Nejsi přihlášen
Aplikace-záznam cest
je nějaká aplikaca do founu, kerá by mi zaznamenala místa kudyma sem projel a pamatovala si to? Myslím ňáků mapu, kde se budů projetý cesty vobarvovat a neprojetý budů šedý, nebo něco podobnýho
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: Aplikace-záznam cest
Ale zkušenost nemam ani s jednou.
https://www.cnet.com/roadshow/news/gps- … ouve-been/
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...nevím medvídku jestli sháníš ten případ, kdy chceš mít následně všechny trasy načmáraný najednou v jedný mapce (jako vymalovávat se zákuskama město, nebo kreslit obrázky ), nebo jestli myslíš záznam pouze jedný cesty
...jestli to první viz např.
tak si nainstaluješ app strava a pak se přihlásíš na statshunters com a tam ti to ty trasy přemaluje do jedný mapky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 01.04.2021 15:59:32 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 01.04.2021 16:03:15 Offline |
hlemejzd999 psal:Mour psal:mapy.cz
....nebyt 1.4, tak bych kurwa veril, bo co ti chuji vymysli de az rozum stat
Koldan psal:je nějaká aplikaca do founu, kerá by mi zaznamenala místa kudyma sem projel a pamatovala si to? Myslím ňáků mapu, kde se budů projetý cesty vobarvovat a neprojetý budů šedý, nebo něco podobnýho
Mělo by ti stačit, když si na founu (s Androidem) necháš zapnutý sledování polohy....
https://maps.google.com/locationhistory/b/0/
osiris psal:...nevím medvídku jestli sháníš ten případ, kdy chceš mít následně všechny trasy načmáraný najednou v jedný mapce (jako vymalovávat se zákuskama město, nebo kreslit obrázky ), nebo jestli myslíš záznam pouze jedný cesty
https://www.kralovedvorsko.cz/image.php … mp;mh=1600
tak si nainstaluješ app strava a pak se přihlásíš na statshunters com a tam ti to ty trasy přemaluje do jedný mapky
to je vono. Jo a u by ste mi mohli přestat říkat Medvídku, líbila by sa ně ňáká hustší přezdífka, jako Grizzly, Zabiják, Medvěd, Zvíře apod.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2021 13:03:39 Offline |
Koldan psal:osiris psal:...nevím medvídku jestli sháníš ten případ, kdy chceš mít následně všechny trasy načmáraný najednou v jedný mapce (jako vymalovávat se zákuskama město, nebo kreslit obrázky ), nebo jestli myslíš záznam pouze jedný cesty
https://www.kralovedvorsko.cz/image.php … mp;mh=1600
tak si nainstaluješ app strava a pak se přihlásíš na statshunters com a tam ti to ty trasy přemaluje do jedný mapkyto je vono. Jo a u by ste mi mohli přestat říkat Medvídku, líbila by sa ně ňáká hustší přezdífka, jako Grizzly, Zabiják, Medvěd, Zvíře apod.
Jasny 😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Koldan psal:to je vono. Jo a u by ste mi mohli přestat říkat Medvídku, líbila by sa ně ňáká hustší přezdífka, jako Grizzly, Zabiják, Medvěd, Zvíře apod.
A co třeba Pižmoň... Ono se to nezdá, ale je to celekm nebezpečné zvíře.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 03.04.2021 10:37:11 Offline |
No ty
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mám to v albu Velká Úpa 2006. Inč Filousu máš recht, až na jednu věc, ti tví pacholci nepili jen pěnu, páč mi teho dycky donesli půlku:o) A tuším to bylo aj tam, gde zme v rámci zábavy na silu položili Osirise do té klouzací gumy a pustili ho ze svahu. Gdyž sem si to pak po letech vyzkůšal a v upraveném korytě, kde bylo vše zabezpečeno, tož sem si říkal, jag nás Osiris musel proklínat, páč to bylo fakt o držku a Móniny vytřeštěné oči o tom světčily.
Koldan psal:mám to v albu Velká Úpa 2006. Inč Filousu máš recht, až na jednu věc, ti tví pacholci nepili jen pěnu, páč mi teho dycky donesli půlku:o) A tuším to bylo aj tam, gde zme v rámci zábavy na silu položili Osirise do té klouzací gumy a pustili ho ze svahu. Gdyž sem si to pak po letech vyzkůšal a v upraveném korytě, kde bylo vše zabezpečeno, tož sem si říkal, jag nás Osiris musel proklínat, páč to bylo fakt o držku a Móniny vytřeštěné oči o tom světčily.
...a tos neviděl moje voči
...cestou dolu sem držel jediný dvě myšlenky, nejdřív neposrat se strachy a od půlky kopce pak hlavně netrefit dole tu vechtrovnu
...vobojí se povedlo úžasně, možná trošku i díky tomu, že vožralí maj vždycky štěstí
faitík psal:Americkej psal:Bych si tipnul Jánky. A Grizzlyho nick nechceš, to je fakt sráč z GSX14 klubu.
...budiž mu země lehká, neboť už není mezi námi...
R.I.P.
...nekecej, nemoc? nehoda?
osiris psal:...jo a prej "pustili" ...hodili jste mě s dolínkem do toho člunu a vodkopli z vodrazový hrany jak prázdnou plechovku
..jj,medvídek byl poprvé na Úpě..
..že byla Monča vykulená,když Osi fičel dolů,se nedivím..když jsme se jí optali,co se děje,tak že prý celkem
nic,jen že je Osi po operaci páteře..a to už jsme byli vykulení všichni..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 04.04.2021 20:59:05 Offline |
Znal jsem ho jen pres net.,..
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1