Nejsi přihlášen
Ta pěna do gumy???
Zdary potřebuju rychle poradit, mám ten antipich či jak se to jmenuje ale nemám tam CZ návod jak to funguje? Jenom to našroubuju na ventýlek a naperu to tam???A pak co? Díkk je to akutní.
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Re: Ta pěna do gumy???
mělo by to bejt tak, že vypustíš vzduch z pneu, kolo natočíš ventilkem nahoru, našroubuješ sprej a napereš tam co se vejde.Tím se Ti to naplní i natlakuje.Potom zčerstva projet, tak 10-15km, pěna se Ti pravidelně rozprostře v kole a v místě defektu snahou uniknout ven se rozepne a vytvoří "špunt".Potom zkontrolovat tlak v gumě, případně dofouknout/upustit.Teoreticky jseš připraven jet, ale výrobce píše cca70km/h a omezení "na dojetí".Já jsem to nebral vážně a rozbil jsem si na tom nedávno při 200km/h hubu.Takže doporučuju jen jako fakt nouzovku.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Měl jsem zprdele kliku a jenom jsem se sklouznul.Rovnou jsem vstal a teď po dvou týdnech už mám téměř opraveno.Píšu to sem, protože je zbytečný, aby to někdo zvopakoval ze stejnýho důvodu...znáte to : náš jezdec je crash-profesionál, doma to v žádném případě nezkoušejte!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Já jsem to nebral vážně a rozbil jsem si na tom nedávno při 200km/h hubu.Takže doporučuju jen jako fakt nouzovku.
No tag dyž už ses nepochválil,tak se aspoň trošku rozvykládej a můžeš i trošku přidat,mám rád tyhle akční scény co končí dobře CO sa stalo,jag si klůzal,estli ti proběhl celej život před vočima a estlis viděl hen ten tunel a to sfětlo nebo co to tam bejvá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Teď čerstvá zkušenost s antipichem ze Slovenska.
Mašina celá zajebaná vod sajrajtu, já jakbysmet a díra nezalepená, zachránil mě chlapík s knotama...
Teď řeším jestli tu gumici shodit a vyčistit vod sajrajtu, případně nechat opravit hříbkem zevnitř?
Knot ale drží jako čert....tak nefim.
There's a pie in the sky when you die.
tajnej psal:A kdyby tu byl Duscha, eště přidá historku, jak je to prima, když si takhle sjíždíš v Rakousku z kopce trochu víc než málo hrbolatou cestou a bombičku s antipichem máš pod sedlem.
To bylo radosti!
Neprorazilo se mu to,ze ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Americkej psal:nechám to na dlouhý zimní večery, vždycky do mě šoupneš slivovičku a vypadne historka - takový to:
dědo, řékněté-
"Jo čórtůf hrát ... , ... TAM straašááá ... "
á, Teleke z Teleke
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
tajnéj... se zeptejte moura co se dá dělat s antipichem pod sedlem¨...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Koldan psal:Americkej psal:nechám to na dlouhý zimní večery, vždycky do mě šoupneš slivovičku a vypadne historka - takový to:
dědo, řékněté-
"Jo čórtůf hrát ... , ... TAM straašááá ... "á, Teleke z Teleke
Ha sme v pérdeli, pane Hrábě........
....mě to nefungovalo. Chcalo to z díry a ne se ucpat Naštěstí jsem byl 12km od domova a po cestě spousta benzinek se vzduchem
Stránky: 1