Nejsi přihlášen
Snizovani tlaku v pneu
Cau Banditaci, za tyden mi klesne tlak v pneu z 2,5 tak na 1,8. Nemate vyzkousenej nejakej pripravek nebo neco? Popr. nejakou jinou radu? Je docela otravny jezdit kazdy tyden pred projizkou pumpovat. Predem vsem dekuju.
Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř...
Re: Snizovani tlaku v pneu
Jak psal Osiris. Nejlíp uděláš, když dáš tu mejdlovou vodu do nějakého rozstřikovače a pokropíš tím tu gumu. Budeš tam mít zřejmě spoustu malých direk které okem nejsou vidět, ale uniká to jima jak sfiň, páč já když jsem to dělal já, tak jsem jich tam našel asi 25.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:Pšán psal:..vypušť luft..vyšroubuj ventilek..prdní tam trochu mlíka..nafoukat a projeť se..
...bejt gumař, tag tě při přezouvání umlátim montpákou
..jsem se o tomto aspektu schválně nezmínil..
..je faktem,že ten odér by složil i skunka
..a z tebe jako gumaře bych lufta neměl..
..max.dvakrát bys nasál a vykorkoval bys vedle toho skunka
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous psal:Pšán psal:..vypušť luft..vyšroubuj ventilek..prdní tam trochu mlíka..nafoukat a projeť se..
To musí bejt smrad, ale je to účinný jsem to zkoušel akorat potom nigdy nerozebíral
Čaroděj Dobroděj 8-)
xrohy psal:Filous psal:Pšán psal:..vypušť luft..vyšroubuj ventilek..prdní tam trochu mlíka..nafoukat a projeť se..
To musí bejt smrad, ale je to účinný jsem to zkoušel akorat potom nigdy nerozebíral
Jednou mi takhle do servisu přijel chlap s autem..prý mu to při rozjezdu a zatočení mlátí s volantem..tak jsem z auta shodil kola a nějak to šplouchalo..rozdělám je a málem jsem mu tam i nšco přidalbyl to maximalista..pro jistoto tam dal asi litr mlíka!!!!týden se to nedalo vyvětrat,zouvačka zasraná..MAZEC.mít ho po ruce.tak to na něho vyliju!!!
teda chlejf je to pořádnej...ale litr antipichu za 8.90 v tesku.....no nekup to....
zkontroluj ten ventilek,dle mě to uniká kolem něj
já měl taky zajímavou situaci vloni,jel sem z Třebíče,z MirkaDsrazu, vjedu do první zatáčky v Buchlákách a mašina sa začala vlnit jag sviň,říkám si,že Bandit sa sice vlní,ale tag moc?No tag sem dojel k Trampovi a samo,že na prázdném kole.Tlačil sem to v mundůru až k benzínkám,nafůkal a pneu pak držela bezproblémů dalších 1500 km
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Taky se mi často a bezdůvodně snižoval tlak v gumách. Problém byl asi v tomto: http://forum.motorkari.cz/viewtopic.php?id=16826
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2007 14:12:04 Offline |
petrD.J psal:hlavně tam nedávej ten plÿn!!! si v první zatáčce rozbiješ hubu,zabranuje ohřívání !!!!!!!!!!!!!!
Asi taky odbroník co,že máš v samotným vzduchu 70% dusíku ti nevadí?Myslíš ,že tech 30% to nějak změní?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:petrD.J psal:hlavně tam nedávej ten plÿn!!! si v první zatáčce rozbiješ hubu,zabranuje ohřívání !!!!!!!!!!!!!!
Asi taky odbroník co,že máš v samotným vzduchu 70% dusíku ti nevadí?Myslíš ,že tech 30% to nějak změní?
no rozhodně nějaký rozdíl mezi vzduchem a tím plynem bude to by to jinak nedělali že ? No na měkejch pryžích to třeba tak znát nebude,ale u turistický to asi bude rapidnější
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
petrD.J psal:hlavně tam nedávej ten plÿn!!! si v první zatáčce rozbiješ hubu,zabranuje ohřívání !!!!!!!!!!!!!!
odborník se ozval nezabraňuje ohřevu jak tvrdíš ale když se zahřeje tak se neroztahuje jako normální vzduch tak že se ti nestaně že po hodině jízdy bys měl místo původnách 2,5 v pneu 2,7
Lada.s psal:Mám stejny problem, za den mi ujde tlak o 0,1.....
ventilky jsem vyměnil.....
antipich aplikoval
furt uniká
jo a unika z obou kol.....
při tak nizkym uniku to fakt asi bublat nebude.....
no a co velikost vzorku,se mi stalo ,že před dojetím gumy,mi taky dost unikal tlak,jestli třeba neřídne směs když se dostaneš pod určitou mez
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Fik-B6S psal:petrD.J psal:hlavně tam nedávej ten plÿn!!! si v první zatáčce rozbiješ hubu,zabranuje ohřívání !!!!!!!!!!!!!!
odborník se ozval nezabraňuje ohřevu jak tvrdíš ale když se zahřeje tak se neroztahuje jako normální vzduch tak že se ti nestaně že po hodině jízdy bys měl místo původnách 2,5 v pneu 2,7
no a votáza je estli s tím páni gumaři nepočítali
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1