na neděli....
ja jel turnov, mnichovo hradiste, sobotka, mlada boleslav takze jestli jsi potkal modry Sko s batuzkem tak sem to byl ja
Stránky: 1