Nejsi přihlášen
Komedianti...
..ani k smíchu nejsou..
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=9121
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Re: Komedianti...
Těhle zmrdečků máme plný město! Hlavně ti mlaďasové z dorostu, nagelovaní buzíci, ksichty hnědý jak po žloutence (ze solárka) bílý kalhoty a někdy i růžové tričko. Není nad ně! Oni jsou fotbalisti, kdo je víc...
Jak já je nesnášim a jim podobný...
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Těhle zmrdečků máme plný město! Hlavně ti mlaďasové z dorostu, nagelovaní buzíci, ksichty hnědý jak po žloutence (ze solárka) bílý kalhoty a někdy i růžové tričko. Není nad ně! Oni jsou fotbalisti, kdo je víc...
Jak já je nesnášim a jim podobný...
Jo!Jo!Jo!Jo!
jeeeezis jak se me udelalo krasne,kdyz sem cetl tvuj prispevek!!
mam presne stejnej nazor
buzicci ze solarka
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Vždycky když je vidim jak se naparujou, přeju si tam mít svoji krosku od bahna a hrábnout před nima, abych je vohodil vod ksichtu až po haksny. Na ksichtu by jim z toho určo slezla kůže chudinkám a dostali by vyrážku Možná i ajc
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Vždycky když je vidim jak se naparujou, přeju si tam mít svoji krosku od bahna a hrábnout před nima, abych je vohodil vod ksichtu až po haksny. Na ksichtu by jim z toho určo slezla kůže chudinkám a dostali by vyrážku Možná i ajc
hlavne ne BSE!
toho je pro ne skoda
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1