Nejsi přihlášen
andre.marek (Člen) 05.06.2022 21:04:05 Offline |
Re: BANDIT PIČO SRAZ dycky MLEJN 6.ročník 3.6-5.6 2022
Také děkujeme, bylo to
Krásných 1400km a jen pár kapek včera.
Ahoj, nakonec jsem nemohl jet. Musel sem na pohreb z rodiny. Snad to priste vyjde.
hlemejzd999 (Člen) 06.06.2022 08:58:45 Offline |
pěkné to bylo , Štěpánovi díky
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Pěkné to bylo. Díky Štěpáne. Celý víkend jsem se z toho pátku dával dohromady... :-x
Kapela taky good. Zavzpomínal jsem se slzou v oku na sebe tak před 15 lety, kdy jsem hrával to podobné co oni.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
....přátelé, kamarádi ....jsem se zase pěkně vožral jako za starejch časů
...jsem rád že se ve mlejně opět líbilo, za mě tohle byla TOP sestava, i když pár mi tam ještě chybělo (Loser, Kukii atd)
Rezervoval jsem rovnou termín, opět první víkend v červnu tedy 2-4.6.2023. a doufám, že budete mít zájem přijet i příští rok a proto by mě zajímalo, kdo by rád opět přijel a zda by se Vám líbila kapela v pátek i příští rok. Za mě to bylo velice příjemné zpestření.
Záleží zda jste schopni obětovat (protože někteří nepřispěli) 3-4 kila navíc za kapelu, na kterou bych příště vybíral dopředu.
Jinak kapela byla s publikem velice spokojená, že prý nehráli před pohodovějšími motorkáři a když budeme, chtít na příští rok, přidaj nějaký nový klasický fláky.
Díky za odezvu a rád jsem Vás všecky viděl (třeba ráno při odjezdu)
...Bandit Pičo dycky mlejn
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Ferda.66 psal:za mne tech 200km rad udelam i pristi rok,a i vyjde lip pocasi...ale i kdyz letos trochu proprselo,tak byla pohoda
...Ferdo díky, plánované pokřtění novách členů, se úplně nepodařilo
...dělám si prdel, tady u nás se to už nedělá....nachcanej lauf, účet na někoho jiného, kontrola bobrů a pindíků je ta tam...i když kontrola bobrů byla vždy fajn akce
...nebudu chodit kolem kaše (je horká)
.... před dávnými dobami se tady na našich stránkách něco vybralo, bylo to na našeho kamaráda a dokonalého společníka rosse, který vždy nejenže pobavil, ale i vždy ...tam nahoru kámo
kamaráde jsi pro mě do dneška, příkladem člověka, protože tvůj dialog vždy končil kdybys cokoliv potřeboval klidně zavolej a ještě s tebou byla neskutečná prdel
...kucí jako fido, palous a spol. mi doufám prominou, že jsem to takto napsal, nemám lepších slov jak vyslovit pokoru "RossŤovi"
...takže a jednoduše pokud s Tím kamarádi souhlasíte příští mlejn, bude na počest Rosse, peníze se použijí na kapelu, protože ROSS by chtěl aby jsme se bavili
...kámo Rossi, dávat panáka, každýmu co přijede na mlejn je voser..... s pokorou tam tobě nahoru kojaksro a celá bandiťí parta
kojaksro psal:...nebudu chodit kolem kaše (je horká)
.... před dávnými dobami se tady na našich stránkách něco vybralo, bylo to na našeho kamaráda a dokonalého společníka rosse, který vždy nejenže pobavil, ale i vždy ...tam nahoru kámo
kamaráde jsi pro mě do dneška, příkladem člověka, protože tvůj dialog vždy končil kdybys cokoliv potřeboval klidně zavolej a ještě s tebou byla neskutečná prdel
...kucí jako fido, palous a spol. mi doufám prominou, že jsem to takto napsal, nemám lepších slov jak vyslovit pokoru "RossŤovi"
...takže a jednoduše pokud s Tím kamarádi souhlasíte příští mlejn, bude na počest Rosse, peníze se použijí na kapelu, protože ROSS by chtěl aby jsme se bavili
...kámo Rossi, dávat panáka, každýmu co přijede na mlejn je voser..... s pokorou tam tobě nahoru kojaksro a celá bandiťí parta
Kožaku, nevím jak si to přesně myslel, ale já ty peníze na Rossův pohřeb ani neorganizoval, ani nevybíral. A nebyl to ani dědek Palous
bla...blabla...!
