Nejsi přihlášen
Ojniční pánve off
Zdarec bando
Tak se stalo nevyhnutelné. Šestka (N721 motor) mi po mnohých okruhových dnech zaklepala. Podle mého nejlepšího svědomí a vědomí to vypadá na ojniční šály, ale jistě budu vědět až bude motor venku žejo...
Votázka zní, je lukreativní se zaobírat opravou toho motoru, nebo by cena převýšila nákup druhého z bazaru? Co sem koukal tak jen šály stojej 350 jedna.. (Udělal bych si to sám, takže cena materiálu jen) jde mě vo to jestli mám čekat že se tam nasčítaj nějaké další položky nebo ne. Má to najeté 82k a bůh ví jestli to není stočenka
Taky druhá votázka. jsou střeva z té mojí N721 záměnné do N713 nebo dokonce N717?
Díky za pomoc fachmani.
Zajoch
Progear 650 (Člen) 30.05.2020 13:33:19 Offline |
Re: Ojniční pánve off
Koupil bych jinej z bouracky
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 30.05.2020 16:34:42 Offline |
Kdyz vymenis jen saly nicemu tim nepomuzes pac na 99% bude chycena i klika. Lepsi je koupit druhej motor...
Dale motory mezi sebou papirove zamenit nejdou. Vim prosel jsem si tim....legalne to proste nejde....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Kdyz vymenis jen saly nicemu tim nepomuzes pac na 99% bude chycena i klika. Lepsi je koupit druhej motor...
Dale motory mezi sebou papirove zamenit nejdou. Vim prosel jsem si tim....legalne to proste nejde....
Yup, papírově to nejde. Eviduje se kod motoru no. To sem řešil u auta. :D Spíš mě zajímalo jestli jde přeskládat třeba N713 do N721 bloku
Zajoch psal:Né že bych byl zrovna dvakrát dobrý v poslouchání rad rozumnějších lidí než sem já...
No a tak sem se do toho pustil
Sem zvědavý jestli se to po mém odborném zásahu rozsype, nebo to pojede
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_8817.jpg
si to půlil tou sekerou?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
A mam radu, kdybys si s tim nevedel rady tak to sesyp do bedny od okurek, a Filous by te to s radosti poskladal .
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2020 07:52:58 Offline |
Billy psal:A mam radu, kdybys si s tim nevedel rady tak to sesyp do bedny od okurek, a Filous by te to s radosti poskladal .
Tak to bych te s tim poslal do a jeste bych ti jich na cestu par pridal😁
Ted jsem nevedomky co me ceka na podobnou akci kejvul jednumu typkovi a daval jsem mu dohromady cinskyho 2T skutra..zprovozneni ho stalo ty sami prachy za co by koupil jinyho jetyho
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Billy psal:A mam radu, kdybys si s tim nevedel rady tak to sesyp do bedny od okurek, a Filous by te to s radosti poskladal .
...joooo, to miluju, vole! ...ale to dá, na tom motoru nejni žádná vyjebávka
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Billy psal:A mam radu, kdybys si s tim nevedel rady tak to sesyp do bedny od okurek, a Filous by te to s radosti poskladal .
...joooo, to miluju, vole! ...ale to dá, na tom motoru nejni žádná vyjebávka
Prave me to bylo jasny, sem si trosku rejpl . Chtel sem napsat puvodne at to sesype do nejake polske megakabele .
Je to sranda :D Dneska dorazila nějaká chemie, těsnění a plastigauge, takže se de pokračovat.
Hej k té hromadě.. Napravo mám starej nerezovej pult z hospody takže to nedělám moc na hromadě ale stejně na to mám malou dílnu
ale co... kdyby náhodou něco, tak tu mám záložní plán. Motor z Ska co žere olej Na to mrdání mimo silnice to musí stačit i kdyby nechtělo
Stránky: 1