Nejsi přihlášen
Prosím číslo barvy
Ahoj prosím o číslo barvy zřejmě poprosím šamana OSIRIS je to bandit 600 poblité S ko, ale meho manžela
R.v. 2001 je to černá metla s modrými flitri
Vin. JS1A 8111100
Moc děkuji Petra
Jedině N, žádné S nic takového.Chci ten vítr cítit.Skaři vynechte ty keci..... bla bla bla.
Re: Prosím číslo barvy
osiris psal:...ten vin máš nějakej divnej (respektive ti tam chybí 6 posledních čísel), tak s největší pravděpodobností 33j
jo sory jestě jednou JS1A8111100100247 nějak jsem to nedočetla:
Jedině N, žádné S nic takového.Chci ten vítr cítit.Skaři vynechte ty keci..... bla bla bla.
PKFOX psal:osiris psal:...ten vin máš nějakej divnej (respektive ti tam chybí 6 posledních čísel), tak s největší pravděpodobností 33j
prosím ještě jeden malý dotázek, ty kódy barev jsou ofiko suzuki, nebo je to kód vzorníku nějaké firmy. Jde mi o to, že mám jít zítra do lakovny a oni nevědí přesný kód barvy. Na motorce ani v techničáku jsem to nenašla. Jsou schopni to namíchat podle tohot kódu? Díky moc za pomoc
PKFOX psal:PKFOX psal:osiris psal:...ten vin máš nějakej divnej (respektive ti tam chybí 6 posledních čísel), tak s největší pravděpodobností 33j
prosím ještě jeden malý dotázek, ty kódy barev jsou ofiko suzuki, nebo je to kód vzorníku nějaké firmy. Jde mi o to, že mám jít zítra do lakovny a oni nevědí přesný kód barvy. Na motorce ani v techničáku jsem to nenašla. Jsou schopni to namíchat podle tohot kódu? Díky moc za pomoc
...takže to je rok 2000, ne 2001 jak jsi psala, evropská verze a ta barva je tam stejná
...kód je kódem oficiálním, mezinárodním, suzučím ...měli by si s tím poradit, je hodně běžná, pokud ne, tak se ozvi a pošlu ti ji
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:PKFOX psal:PKFOX psal:
jo sory jestě jednou JS1A8111100100247 nějak jsem to nedočetla:prosím ještě jeden malý dotázek, ty kódy barev jsou ofiko suzuki, nebo je to kód vzorníku nějaké firmy. Jde mi o to, že mám jít zítra do lakovny a oni nevědí přesný kód barvy. Na motorce ani v techničáku jsem to nenašla. Jsou schopni to namíchat podle tohot kódu? Díky moc za pomoc
...takže to je rok 2000, ne 2001 jak jsi psala, evropská verze a ta barva je tam stejná
...kód je kódem oficiálním, mezinárodním, suzučím ...měli by si s tím poradit, je hodně běžná, pokud ne, tak se ozvi a pošlu ti ji
Strašně moc ti děkuji jsi jako vždy
Tak hotovo vypadá to cool .
Osi jako vždy nezklamal, barva sedí ikdyž se v lakovně divily.
Odvedli dobrou práci, ale bylo to dražší a nechtějí tak malé věci dělat, ještě že jsem si vzala triko s větším výstřihem nakonec jsem ho ukecala.
Takže diky
zzzmrzlinar (Člen) 17.10.2012 15:25:58 Offline |
hele OSI nebo někdo jinej, neuměly byste číslo barvy na KAWAsaki
je to ER-6N, r.v. 2007 oranžová, taková perleťová
VIN: JKAER650ABA037118
zzzmrzlinar (Člen) 18.10.2012 09:20:58 Offline |
osiris psal:...drahá tříkroková 470
barva je to moc hezká, alespoň na tom jednom jediném místě kde jí mám originál bo tam kde to někdo po křeši stříkal už rozhodně tak hezká není. Zblízka má jakože úplně jinou hloubku a ty blejskavý šlupíčky jsou úúplně tam úplně jiný než tym originále.
Každopádně dík, doufám, že to nebude stát zas tak strašnou raketu.
...je dvoubarevnej, jakou barvu z nich a model černočernej, nebo šedostříbrnej? ...umím každou z těch čtyř, jsou standardní, v čem je problém? nemaj jen průmyslový barvy? nebo lakujou i osobní?
osiris psal:...ne, ty bys měl mít hodně tmavou, 1LF (jestli máš ale podle fotky to co on, tak ano, ta by mohla bejt, ale až na modelu K1 a ty máš model 00)
Děkuji mnohokrát.
