Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 11.07.2007 12:05:18 Offline |
Re: pračka kettenmax
hledej v diskuzi ty jináč je to na , lepčí je kartáček na ruce a petrák
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 11.07.2007 12:13:02 Offline |
vogo hlavně že se neptáš popátý na to samý
doba je temná...
Koldan psal:Kdo z vás používá pračku řetazu Kettenmax? je to k něčemu nebo zlatej kartáček, petrolej a hadra?
Si pro něj přijeď ti ho vomlátím vo květákvětší píčovinu nemoh nigdo vykoumatjak říkáš zlatej kartáček
Jebat motorky :-)
Palous, celý dopoledne ani náhodou. Max 10 minut točení kolem při čištění a 2 při mazání.
Nepočítám dvě hodiny příprav se skládáním udělátka s hadičkama a 2 hoďky čištění po akci.
Prostě mě se tydle sofistikovaný metódy líběj.
jak dlouho ještě?
Já to používám a jsem nad míru spokojenej Krásně čisto, párkrát zatočim kolem a je to.
Jen poprvý si musíš vychytat, jak to co nejlíp upnout aby se ti to neotvíralo. Což u mě je jedna kulatinka a malej špaíček. Nandám, zaháknu, naleju, otočim,vemu čistič na brzdy (sprej) vystříkám a je to čistý Nedělal bych to už jinak.
Čistím skoro pokaždý když mažu, tak ten řetěz neni tak zaflákanej a jde to.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
na
ať jsem řetěz čistil nebo ne vydržel vždycky stejně..
a moje čištění znamená odjakživa pouze otřít řetěz z boku aby zlatá byla zlatá..
a každej šel do kytek(do namontování scottoileru) max po 15000km bez rozdílu značky..
A myslím že 10-12 sjetých řetězů je dostatečný vzorek..
A ovšemže je netahám až do konce,jak začne šustit letí i když ho není potřeba napínat...
takže postup "nic pro socky"
God Save The Queen!
PALOUS psal:Koldan nevěř tomu,že to k něčemu jeje to tak akurát na hofnoNewada je magor a ten při použití jejhle kraviny to šudlal celá dopoledne a nak mě vyplácal půl kýble solvinyjak říkám zlatej štětec
jasný,že věřím tobě woe,vo tom žádná,tagže vytahuju hadr, petrolej a štětec z koša
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:PALOUS psal:Koldan nevěř tomu,že to k něčemu jeje to tak akurát na hofnoNewada je magor a ten při použití jejhle kraviny to šudlal celá dopoledne a nak mě vyplácal půl kýble solvinyjak říkám zlatej štětec
jasný,že věřím tobě woe,vo tom žádná,tagže vytahuju hadr, petrolej a štětec z koša
to máš štěstí parťákua na icq ti něco povím vo tom řetězu
Jebat motorky :-)
Stránky: 1