kojaksro psal:Ferda.66 psal:za mne tech 200km rad udelam i pristi rok,a i vyjde lip pocasi...ale i kdyz letos trochu proprselo,tak byla pohoda
...Ferdo díky, plánované pokřtění novách členů, se úplně nepodařilo
...dělám si prdel, tady u nás se to už nedělá....nachcanej lauf, účet na někoho jiného, kontrola bobrů a pindíků je ta tam...i když kontrola bobrů byla vždy fajn akce
Tak to jsem rad,ze takove vitani obcanku nebylo... ....motorku jsem mel nastesti bokem od ostatnich,takze ani nebyla kritika toho uchyceni zadniho blatniku,ani ze muj bocni stojanek nema cernou barvu,ale rezavou ,natoz nebylo ani to chcani do vyfuku...a na kontrolu pindika,pokud by ho nekontrolovala zenska,tak uz jsem taky nejak starej,a dospelej .Takze ahoj na Fakan srazu,a pristi rok zase Mlejn
...to Fido, kdybych občas dobře poslouchal a ne jedním uchem tam a druhým ven, tak by to stejně napsal, akorát ty prachy byli výběr tenkrát na stránky a já měl za to že to bylo na Rosse.
...každopádně to nic nemění na tom co jsem napsal i za jakým účelem
...to že se sem kokot co si prd pamatuje, je holt průser, ale vono to už asi lepší nebude
kojaksro psal:....přátelé, kamarádi ....jsem se zase pěkně vožral jako za starejch časů
...jsem rád že se ve mlejně opět líbilo, za mě tohle byla TOP sestava, i když pár mi tam ještě chybělo (Loser, Kukii atd)
Rezervoval jsem rovnou termín, opět první víkend v červnu tedy 2-4.6.2023. a doufám, že budete mít zájem přijet i příští rok a proto by mě zajímalo, kdo by rád opět přijel a zda by se Vám líbila kapela v pátek i příští rok. Za mě to bylo velice příjemné zpestření.
Záleží zda jste schopni obětovat (protože někteří nepřispěli) 3-4 kila navíc za kapelu, na kterou bych příště vybíral dopředu.
Jinak kapela byla s publikem velice spokojená, že prý nehráli před pohodovějšími motorkáři a když budeme, chtít na příští rok, přidaj nějaký nový klasický fláky.
Díky za odezvu a rád jsem Vás všecky viděl (třeba ráno při odjezdu)
...Bandit Pičo dycky mlejn
Počítej se mnou Štěpáne
Kapela byla skvělá, takže jsem rozhodně pro
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
kojaksro psal:...to Fido, kdybych občas dobře poslouchal a ne jedním uchem tam a druhým ven, tak by to stejně napsal, akorát ty prachy byli výběr tenkrát na stránky a já měl za to že to bylo na Rosse.
...to že se sem kokot co si prd pamatuje, je holt průser, ale vono to už asi lepší nebude
Na Rosse se vybralo a kde skončili nevím snad Mirek
Jebat motorky :-)
kojaksro psal:...to Fido, kdybych občas dobře poslouchal a ne jedním uchem tam a druhým ven, tak by to stejně napsal, akorát ty prachy byli výběr tenkrát na stránky a já měl za to že to bylo na Rosse.
Na Rosse se vybralo a kde skončili nevím snad Mirek
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:kojaksro psal:...to Fido, kdybych občas dobře poslouchal a ne jedním uchem tam a druhým ven, tak by to stejně napsal, akorát ty prachy byli výběr tenkrát na stránky a já měl za to že to bylo na Rosse.
...to že se sem kokot co si prd pamatuje, je holt průser, ale vono to už asi lepší nebudeNa Rosse se vybralo a kde skončili nevím snad Mirek
tak to je, pídili jsme se po vyúčtování, který jsme nikdy nedostali.
Kdo na pohřbu byl (Kukina) viděl ve finále co za to bylo koupený
Prachy skončily v Třebíči.
bla...blabla...!
Je tu o tom vlákno peníze na Rosse pomohly Maldoj na soudní výlohy po nehodě. MIREK D je poslal Maldovi na účet. Kde to i Malda potvrdil. Jen pro pořádek. Vlákno Bandiťák tak trochu v píči.
Michal Dk psal:Je tu o tom vlákno peníze na Rosse pomohly Maldoj na soudní výlohy po nehodě. MIREK D je poslal Maldovi na účet. Kde to i Malda potvrdil. Jen pro pořádek. Vlákno Bandiťák tak trochu v píči.
takže je to gut když to pomohlo dobrý věci, to vlákno si pamatuju
Proč to řešíme
bla...blabla...!
Michal Dk psal:Je tu o tom vlákno peníze na Rosse pomohly Maldoj na soudní výlohy po nehodě. MIREK D je poslal Maldovi na účet. Kde to i Malda potvrdil. Jen pro pořádek. Vlákno Bandiťák tak trochu v píči.
..díky za info, já si vopravdu prd pamatuju.
Tak tak
Život je boj-mašina je nej!!!
Stránky: 1 2