Nejsi přihlášen
Nerezové kryty chladiče na jakékoliv moto
Hoši..kdyby někdo měl zájem o nerezový hezký a leštěný kryt chladiče na vaše kočáry tak se ozvěte..cena dohodou..jen pošlete rozměry a do pár dní máte vše odeslány..kolama dolu..
Nebuď piča,buď Bandit.
Re: Nerezové kryty chladiče na jakékoliv moto
Chicho88 psal:Hoši..kdyby někdo měl zájem o nerezový hezký a leštěný kryt chladiče na vaše kočáry tak se ozvěte..cena dohodou..jen pošlete rozměry a do pár dní máte vše odeslány..kolama dolu..
Nebuď piča,buď Bandit.
já bych ten kryt udělal jestě hustší, at to hůř chladí
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Chicho88 psal:Filous psal:...odkud jsi Čiko?
Kraslice..u Sokolova..
...Ok, výplň si profil, je to tady brany za takovou místní slušnost mezi těma hovadama...a teď pokračování dotazu...umím se sroubovakem, ale ne s kompem, dys bys dostal klasickej technickej výkres s kotama, dokážeš si vytvořit program a vyfrezovat díl? ...jedná se vo padací protektory na makovici motoru, nic extra slozityho...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 13.05.2020 21:31:33 Offline |
tomasNJ psal:já bych ten kryt udělal jestě hustší, at to hůř chladí
...špatně to chápou! To je pro zimní provoz
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2020 22:26:17 Offline |
Filous psal:Chicho88 psal:Filous psal:...odkud jsi Čiko?
Kraslice..u Sokolova..
...Ok, výplň si profil, je to tady brany za takovou místní slušnost mezi těma hovadama...a teď pokračování dotazu...umím se sroubovakem, ale ne s kompem, dys bys dostal klasickej technickej výkres s kotama, dokážeš si vytvořit program a vyfrezovat díl? ...jedná se vo padací protektory na makovici motoru, nic extra slozityho...
Hele kdyby jsi rek..tak uz je mam nakresleny ve 3D a model rad poskytnu..teda pokud myslis ty na Bandita
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ano není problém..
Filous psal:Chicho88 psal:Filous psal:...odkud jsi Čiko?
Kraslice..u Sokolova..
Nebuď piča,buď Bandit.
Banditatom psal:tomasNJ psal:já bych ten kryt udělal jestě hustší, at to hůř chladí
...špatně to chápou! To je pro zimní provoz
Jj na 105ce jsme dávali takovou koženou dečku. Bez toho to v mrazech nešlo vytopit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Chicho88 psal:
Kraslice..u Sokolova.....Ok, výplň si profil, je to tady brany za takovou místní slušnost mezi těma hovadama...a teď pokračování dotazu...umím se sroubovakem, ale ne s kompem, dys bys dostal klasickej technickej výkres s kotama, dokážeš si vytvořit program a vyfrezovat díl? ...jedná se vo padací protektory na makovici motoru, nic extra slozityho...
Hele kdyby jsi rek..tak uz je mam nakresleny ve 3D a model rad poskytnu..teda pokud myslis ty na Bandita
...no tak super, pošleš mi to do mejlu??? ...díkes
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 14.05.2020 10:17:34 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...Ok, výplň si profil, je to tady brany za takovou místní slušnost mezi těma hovadama...a teď pokračování dotazu...umím se sroubovakem, ale ne s kompem, dys bys dostal klasickej technickej výkres s kotama, dokážeš si vytvořit program a vyfrezovat díl? ...jedná se vo padací protektory na makovici motoru, nic extra slozityho...Hele kdyby jsi rek..tak uz je mam nakresleny ve 3D a model rad poskytnu..teda pokud myslis ty na Bandita
...no tak super, pošleš mi to do mejlu??? ...díkes
Za predpokladu ze mi ho das tak poslu😁
Ok posílám..
Filous psal:...Čiko, pošli mi mejlofku na 727982046, já ti přepošlu tu Kasymovo maluvku a esi bys na to mrknul, případně nacenil vyrobu těch protektoru...senkju velice
Nebuď piča,buď Bandit.
Máš to odeslane..
Filous psal:...Čiko, pošli mi mejlofku na 727982046, já ti přepošlu tu Kasymovo maluvku a esi bys na to mrknul, případně nacenil vyrobu těch protektoru...senkju velice
Nebuď piča,buď Bandit.
zzzmrzlinar (Člen) 14.05.2020 12:38:46 Offline |
Hele fesaci, jestli to upecete, tak bych taky vzal, dvě sady klidne
K.a.s.y.m. (Člen) 14.05.2020 13:26:41 Offline |
Je to jen hrubej tvar,ale jestli si s tim chce nekdo vic pohrat je to na nem. Ja jen prekreslil neco co sem nekdo daval na papire do elektronicky podoby.
zzzmrzlinar (Člen) 21.05.2020 22:48:55 Offline |
Chicho88 psal:Kdo by chtěl ty věci tak dejte vědět..ať vím kolik toho mám vyrobit..
Čao Chico, nenašel jsem tu na tebe telefon, tak u mě platí že vezmu 2 sady, teoreticky na mě 704430133
Skalista83 (Nový člen) 23.05.2020 17:56:53 Offline |
Zdravím Chica
Taky bych si chtěl objednat ty projektory na hlavy válců.
2 ks prosim
Tel:604666181
Hoši jen pro zajímavost už na to mám materiál takže do konce týdne na tom začnu dělat..774425613 je můj telefon..chci vás poprosit,napište mi smsku..ať se můžeme domluvit..cena atd.
Nebuď piča,buď Bandit.
Stránky: 1