Nejsi přihlášen
Led blinkry
Dobrý večer omlouvám se za založení nového téma ale nějak jsem se tady nedopídil odpovědi po letech jsem si zase koupil motorku bandit 1200s r.v 2004 a chtěl jsem tam dát pulzující led blinkry a tak nastal problém blbě fungovali ale to jsem se dočetl že musím dát odpor nebo led relátko tak sem šel cestou relátka ale po výměně blinkry blikají ale moto nestartuje tak nevím co děkuji za každou radu
Re: Led blinkry
Mas spravne rele?
https://www.abmoto.cz/universalni-blink … ro-suzuki/
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 22.09.2021 17:28:19 Offline |
Jestli mas na mysli ty blinkry ala audi tak ty uz maj vse v sobe....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 23.09.2021 12:19:43 Offline |
VikecB12 psal:Jinak můj tata si je montoval na BMW a když za nim jedu,tak je to vidět napiču,ikdyž na blízko se zdají že svítí hezky
Jeste jsem nevidel led blinkry ktere by na motorce dobre svitili....a po roce provozu jdou do pice uplne
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Na motorkách mám všude ty samý LEDky, origo z výroby. Motorky 2010 2011 2015 a všude to drží. Jeden jsem teda měnil, protože jsem si ho dokurvil sám. Jak jsem se motal kolem, tak jsem o něj blbě zavadil nohou a ty pididrátky uvnitř to nedaly. Samozřejmě zalitý, neopravitelný. Od tý doby si to hlídám a cajk.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Banditatom psal:VikecB12 psal:Jinak můj tata si je montoval na BMW a když za nim jedu,tak je to vidět napiču,ikdyž na blízko se zdají že svítí hezky
Jeste jsem nevidel led blinkry ktere by na motorce dobre svitili....a po roce provozu jdou do pice uplne
Moje skvěle svítěj i po letech, nesmíš bejt lakomej zmrd :)
ale di, Ty brepto ...
Banditatom psal:VikecB12 psal:Jinak můj tata si je montoval na BMW a když za nim jedu,tak je to vidět napiču,ikdyž na blízko se zdají že svítí hezky
...nechci se rouhat, 16 roků a několik karambolů a pořád svítěj ...několik let zrychleně, bez odporů a poslední roky normálním tempem, když jsem jim dopřál relé ...6 ks a to všechny současně na jedný motorce
...jj, 6, autobus je dlouhej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2021 21:11:21 Offline |
Martin610 psal:Tak to budu muset navštívit někoho chytřejšího myslel jsem že je jen vyměním a bude to fungovat a ono ne
jen z toho sdruženého relé vytáhneš kabely které vedou do přepínače na blikny a spojíš je třeba obyčejnou čokoládou. schéma je tady v Download..pokud ti to nic neříká..tak pak holt někdo kdo ví co a jak.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1