Nejsi přihlášen
Predni brzda
Cau lidi,potrebuju poradit.na banditu 1200 mam sestipistky tokico.vymenil jsem tesneni v pumpe,dal jsem pancerove hadicky,do trmenu novy pistky a gumicky.nalita nova brzdovka.odvzdusneno a brzda brzdi stejne naprosto tragicky.packa zabere skoro az u riditka.zda se mi jako by pistky odskakovali moc od kotouce.ma nekdo nejakou radu,kde je problem.dik za rady.
Re: Predni brzda
...ty sestipisty se na hovno odvzdusnujou kdyz jsou po kompletni rozborce...sundej trmeny, vraz mezi ne kus materialu, otacej je nahoru dolu a u toho odvzdusnuj...to ze se pistky hodne vraci je taky moznost a uz jsem se s tim setkal, kdyz jsem je hodne namazal...pomohla jen opetovna demontaz, ocisteni a vraceni na sucho jen s lehce maznutym tesnenim a prachovkou...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No odvzdusneny to je myslim dobre,dokonce jsem tam prevrtal ten jeden kanalek jak jsem cetl tady,nebo nekde na diskuzi,at se to lip odvzdusnuje,ale je pravda ze sem to pri montazi hodne namazal brzdovkou.namocil jsem do ni vzdycky celej ten pistek.zkusim to jeste jednou rozdelat,vycistit utrit a namazat brzdovkou jen zlehka ty gumicky
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2019 10:35:48 Offline |
tomasNJ psal:ty šestipistky sou uplně na piču
ale kuš..jsou fajn v kombinaci s vhodnýma deskama.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen) 11.09.2019 12:21:01 Offline |
předpokládám, že kotouče nemají vůli do stran...nebo?
...relativní kochač...
Tak jsem trmeny opet sundal a rozpulil.vycistil,odmastil a znovu poskladal.ted jsem ve fazi odvzdusnovani,ale musim rict ze je to o hodne lepsi,zatim to teda neni tak tvrdy jak bych si predstavoval,ale pri brzdeni uz aspon nedomackavam az ke gripu.kdyz za kotouce poradne zaberu tak se trochu do boku pohnou,ale to musim fakt zabrat,u plovoucich to je snad normalni,nevim nejsem mechanik.problem mozna vidim jeste v odvzusnovaku.jeden se mi zda dobrej,ale druhej podle me tece.kdyz jsem nechal packu pres noc privazanou k riditku,tak kolem sroubu je docela vlhko a celej ten trmen se mi zda takovej pochcanej od brzdovky.kdyz na nej ze spodu sahnu tak mam ruku od brzdovkyjeste jeden dotaz nakonec,nezkousel nekdo vymenit originalni axialni pumpu nissin s primerem pistku asi 15,8 za radialni pumpu s prumerem pistku 19?pocital jsem pomer plochy pistku s pomerem plochy pistu v pumpe a jeste bych se mel vejit do doporucovaneho pomeru.z blative brzdy bych se akorat dostal do brzdy drevitejenze to je teorie,nema nekdo praktickou zkusenost?
THashish psal:jeste jeden dotaz nakonec,nezkousel nekdo vymenit originalni axialni pumpu nissin s primerem pistku asi 15,8 za radialni pumpu s prumerem pistku 19?
Zkoušel, s EBC HH deskama a pancéřovéma hadicama to byly nejlíp utopené prachy v bandasce. Rozdíl je těžko uvěřitelný...
Bandit pičo!
K.a.s.y.m. (Člen) 13.09.2019 19:59:25 Offline |
Libor46 psal:THashish psal:jeste jeden dotaz nakonec,nezkousel nekdo vymenit originalni axialni pumpu nissin s primerem pistku asi 15,8 za radialni pumpu s prumerem pistku 19?
Zkoušel, s EBC HH deskama a pancéřovéma hadicama to byly nejlíp utopené prachy v bandasce. Rozdíl je těžko uvěřitelný...
Ja si ted chrochtam s novym centralem a zrepasovanejma prednima vidlema..to je taky mazec jak je ted motorka jista v zatackach👍👍👍
Banditatom (Člen) 13.09.2019 21:24:28 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Libor46 psal:THashish psal:jeste jeden dotaz nakonec,nezkousel nekdo vymenit originalni axialni pumpu nissin s primerem pistku asi 15,8 za radialni pumpu s prumerem pistku 19?
Ja si ted chrochtam s novym centralem a zrepasovanejma prednima vidlema..to je taky mazec jak je ted motorka jista v zatackach👍👍👍
Ja mel jeziska loni...svara me udelal komplet predek s pruzinama od wilberse zadek yss nejak jsme to spolu sladili a postupem casu jsem to docvakal k dokonalosti....predek mam id stepana ap racing desky zadek taky a maximalni spokojenost....jen uvatuju ze by me jezisek k autobusu donesl radialni pumpu a to ted otazka?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Radiální pumpa za mě určitě ano... Měla by se dávat k takovým těžkým potvorám v základu.