Nejdřív jsem se dívala na fotky a tam je to pokaždý jinak, tak jsem to šla radši shlídnout osobně . Opravdu je tmavší, takže ještě jednou díky.
já to zkusim na mistra Osiho taky, letos to po něm ještě nikdo nechtěl...
podle "Hledat" sem zjistil, že barva na 12kovym motoru je barva na motorech zetor nebo jakákoličerná, nebo žáremvypalovaná černá, nebo OBIšedá metla cáklá trochu černou anebo dle vzorníku v míchárně barev vybrat tu nejpodobnější...
jenže sem slepej gramlák tak se ptám
Osi, pěkně prosím, víš ?
a teď do mě... díííky
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
...stará B12, šedej model motoru tzv. Zetror, zkus metlu VW LV7S nebo pastelovou RAL 7021
...novější B12, černej model motoru jsem řešil pouze na dálku, zkrátka jsem poslal sykymu na blind obyč. pastelovou RAL 9005 a on pak řek, že dobrý, tak nevím
Banditatom (Člen) 01.02.2013 10:24:30 Offline |
osiris psal:...stará B12, šedej model motoru tzv. Zetror, zkus metlu VW LV7S nebo pastelovou RAL 7021
...novější B12, černej model motoru jsem řešil pouze na dálku, zkrátka jsem poslal sykymu na blind obyč. pastelovou RAL 9005 a on pak řek, že dobrý, tak nevím
je to stejné s autobusem? musím opravit šrámy po předloňským orání prambor
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 01.02.2013 12:06:33 Offline |
osiris psal:...nevím, ještě jsem to nemusel řešit
mohl bych tě poprosit jestli by ses mi nepodíval? letos opravdu nemám v plánu padalajnena a chce to opravit starý šrámy...klidně bych od tebe vzal tužku ale poštovný by bylo dražší než ta tužka
Banditatom psal:osiris psal:...nevím, ještě jsem to nemusel řešit
mohl bych tě poprosit jestli by ses mi nepodíval? letos opravdu nemám v plánu padalajnena a chce to opravit starý šrámy...klidně bych od tebe vzal tužku ale poštovný by bylo dražší než ta tužka
...nezlob se, motorku mám v garáži, je zima, do firmy ji kvůli tomu převážet nebudu (a milinon vzorníků naopak do garáže taky převážet nehodlám), víko kvůli tomu sundávat taky nebudu ...tak seber radši to svoje víko a vezmi si ho sebou tam kam půjdeš pro barvu
...jestli si vzpomenu, spektrometrem (ten unesu) bych to vyfotit moh
Banditatom (Člen) 01.02.2013 18:36:02 Offline |
V pohodeja se iba pital
zzzmrzlinar (Člen) 29.04.2020 19:53:00 Offline |
Kuuuurva, sedm let nikdo nepotřeboval číslo barvy na Bandita :-/
No nic, poprosím místního barvou akce já.
Bandit 1200S, 2006, černá, řekl bych nemetalicka. JS1CB111100596
zzzmrzlinar (Člen) 29.04.2020 19:54:22 Offline |
Barvoznalce, posrane automatické opravy
zzzmrzlinar (Člen) 29.04.2020 23:38:48 Offline |
Filous psal:...snad si s tym nepraštil??? ...doufam, že potřebuješ dát do laku jen spoiler před Nkový budiky
Naštěstí ne, ani když jsem se snažil umazat ty pulmetrovy poserproužky po bejvalym majiteli, asi světový šampion v jízdě rovné .
Budu časem potřebovat nalakovat ty kridylka, krytý rámu, sehnal jsem jen stříbrný.
Bohužel mi ještě chybí krytmezi brejle a budíky a hlavně aj objímky na šavle, ty asi nebudou stejný jako na Kultovi, což?
https://www.tipmoto.com/dily-moto/svetl … 200-n.html
zzzmrzlinar (Člen) 01.05.2020 15:02:19 Offline |
Nejdřív jsem si myslel, že mě chcete dostat do ňaký stíhy, nebo co, ale po pěti minutach svícení jsem nějakou modrou krupici nasel :-/ holt bych asi nemohl býti lakošem
zzzmrzlinar psal:Nejdřív jsem si myslel, že mě chcete dostat do ňaký stíhy, nebo co, ale po pěti minutach svícení jsem nějakou modrou krupici nasel :-/ holt bych asi nemohl býti lakošem
...jen víc takovejch jako seš ty
Stránky: 1