Nejsi přihlášen
Re: _Filous
Mour psal:Hodiny?
The father of the little princess of the dawn
jasan veliký, budem to za chvíli potřebovat, náboje nevydrží nafurt
Filous psal:...budes stinat v lese veverky???...ale jo, nakej pevnej kotouc bych ve smelcu asi nasel...bud z krosky nebo nakej zadni...asi co nejvetsi, ne?
...tak v regalu ani po dilne jsem nic nenasel, mam jen plovouci se stredem z hlinikovy slitiny, coz je pro tvoji potrebu k nicemu, ale Ales ma jeste nakej kovovej odpad, tak to zkusime prohrabat, jestli tam neco neobjevime...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...Láďo, kamaráde, tak jsme to na dílně prohrabali a nic, všechno plovoucí ...ale ještě mě napadlo, jestli nebudu mít v krámech v garáži starej přední kotouč z kluků Rat Biku...tam byl pevnej, velkej a trochu házel, ale to by nevadilo...jestli se k tomu dostanu, tak to o víkendu prolezu...
Filous psal:...Láďo, kamaráde, tak jsme to na dílně prohrabali a nic, všechno plovoucí ...ale ještě mě napadlo, jestli nebudu mít v krámech v garáži starej přední kotouč z kluků Rat Biku...tam byl pevnej, velkej a trochu házel, ale to by nevadilo...jestli se k tomu dostanu, tak to o víkendu prolezu...
...Láďa je kus dobře rostlýho chlapa, tomu můžeš dát klidně chlazenej kotouč ze scanie
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:...Láďo, kamaráde, tak jsme to na dílně prohrabali a nic, všechno plovoucí ...ale ještě mě napadlo, jestli nebudu mít v krámech v garáži starej přední kotouč z kluků Rat Biku...tam byl pevnej, velkej a trochu házel, ale to by nevadilo...jestli se k tomu dostanu, tak to o víkendu prolezu...
...Láďa je kus dobře rostlýho chlapa, tomu můžeš dát klidně chlazenej kotouč ze scanie
...a to by nebyl problém...nebo mam teď na servisu cisternu na brzdy a tam bude 6ks kotoučů z BPW náprav
Dík dej vedít, nemohl jsem si vzpomenout na heslo tak jsem sem nemohl
Filous psal:...Laďo, tag zatim mam totok:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 145928.jpg
...zadek z SV nebo Bandasky, prumer 210mm...ale eště sem neměl čas prohrabat svoje poklady v mý garáži, tag třeba vo víku najdu eště něco vječího
...Láďo, tak jsem to prohrabal, pár kotoučů tam mám, ale všechno plovoucí předky, tzn. jen obruč nanejtovaná na "hlinikovym" unašeči, což je asi na piču...ten pevnej XJčkovej pravděpodobně odjel i s Rat bikem, protože co si vybavuju, tak jsem mu dal k motorce i bednu s dílama...kdybys chtěl ten zadek, není problém se stavit nebo ti ho hodim, až budu mít cestu přes Mělník...
Stránky: 1