Nejsi přihlášen
Re: ...Rebel by měl narosky :-(
...je to trošku morbidní si tady každej rok připomínat jeho tragickou smrt (námět jestli nechat v databázi nebo ne), ale protože jsem se s ním znal, taky jsem na něj ráno vzpomenul
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...je to trošku morbidní si tady každej rok připomínat jeho tragickou smrt (námět jestli nechat v databázi nebo ne), ale protože jsem se s ním znal, taky jsem na něj ráno vzpomenul
...taky jsem si chvíli říkal, jestli by nebylo lepší ho "smazat", ale zas na druhou stranu mi nepřišlo morbidní připomenout si šikovnýho kluka, kterýho jsme znali a kterej už bohužel není mezi náma...svejm blízkejm taky chodim ve dnech nějakýho výročí zapálit na hrob svíčku...na mrtvý by se nemělo zapomínat...si myslim já...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
I já jsem pro nechat... Vždyť to byl prima kamarád. Míro ať Ti to tam nahoře jezdí, dávej na nás bacha
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Filous psal:osiris psal:...je to trošku morbidní si tady každej rok připomínat jeho tragickou smrt (námět jestli nechat v databázi nebo ne), ale protože jsem se s ním znal, taky jsem na něj ráno vzpomenul
...taky jsem si chvíli říkal, jestli by nebylo lepší ho "smazat", ale zas na druhou stranu mi nepřišlo morbidní připomenout si šikovnýho kluka, kterýho jsme znali a kterej už bohužel není mezi náma...svejm blízkejm taky chodim ve dnech nějakýho výročí zapálit na hrob svíčku...na mrtvý by se nemělo zapomínat...si myslim já...
takovýhle registrace se nikdy nerušej, v tom máme u nás zkušenosti .....
vzpomněl sem si na něj taky a když tlemím na motorku tak si na něj dost často vzpomenu taky ............ ja bylo napsáno - velká škoda šikovnýho člobrdy!! každopádně profil nerušit .......................... a teď řeknu možná uplně morbidní kravinu, ale myšlenou dobře - když třeba už jako dědek umřu nebo se nedejbože stane něco dřív, tak určitě je supr když si takhle na mě bejvalí kamoši vzpomenou ................. takže bych zavedl "doživotní" resp i nadživotní zůstávání profilů!
souhlas
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
jirka silver (Člen) 23.03.2009 12:13:04 Offline |
Nemazat když kliknu na seznam tak tam pořád je.
Jak jedu okolo jeho baráku tak se mi tam sama stáčí hlava.
Najdete nás na každém kilometru
Banditatom (Člen) 20.03.2016 20:21:40 Offline |
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1