Nejsi přihlášen
Re: ladeny vyfuk
matak psal:a svody tam jsou jine? Nasel jsem prave 2 ale na r.v. 2007 a vyse
...jo, svody sou tam jiný, u vodníka je součástí svodu i kat, vo kerej sou svody delší a proto je mezikus mezi svodama a koncovkou jinak tvarovanej a kratší..
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Libor46 psal:Tajně sintám po Joškovi v trioválu. Ale kde furt krást?
Něco takového by se mi líbilo...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 125265.jpg
Nejdřív je ale na řadě nikasil na WRku, pak trojka a čtverka ve špajzce na banditovi a pak se uvidí... S takovou to hned tak nebude
...no jo no, tak si tu svoji TRS pudu přeleštit
huskyb12 psal:Filous psal:Libor46 psal:
Tak to byla sprostá a hnusná provokace... ...já uš sem holt takovej
Asi jí vemu v neděli na vejlet :)
...hele bro, škoda že je Liborek tak daleko, co??? ...že by sme mu jakože dojeli zahrat
matak psal:Tak jsem sundal stary a vypada ze to je stejne. Jete dotaz nevadi kdyz tam.mebude ten dolni sroub u spoje? prootze ten ixil tam zadny dilni uchyt nema jen horni. Diky mochttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 163451.jpg
...u většiny ladaku to uchyceni mezisvodu k rámu chybi, mivaj ho ty dražší jako treba Yoshi nebo Akrap...ale ničemu to nevadí, dys to chybí...
Filous psal:huskyb12 psal:Filous psal:... ...já uš sem holt takovej
Asi jí vemu v neděli na vejlet :)
...hele bro, škoda že je Liborek tak daleko, co??? ...že by sme mu jakože dojeli zahrat
Jestli dojedete, tak ukopnu výfuk u svodů a to teprv bude tóčo!
Ale jinak... Hned, co se tady ta posraná doba uklidní, tak se na nějaké banditakci ukážu. Musím ty vaše rypáky vidět
Bandit pičo!
Kuba B12 psal:Ja teda mam yoshi rs3 carbon oval Taky si nemuzu stezovat
Co se zvuku týče, tak si na toho otevřeného Vipera nemůžu stěžovat. Vzhledově taky není k zahození. Ale na bandasku prostě patří Joška a hotovo
Bandit pičo!
Filous psal:Kuba B12 psal:Ja teda mam yoshi rs3 carbon oval Taky si nemuzu stezovat
...jo, Mik má na K3 RS3 ve steelu a je to hodně fajne
Měl sem na modrým, ale nemá homologaci, takže tě může rakušák vykouřit jak papirosku ...
Ale hezčí je, to zas jo :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:Kuba B12 psal:Ja teda mam yoshi rs3 carbon oval Taky si nemuzu stezovat
...jo, Mik má na K3 RS3 ve steelu a je to hodně fajne
Měl sem na modrým, ale nemá homologaci, takže tě může rakušák vykouřit jak papirosku ...
Ale hezčí je, to zas jo :)
...E se dá pořešit ...a dneska už ho amíci automaticky dodávaj i s db killerem
Stránky: 1