Přední vidle mám taky letos udělané a centrál od YSS je v plánu. Chtěl jsem ho na Ježíška, ale to si nechám udělat sedlo asi u Rutana a tlumič bude v pořadí.
Bandit pičo!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.09.2019 15:41:40 Offline |
Libor46 psal:Radiální pumpa za mě určitě ano... Měla by se dávat k takovým těžkým potvorám v základu.
Přední vidle mám taky letos udělané a centrál od YSS je v plánu. Chtěl jsem ho na Ježíška, ale to si nechám udělat sedlo asi u Rutana a tlumič bude v pořadí.
Ja osobne bych to poradi otocil,ale muj nazor😀
K.a.s.y.m. (Člen) 14.09.2019 15:43:21 Offline |
Mour psal:Já nevím ... mě Bandaska s origo pumpou brzdí docela dobře
Nekdo kdo jezdi B12 za 5 brzdy ani moc nepotrebuje😂😂😂
K.a.s.y.m. (Člen) 14.09.2019 19:14:35 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Já nevím ... mě Bandaska s origo pumpou brzdí docela dobře
Nekdo kdo jezdi B12 za 5 brzdy ani moc nepotrebuje😂😂😂
...tsss... já jezdím po předním kole
Jo to je mi jasny..uz mas obratle doleceny??😂😂
K.a.s.y.m. psal:Libor46 psal:Radiální pumpa za mě určitě ano... Měla by se dávat k takovým těžkým potvorám v základu.
Přední vidle mám taky letos udělané a centrál od YSS je v plánu. Chtěl jsem ho na Ježíška, ale to si nechám udělat sedlo asi u Rutana a tlumič bude v pořadí.Ja osobne bych to poradi otocil,ale muj nazor😀
Já asi taky, ale zadek stále funguje dobře. Kdyby odskakoval nebo dělal neplechu, tak by šel tlumič jako první. Letos jsme byli párkrát na delší vykizdce a to origo sedlo je na hovno....
Bandit pičo!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.09.2019 21:42:35 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
...tsss... já jezdím po předním koleJo to je mi jasny..uz mas obratle doleceny??😂😂
Úspěšně rehabilituji
👍👍👍🥃🥃
Filous psal:...radialka je fajn, byl jsem jeden z prvních, kdo ji montoval...nejde vo to, že byl ta origo pumpa nefungovala, ale s radialkou se ta brzda líp davkuje...
zdar,
když bych tu radialku (NISSIN RADIÁLNÍ PUMPA MCBR19) dal na GSX1400 budu potřebovat jiný hadice??? a jinej šroub?? mám tam pancéřovky a stažený od pumpy rovnou ke každýmu třmenu. u pumpy je delší šroub na dvě banja. podle obrázků nejde poznat, kam se připojí hadice
https://www.abmoto.cz/nissin-brzdove-ko … pa-mcbr19/
díky, za rady
GSX 1400 K7
.. už z principu rozdílu fungování axiální a radiální pumpy mám takový pocit, že banjo budeš muset mít vytočené o 90°.. což u původní pancéřky nejde..
.. když jsem radiálku dával já,tak jsem z tohoto důvodu nechával dělat novou..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 06.11.2022 05:47:11 Offline |
Nebo prelisovat koncovky...
pepa psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hadice.jpg
jen pro jistotu, fak to pootočím? viz fotka
Nemáš vůůůůbec žádnej problém
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:pepa psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hadice.jpg
jen pro jistotu, fak to pootočím? viz fotkaNemáš vůůůůbec žádnej problém
to de fak pootočit?
ta radiálka má vývod směrem dozadu nebo dolů ???
podle fotek na webu to není vidět
GSX 1400 K7
díky
huskyb12 psal:
GSX 1400 K7
pepa psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hadice.jpg
jen pro jistotu, fak to pootočím? viz fotka
...jak pise pan Pes...nemas problem...banjem prostrcis sroubovak, lisovanej spoj chytnes do kombinacek a pootocis do pozadovanyho uhlu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
díky za radu,
jen nevím, jestli budou hadice dost dlouhý. jsou tak nějak nadoraz
Filous psal:pepa psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hadice.jpg
jen pro jistotu, fak to pootočím? viz fotka...jak pise pan Pes...nemas problem...banjem prostrcis sroubovak, lisovanej spoj chytnes do kombinacek a pootocis do pozadovanyho uhlu...
GSX 1400 K7
Banditatom (Člen) 09.11.2022 18:01:46 Offline |
pepa psal:díky za radu,
jen nevím, jestli budou hadice dost dlouhý. jsou tak nějak nadorazFilous psal:pepa psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hadice.jpg
jen pro jistotu, fak to pootočím? viz fotka...jak pise pan Pes...nemas problem...banjem prostrcis sroubovak, lisovanej spoj chytnes do kombinacek a pootocis do pozadovanyho uhlu...
Tak je protahni jinudma. Mam stejne resene hadice a rezervu mam solidni
Stránky: 1