Nejsi přihlášen
...čau bejci, jsem Jáchym
...a chci se vám představit ...narodil jsem se 4.8.2023, jsem zdravej, krásnej a šikovnej, maminka je taky cajk, měl jsem hned od začátku háro, vážil jsem 3,6kg a byl jsem 49cm velkej, prostě ranař...taťka je Tom jr. a Filousoj můžete od teď legálně říkat dědku, někteří z vás mu po nějaký době budou moct řikat i nerudnej dědku ...tak se mějte a třeba mě dědek někdy vyveze, tak dáme hlt mlíka, bo panáka si asi s některejma už asi nedám
P.S. Babka Ája je ze mě uplně posraná
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...čau bejci, jsem Jáchym
Čau Jáchyme, hele z prarodičů si zas tak moc vrásky nedělej, jsou jenom trochu divný, no. Ale ňáký dárky z nich na vánoce a narozky určo vypadnou, takže cajk!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
..gratulace mladým,všichni zúčastnění nechť jsou zdraví a Jáchym především..
..dědkovi a bábovi blahopřeji k oficiálnímu titulu..
..a dnes má uzlík jméno,tak všechno nejlepší Jáchyme..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
zzzmrzlinar (Člen) 17.08.2023 10:11:43 Offline |
Hodně dobrý, opožděne se přidávám ke gratulaci
Jedno moje bejvalý dítě z oddílu má taky Jáchyma (o 18 let staršího, než ten váš), takže jsem vlastně taky dědek Jáchyma, i když falešnej. Teď jsme zrovna byli všichni společně na vodě a tenhle můj "vnuk" Jáchym je teda pěkný číslo a fotr se s ním rozhodně nenudí. Tak ti přeju, ať vám Jáchym přináší taky spoustu překvapení. Většina z nich určitě bude příjemnejch. Připiju si večer na jeho zdraví a tebe nerudnej dědku zdravím i s rudnou bábou.
Stránky: 1