Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 11.07.2007 14:57:15 Offline |
Re: Moto kosmetika
nejlepčí je tam nablejt nějaký čistidlo, třeba od arexons "politore la moto" nechat deset minut vodstát a pak to vzít lehce wapem, rychlý, bez práce a výsledek docela gut
v shopu to maj jako "čistič motocyklu"
http://www.evron.cz/eshop/vypisvyrobku. … e-motoshop
doba je temná...
vcera sem jií myl, celou vodou s jarem aby sel hmyz dolu.pak sem chromovy casti umyl spesl sracem co mame v nabytku na sklo a kov nazev kdz tak dodam.ale resim co na svody?
jinak na kyvku zasranou od mazani retezu mam spesl sprej nejakej.nastrikas utres pokud to tam nechas dlouho muze to sezrat barvu .
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Monty Jack (Člen) 12.07.2007 22:42:08 Offline |
Na svody NEREZ-FIX ... náhodou objeveno (zabaveno) v kuchyni a ...
Ty tekutý prášky dobře čistí, ale todle bezkonkurenčně bělí
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Umývám teplou vodou s autošamponem a houbou.Potom leštím nádrž,plasty,budíky Bikepolishem od Castrolu(zároveň i osvěžuje a konzervuje)jemnou flanelovou košilí..Kola taky čističem na řetěz stejně jako řetěz samotný a rozetu.Wapkou zásadně nemeju,přijde mi to jako prasárna aspoň u silniční mašiny.
Sonyk:Na svody Silichrom
umejvám tím co najdu ležet vedle vany v prádelně, většinou saponátem na nádobí a otcovým trikem, co hodil do prádla (furt se diví kde se mu ztácí), leštím starým povlečením (nebo aspoň doufám,že to bejvá starý) co najdu v prádelně taky. a jen vopčas,dyž je sfátek,tak seberu tatovi přípravek co dostal pod stromek,nějak turtle sa to menuje či co,má to bejt na lak. řetaz petrolejem,už mám pixlu tři roky a štětcem,akorát tata nadává dyž tím potom chce něco natírat. ale mašina sa blíščí jag Huskyho kulky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:umejvám tím co najdu ležet vedle vany v prádelně, většinou saponátem na nádobí a otcovým trikem, co hodil do prádla (furt se diví kde se mu ztácí), leštím starým povlečením (nebo aspoň doufám,že to bejvá starý) co najdu v prádelně taky. a jen vopčas,dyž je sfátek,tak seberu tatovi přípravek co dostal pod stromek,nějak turtle sa to menuje či co,má to bejt na lak. řetaz petrolejem,už mám pixlu tři roky a štětcem,akorát tata nadává dyž tím potom chce něco natírat. ale mašina sa blíščí jag Huskyho kulky
nemam osobni zkusenost s Huskyho bambulama,ale verim,ze to musi bejt masakr
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Silně zasviněný místa nastříkám MUC OFFem (šmír atd), poté umeju teplou vodou a šamponem s voskem. Žebra kartáčkem, poté oplach teplou vodu nebo lehce wapkou. Nechám schnout, přitom co jde tak vytřu do sucha švédskou utěrkou, lak vyleštím černou leštěnkou Sonax, co nedělá ten bílej hnusnej prach a flíčky, leštěný ráfky a dekly Alu Magicem, svody timhle taky nebo Silichromem. Ve finále potřu plexi, blatník, zrcátka a nádrž voskem od Mafry (dík Osi, je to fakt řacha) a vyleštím. O 50% much méně! A pak už se jen kochám.
Zpravidla 30 minut po té co vyjedu zmoknu a druhý den mohu makat znovu
Leštím hodně a leštím rád!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
maňas psal:Koldan psal:já taky ne,ale dyž vidím jak si náš pesan dělá hygienu,určitě ani Husky nebude žádný béčko
koukám,že z vás bude mít Houka radost
to jo,Koldana urcite pokouse....
tou hub...pardon usty znecistenymi intimni hygienou,jakou dela Koldanuj cokl
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1