Nejsi přihlášen
Re: Na čem crossíte?
Honzik8719 psal:Vikecu mladej do toho jde s vervou
Jedete Rokycany? ty mi vychází na závodní volno takže bych se přijel s váma sklouznout
Mě se to letos nějak pozitivně rozjelo...začalo to podporou od Enduro4all, pokračovalo licencí Enduro/endurosprint na Přebor C pod AČR, pak mě vzali do týmu JBR Enduro Team no a pak jsem jel na první závody na jejich domácím hřišti...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _0594.jpeg
Takže mám za sebou první závody - klasické enduro v Pačejově, kde jsem se snažil zúročit zimní hodiny na švihadle a ježdění na písku...dalo to dohromady 7. místo z 60 startujících ve skupině a 36. místo v celkovém pořadí ze 140 závodníků
Podle garmin hodinek top speed v měřenym testu 115,4km/h, tak jsem to asi moc neflákal
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0637.jpg
Příští víkend už mi začíná přebor v Úterý u Plzně tak jsem zvědav na moje první dvoudenní závody
A aby toho nebylo málo přemýšlím, že bych na ty endurosprinty pořídil 350
tak gratulace
tady je to samej racer
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kucí,shořel sem jak papír Chcalo dva dny v kuse a v dešti sme šli na start a po třech kolech sem to zaparkoval,pro mě to bylo nesjízdný
Blato po supačky a motorka nechtěla jet ani po rovině
Mladej zajel zase na bednu,třetí flek,ale na start si jich trouflo jen pět a měli to těžký. Zatím je druhej celkově,takže bude bojovat dál
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
já už teda taky byl jezdit, první testovačka v Benátkách a tento víkend jedem s verglama jezdit při MS sajdkár do Kramolína Zetka se povedla na první dobrou což jsem rád
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
![]() |
Honzik8719 (Člen) 02.05.2023 12:58:50 Offline |
MMČR a PČR Endurosprint Úterý
Tak po prvním Přeboru mám v koleno
Vypadá to na PZV off, víc ukáže artroskopie, ale doufám že na další Přebor budu pojízdnej, naštěstí je teď pauza až do 30.7. O to víc mě to sere, protože jsem pořídil svojí první novou motorku v životě a do garáže tak přibyla KTM EXC-F 350 2023
V sobotu se mi jelo celkem dobře, akorát teda bylo na můj vkus dost sucho a dost to klouzalo zejména na cross testu a do toho nervozita z prvních licenčních závodů
V neděli se mi po nočním dešti jelo výrazně líp a taky to tak vypadalo na časech, tahal jsem se vo třetí místo, dokud jsem nedohnal ve třetím kole v časovce houbaře...trpělivě jsem čekal na šanci předjet a ve chvíli kdy jsem měl svoje přední kolo před jeho tak semnou začal nesmyslně závodit (čůrák ) tak mi nezbylo než to poslat venkem rychle a všechno vypadalo světový než mě něco koplo do paty a bylo po srandě
nedalo mi to a dojel jsem i nedělní závod aby bylo alespoň pár bodů
Za sobotu jsem bral 8.flek, za neděli 14. flek...dohormady to dalo 20 bodů a 8.místo průběžně po prvním závodě.
Teď se dávám pomalu do kupy abych mohl začít zase naplno žít (rozumněj jezdit na motorce)
...relativní kochač...
![]() |
Honzik8719 (Člen) 03.05.2023 09:59:24 Offline |
VikecB12 psal:Honzo,jakto že přechod na 4t? Jinak výsledky dobrý,je vidět že seš zapálenej
Přeju brzkej návrat do stupaček
Vikecu díky! Pořád doufám, že s váma dám ty maratonský Rokycany
Přechod na 4t jen částečnej...300 zůstává doma ale slibuju si vod toho 350, že budu rychlejší delší dobu protože mě to tak neutahá a budu tomu moct nakládat i s rukama jak betonárka holešov...no uvidíme.
...relativní kochač...