Nejsi přihlášen
nemám rád
kokoty co jezdí se zaplejma dálkovejma světlama, to jako líp vidí??
a nechci slyšet, že jsou oni líp vidět. nevím jak vás, ale mě to dost oslňuje a myslím si, že je to docela nebezpečný, až pojede v mém směru kolo a nějakej pablb na motyce mě ozáří, tak nevím, ať se jdou vysrat eště že jsou rychlý a jsou hned pryč
co vy na to? jezdíte s dálkovejma?
teď mě totiž pěkně ozářila nějaká R1 a ikdyž jsem motorkář, tak jsem vše co má dvě kola zavrhl
on the road
Re: nemám rád
No tak asi takhle.Světlo na motorce je výš než u aut.Proto se mi často stává že na mě blikaj.Tak blikám teda taky.Ale na motorce s dálkovejma??? Vraždil bych.Bo to hází palermo do xichtu jak prase.Někdo má laďák takže není nejen vidět ale i slyšet.Takže dálkový skoro nepoužívám ani v noci.
Přitom to žádnej víznam nemá.Pokud letíš,letíš i s tlumenejma.A pokud tě má někdo sejmout,tak tě sejme.
Dálkové!A je mi jedno kdo a co na mne bliká nebo troubí a co si o mne myslí ! Párkrát mne už přehlédli, takže no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jsme jeli s kámošem a on jel za mnou.Já tlumený a je mu to nějak lépe svítilo.Já na něj,že mu to nějak dobře šajní a on,že má dálkové.Dal jsem je taky a od Té doby ve dne dálkové,ať si říká,kdo chce co chce,myslím si,že to ve dne neoslňuje a že jsem lépe vidět je jenom pro moje dobro a ve své podstatě i pro dobro ostatních...
co tady proboha hysterčíte, jak tě ve dne můžou dálkový oslnit tak, že nic nevidíš proboha?
sám jezdím s tlumenýma, ale když jedu na nějakým rychlým rovným úseku, zapnu dálkový, protože jak píše jarken s tlumenýma už se mi stalo, že mě přehlídli, s dálkovýma tě nepřehlídnou.
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:co tady proboha hysterčíte, jak tě ve dne můžou dálkový oslnit tak, že nic nevidíš proboha?
sám jezdím s tlumenýma, ale když jedu na nějakým rychlým rovným úseku, zapnu dálkový, protože jak píše jarken s tlumenýma už se mi stalo, že mě přehlídli, s dálkovýma tě nepřehlídnou.
no voni některý lidi sou citlifky.....si vzpomeň na Kellyho, dyk toho vyplašila i dioda vod kartáčku
marcoo psal:Přehlídnou nepřehlídnou.Prostě pokud tě někdo sejme tak i s dálkovejma.
No ono je to docela podstatný, že tě nepřehlídne protijedoucí auto, kvůli těm dálkovým a to si buď jistej, že tě nepřehlídne, když to tu dokonce několik z vás oslňuje tak, že během bílýho dne nevidíte.
Takže to není o tom jestli tě někdo sejme nebo ne ale o tom, že tě někdo nesejme proto, že by tě přehlídl.
Každému dle chuti.
Až vás opravdu někdo sejme,tak se policajti mimo jiné zajímají nejen o to jestli jste svítili, ale jestli potkávacími nebo dálkovýma. Udělají si znalecký posudek a pokud budete svítit dálkovýma, tak máte smůlu. Z poškozeného se najednou stane viník nehody.
budu tvrdit,že sem sfítil potkávačkama a při pádu sem zavadil vo přepínač. co na tom soudní znalec vykoumá? Dyk vo ten přepínač kolikrát zavadím i při běžném provozu,nemluvě vo tom,dyž se člověk votpichne vot mašiny aby udělal nějaký to salto pro diváky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
se veřejně prohlasím za citlivku a prostě mi to vadí a oslní.
jinak si myslím, že to bezpečnější je maximálně pro toho na té motorce, když je to spekulativní, oslníte protijedoucího dědulu nebo někoho kdo se prostě lekne a budou se dít věci. uvědomte si co jezdí za lidi!
