Nejsi přihlášen
Bandit pičo fakan sraz VII.ročník
zdárek pičáci,
letos bude fakan sraz v termínu 11.-13.8.2023 tentokrát změna místa https://www.podpustevnami.cz/
budeme mít 4-lůžkové chatky, sociálka společná.
jídlo se dá obstarat v místním bufetu, na oběd si dojdeme na Zavadilku třeba... )
chatky jsou zrekonstruované, tak jsou fajn... dejte vědět, kdo chce jet...
dopředu počítám se všemi, co jezdí pravidelně každý rok...
vloni cena za chatku/noc 990,- - letos zřejmě zdraží, ale mám slíbenou slevu cca 150,- na chatku dolu
organizace asi klasika - ještě jsem neměla čas nad tím přemýšlet
pátek nějaká véča, v sobotu si zahrajeme na poklad s cestou do hospody, večer uděláme buřtex nebo tak něco
autobus na Pustevny je pár kroků od kempu kdyžtak nebo je asi 300m koupaliště s přírodním biotopem
budeme se těšit.
Tak zatím čus a BANDIT PIČO !
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 15.02.2023 18:01:25 Offline |
Re: Bandit pičo fakan sraz VII.ročník
1x dospeli 2x poter
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ještě mám jednu chajdu, ale jelikož sem nikdo nechodí, tak to by byl zázrak, aby z toho nakonec něco bylo
každopádně info k chatkám...
KAŽDÁ CHAJDA MÁ LEDNICI , takže jídlo cokoliv nakoupit sebou nebo na Horní Bečvě je ťaman nebo COOP, v Rožnově jsou pak Billa, Lidl, Kaufland aj.
Pátek vybruslíme v bufetu, v sobotu se probereme z komatu a dáme snídani. Po snídani dáme hru s pokladem - ještě nevím jakou Na oběd se půjde na Zavadilku, kdo neujde 500m, tak ho tam pustíme po potoku na Zavadilce je velké hřiště, spousta jídla, piva, kořalky... v nějaký rozumný čas se přesuneme zpátky a opečeme buřtex... a pak klasická kalba a v neděli delírium a odjezd
návrhy na zpestření a kritiky (ne moc) přijímám
o víkendu tam zajedu se konečně podívat a dohodnout cenu.. Zatím po mě nikdo prachy nechtěl, takže zatím nic
max.klasika zacáluju zálohu za všechny a pak se vyrovnáme.. Uvidíme, s čím se paní vytasí
tož se na Vás ksichti těším
andre.marek (Člen) 13.06.2023 20:33:20 Offline |
Zavadilka funguje?
andre.marek (Člen) 13.06.2023 21:25:51 Offline |
Z cesty to moc nevypadá, ale nějaké auta tam bývají.
andre.marek psal:Z cesty to moc nevypadá, ale nějaké auta tam bývají.
Motorest určitě jede, jestli ten zbytek nevím.. 21.tam jedu všechno domluvit a zajdu i na Zavadilku a budu doufat,že si budu moct zamluvit celý motorest
čaues prdi,
kemp vypadá dobře.. chatky jsou všechny uvnitř komplet nové, jsou tam dvě dvoulůžka, žádná palanda..
sociálky, sprcha, kuchyňka jsou taky nové pěkné a kuchyňka vybavená. Sociálky jsou v hlavní budově hned naproti chatám, takže někdo bude moct jít ze sprchy i na ostro
cena za chatku noc 900.. takže každá rodina či páry mi pošlou 1800 na č.ú.2901772218/2010 a do popisu mi napíšete, kdo to posílá, ať rozeznám platby...
pobyt budu psát na sebe a platit za všechny naráz, proto po vás chci prachy předem.. termín dejme tomu 15.7.2023
v bufetu dělají pizzu, smažák, hranolky - rychlé jídla.. bufet je otevřen 15-22, celou dobu budou vařit a podávat pivo a kořalku..
Pivo Radegast a Plzeň, kořalku jsem paní řekla vodku, rum, zelenou. Říkala, že všeho bude dost, tak uvidíme..
nově příchozí se budou muset ubytovat pod stan nebo do obytňáků, chaty jsou full a ubytovna též tak
K chatám - povlečení je součástí, každá chata má lednici -takže jídlo sebou..
něco k snídani - pečivo, koláče aj maj i v bufetu, tak kdo si zapomene cosik, může koupit tam..
dětské hřiště je menší s trampolínou hned vedle zahrádky.. kouřit se smí na zahrádce... při nepřízni počasí maj sezení i uvnitř, takže můžeme kalit i tam..
plán víkendu...
příjezd od 15 hod. večeře z bufetu..
sobota snídaně, každý pojí co chce nebo hodíme propriety na stoly a můžeme posnídat hromadně..
hru jsem ještě nevymyslela, ale na 13 hod máme zamluvených 40 míst na oběd v Motorestu Zavadilka. Výběr z celého menu, jen když vybereme z hotovek, bude to rychlejší..
cesta na oběd vede lesem a není pro kočárky, ale to už asi není aktuální pro nikoho...
kdo by chtěl, naproti Zavadilky je přírodní koupaliště i s dětským hřištěm, tak po obědě může pokračovat tam nebo se vrátit do kempu...
hru ještě upřesním průběh, až jí vymyslím..
v sobotu večer opečeme buřty.. za každou chatkou je vlastní ohniště, ale udělala bych to dole, kde je takové jedno velké ohniště.. klacky, dřevo nebo případně i gril se dá půjčit..
jinak v areálu je ping pong, kuželky, hřiště na nohejbal, volejbal.. míče se dají taky půjčit..
po kempu jsou různě rozvěšené hamaky, tak kdo bude moc unaven, může spinkat i tam...
kdyby Vás cokoliv napadlo, dejte vědět. Tak zatím pá
Ondráš psal:Koukám na ty chytky a pokud se nemejlím, tak mají jen ledničku a ne sporák. Ten je jen ve společné kuchyňce. Je to tak?
Ano prosím.. je tam plně vybavená a relativně moderní kuchyňka
Akce dobrá. Jen teda to, že se v 10 večer hodí hadr na pípu jako že padla, trochu komplikovalo situaci. Sice se to zachraňovalo plechovkama, ale točené, je točené.
Každopádně děkujeme Kukiině za organizaci + chleba k buřtům, dále pak Banditatomovi za buřty a ještě tam byl někdo, kdo dával tácky (a nebo něco dalšího). Všem díky.
Těšíme se zase za rok.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1