Nejsi přihlášen
Re: Nehomologovany výfuk v Rakousku - problém?
jj, posera je moje pravý méno :)))
je to 50/50 - buď potkáš buzeranta a máš problém a nebo ne ...
domácí jezdí na laďákách
zbytek hostů z Evropy jezdí na laďákách
já neměl nejmenší chuť se nechat šikanovat vod línýho němce, tak sem dycinky dával origoš ...
teď mam homologovanou vložku tak pojedu s ní
autentickej příběh vo cestě z hranic v Tranzitu má Filous ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:jj, posera je moje pravý méno :)))
je to 50/50 - buď potkáš buzeranta a máš problém a nebo ne ...
domácí jezdí na laďákách
zbytek hostů z Evropy jezdí na laďákách
já neměl nejmenší chuť se nechat šikanovat vod línýho němce, tak sem dycinky dával origoš ...
teď mam homologovanou vložku tak pojedu s ní
autentickej příběh vo cestě z hranic v Tranzitu má Filous ...
já jsem neměl nikdy problém i v době, kdy jsem tam jezdil s xt s otevřeným lazerem, kterej dělal randál jako prase, ale je to fakt na štěstí podle toho jakýho trotla potkáš. Ovšem pravděpodobnost, že tě nepustí bych dal tak 5/95
S úsměvem jde všechno líp :o)
taky mam v planu se dolu k nejadernym hochum podivat.toz kdyz tam tedy dojedu a nebude se jim libit muj vyfuk pustej me aspon zpatky domu?
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Dvakrát jsem přespal v Rakousích na cestě k moři a od moře. Jednou Hermagor podruhé St.Johan i.P mašin spousta, v 95% s otevřenejma laufama bez dusítek, místní i cizinci. Ale až tam pojedu v září, radši MIGa sundám, při mým štěstí bych si volal dodávku
Strýcfajtr !!!
ma na TL-ku bossy ktery hlasej pomerne nevidane hranice sem prejizdel hodne na volnobeh a ve vnitrozemi me nestveli..nevim jak bych dopad gdyby k tomu doslo ...ale jak rikam bez problemu...pic
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2007 17:33:19 Offline |
na to je těžká odpověď, jak už bylo psáno, je to hlavně vo konkrétnim celníkovi nebo bengošovi, německa, itálie, francie bych se nebál, ale rakušáka a švýcara bych tim určitě neprudil. loňský alpy sem taky projel s joširourama bez éčka a žádnej problém, ale když tě chytí kokot, tak tě přes tu čáru tam a nedejsatan zpátky prostě nepustí a vyjde tě to sakra draho... takže když pojedeš na jeden den si jenom zajezdit, sral bych na to, když na dovolenou, dal bych tam legál bo se vracet z čáry jenom kvůli tomu, že pičus má blbej den by se mě moc nechtělo
doba je temná...
chtel bych tam na vikend ale tenhle rok asi ne zkusim pres zimu sehnat origo treba padlej fuk a na tu cestu bych ho tam dal snad se u nas nebo na ebay neco najde.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Možná to sem přímo nepatří, ale co mám já zkušenost s policii a celníky v zahraničí, tak si nemohu stěžovat!Na hranicích nikdy výfuk nekontrolovali.Loni ani jedna kontrola- a to jsem jel na velkém Sršni se dvěma htuze hřmícími Two Brothers .
Letos mne při cestě domů hned po výjezdu z Bormia zastavili Carabinieri - neměřili - jen běžná silniční kontrola!Slušně pozdravil, chtěl "documento" k motorce i pas, dal jsem mu techničák, zelenou kartu i řidičák s pasem no a vypadal nadmíru spokojeně a překvapeně, že mám až tolik documento načež vše předal kolegyni která něco porovnávala v PC, vše pak vrátil, popřál "bon vuojáž" a mazal jsem dál
V Rakousku zase poldové stavěli po dobu mojí cesty jen kamióny a na dálnici kontrolovali dalekohledem především dálniční nálepky,Švýcary na dvou hraničních přístupech k Livignu zas zajímalo pouze to jestli jedu z Livigna a pokud jsem řekl ano, tak zda vezu šnaps a tabák (mně co nekouřím a nepiju
).Mimochodem se jim nedivím, protože krabička Marlborek ve St.Moritz stojí 59,95 Franků (cca x17,-Kč
) a Švýcaři houfně o víkendech pašují z Livigna(duty free zóna) chlast a kuřivo - např.Cohiba tam vychází něco kolem 300,-Kč
no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
sonyk psal:chtel bych tam na vikend ale tenhle rok asi ne zkusim pres zimu sehnat origo treba padlej fuk a na tu cestu bych ho tam dal snad se u nas nebo na ebay neco najde.
co dáš, jeden se mě válí v garáži
to jebu
Stránky: 1