Pola ma pravdu, má pravdu předsedo.
on the road
Jo Koldane to souhlas.
Otázka na koho natrefíš a jak šikovného bude mít protistrana právníka.
Znám už pár lidiček kterým řeči že nejeli 180 km/hod při havárii nepomohlo. A mohli povídat o tom že jeli 50 a že při pádu jen protočili plyn a proto se zastavil tachometr na tak vysoké rychlosti.
Je to potom už o tvých ostrých loktech a šikovnostech právníků.
Náhoda je blbec, byrokracie je vyčerpávající a zákony děravé.
tak to je trošku něco jinýho,že jo,asi i laik pozná jestli mašina napálila do auta v padesátce nebo v rychlosti vo stofku věčí. stejně jako i laik pozná,že dotyčnej měl sjetou pneu,brzdové desky,případně že mašina nebyla technicky v pořádku (pokud se jedná o viditelné závady) ale to s tím přepnutím si myslím, že by se dokazovalo těžko, protijedoucí řidič může sice tvrdit,že sem svítil dálkovýma,ale je to tvrzení proti tvrzení a při tom pádu,kdy jsou většinou orvané právě řidítka to přepnutí až tak nereálné není.Ale je fakt,že to jsou všechno jen dohady
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
dalkovy sem dal jen na dalnici(cca 30km) a dam je znova zase na dalnici nepotrebuju aby si me v zrcatku nekdo nevsim.jinak obcas se mi stane ze pri blikani na nekoho kdo nesviti premacknu na dalkovy
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Koldan psal:tak to je trošku něco jinýho,že jo,asi i laik pozná jestli mašina napálila do auta v padesátce nebo v rychlosti vo stofku věčí. stejně jako i laik pozná,že dotyčnej měl sjetou pneu,brzdové desky,případně že mašina nebyla technicky v pořádku (pokud se jedná o viditelné závady) ale to s tím přepnutím si myslím, že by se dokazovalo těžko, protijedoucí řidič může sice tvrdit,že sem svítil dálkovýma,ale je to tvrzení proti tvrzení a při tom pádu,kdy jsou většinou orvané právě řidítka to přepnutí až tak nereálné není.Ale je fakt,že to jsou všechno jen dohady
tak tak, souhlas koldane
losmiros jde o to, že je to bezpečnější v tom smyslu, že nikdo nezačne v protisměru předjíždět když vidí ostrý světlo. Čeho se má jako ten děda leknou??? Už jsi někdy nekoho viděl že by ve dne sjel z cesty kvůli tomu, že ho oslnil někdo dálkovýma?
Mě teda taky za běžného dne nijak neslnila motyka s dálkovejma. To sou kecy!!! Jiná to je za šera nebo když je silně pod mrakem. To mám potkávací. Ale jakmile je jasnej slunečnej den, tak jedině dálkový. A lidi mě stejně sem tam přehlídnou.
Dalece víc mě oslňujou idioti v autech když jedu večer nebo v noci v plechovce, co maj rozštelovaný světla až hrůza a ještě se rozčilujou když na ně člověk blikne.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
co to máte s těma vočima Za slunečnýho dne vás voslní mašina tak že nevidíte Tak to když vás někdo vopere dálkovejma v noci upadáte nejspíš do šoku,neli rovnou do těžkýho kómatu SI KUPTE SVÁŘEČSKÝ BREJLE
sem se akorát rozčílil
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jestli někoho oslňuje dálkový ve dne tak je dobrej,kdyby nekoukal po světlech,ale na silnici kam má tak se mu to nestane
jezdím jak kdy,ale když jedu náhodou svižnějc tak dalková,můj vysavač totiž není slyšet
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1