Nejsi přihlášen
Podklad do budiku
Zdar chlapi,kde se da sehnat jiny podklad do budiku na 12 bandita 2001?mam tachometr v milich a chtel bych spis v kilometrech.Kupovat kvuli tomu druhy budiky za 5 tis teda nechci.trochu jsem prohlizel net,ale nemuzu nicnajit,tak kdyby nekdo vedel,tak at hodi odkaz.Dik
Re: Podklad do budiku
ale furt ti to bude počítat v majlích ne?
uplně mi to připomělo dobu, jak se tunily stodvacítky a každý musel mít budíky v barvě auta
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 27.05.2020 16:31:33 Offline |
tomasNJ psal:ale furt ti to bude počítat v majlích ne?
uplně mi to připomělo dobu, jak se tunily stodvacítky a každý musel mít budíky v barvě auta
nono ja mel stribrne shade a bile budiky....proste racing
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:tomasNJ psal:ale furt ti to bude počítat v majlích ne?
uplně mi to připomělo dobu, jak se tunily stodvacítky a každý musel mít budíky v barvě autanono ja mel stribrne shade a bile budiky....proste racing
akorát ten zbytek byl antiracing
__________________________________________________________________________________
To je mi burt ze to bude pocitat v milich,ujetou vzdalenost uz si pak v klidu prepocitam na kilaky,ale sere me ze mrknu na tachometr a musim se chvilku soustredit nez mi docvakne kolik vlastne jedu.Ty cisla v kilometrech jsou moc malinky.Bile je nepotrebuju,staci mi takovy jaky jsou,ale proste stupnice v km!takze nikdo nic nevi
THashish psal:To je mi burt ze to bude pocitat v milich,ujetou vzdalenost uz si pak v klidu prepocitam na kilaky,ale sere me ze mrknu na tachometr a musim se chvilku soustredit nez mi docvakne kolik vlastne jedu.Ty cisla v kilometrech jsou moc malinky.Bile je nepotrebuju,staci mi takovy jaky jsou,ale proste stupnice v km!takze nikdo nic nevi
jednu dobu tu frčela přidaná Sigma :)
Banditatom (Člen) 28.05.2020 10:58:18 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:tomasNJ psal:ale furt ti to bude počítat v majlích ne?
uplně mi to připomělo dobu, jak se tunily stodvacítky a každý musel mít budíky v barvě autanono ja mel stribrne shade a bile budiky....proste racing
akorát ten zbytek byl antiracing
Nahodou bile kola pridavne svetla maska tahokov rajs jak ma byt...
Banditatom psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:
nono ja mel stribrne shade a bile budiky....proste racingakorát ten zbytek byl antiracing
Nahodou bile kola pridavne svetla maska tahokov rajs jak ma byt...
Furt nevím co je na tom racing
Banditatom (Člen) 28.05.2020 11:55:41 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:tomasNJ psal:
akorát ten zbytek byl antiracingNahodou bile kola pridavne svetla maska tahokov rajs jak ma byt...
Ja uz ted taky nee
Banditatom psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:Nahodou bile kola pridavne svetla maska tahokov rajs jak ma byt...
Ja uz ted taky nee
Bílá kola jsou teď v Irsku hit... Tohle je fotka stará asi 2 týdny...
Ještě si teda přidávaj rejsingový proužek a jezdí tak rychle, že se jim barva z těch ráfků dostává až na gumy.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...jináč k tem budikum...votej se strejdy googla, vonehdá sem to pro někoho řešil, měl sem to stažený a v reklamce mi to vytiskli a nalepili...ale uš to nemůžu najít, asi to skončilo něgde ve starým kompu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...jináč k tem budikum...votej se strejdy googla, vonehdá sem to pro někoho řešil, měl sem to stažený a v reklamce mi to vytiskli a nalepili...ale uš to nemůžu najít, asi to skončilo něgde ve starým kompu
Ale to hašišák přece nechce
Filous psal:...to je borec, ten se ani nevobtěžoval to kolo sundat, bo má zastříkanej i brzdič a podběh, velkej hráč
To je jiná liga
K.a.s.y.m. (Člen) 01.06.2020 06:36:30 Offline |
THashish psal:Ja sem asi blbej,ale kurva nechapu co maji moje budiky v milich spolecneho s tuningem skodovek
No nic jdu prohledavat net,treba neco najdu....
Jestli jsi sem prisel pro presnou radu nebo konkretni soubor s potiskem asi budes lehce zklaman tohle neni forum kde by ti za zcestnou odpoved dal moderator ban.tady to funguje trosku jinak😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1