Nejsi přihlášen
Long trip 2007
Ve stručnosti :
- najel jsem od baráku k baráku 5010 Km, jedinou závadou byla prasklá H7 v potkávacím světle, což vyřešilo 16 E na pumpě v Cortině - zloději ,
- projeta všechna možná passa a cesty po trase - namátkou v Rakousku Maltatal, Nockalm, Solkpas,Hohetauern,Glockner (už po několikáté ) atd., v Rakousku doporučuji nevynechat pokud jste poblíž Hallstater See, Grundlsee...kouzelná jezera v kouzelném okolí,
- v Itálii Passo di Monte Croce, pak úžasnou cestu poblíže Piovenne Rocchete, okolí Asiaga, Trenta, Madonna di Campiglio, Passo Tonale, Passo di Gavia(mimochodem jedno z nejobtížnějších pass co jsem kdy jel ), Stelvio(přejížděl jsem jej i brzo ráno za svítání a ten pohled byl neskutečný - vycházející slunce a já sám nad mraky na prázdném pasu ), dále Bormio, Aprica,Livigno,Lago di Como...
- ve Švýcarsku Bernina pass, Malojapass, Ofenpas, St.Moritz, Zernez...
- kupodivu jsem nezmoknul, jen jednou jsem za deště dojížděl , ale po návratu cestou na Oravu a druhý den zpět jsem opět jel 240 Km v lijáku , takže z cviku jsem nevyšel ,
- nedám dopustit na Avon Viper Sport!Zadní úplně do kraje jak z okruhu, držely perfektně a ani na mokré cestě při docela svižné kochačce ani jednou náznak prokluzu, zadní je už po 5000 Km po smrti, musím ji vyměnit, předek ještě jednu mírně jetou zadní zvládne ,
- po zpátečnéí cestě obligatorní kolečko přes Dolomity
- největší komplikace - to když Kožuch na pojebané italské samoobslužné pumpě omylem načepoval do bavora cca 7 l nafty a přejmenoval tak svého bajka na BMW K 1200 STDi ,dva dny dovolené pak musel obětovat na vyřešení problému v autorizovaném servise BMW, protože normální mechoši od toho dávali ruce oryč a vykřikovali furt něco jako "injekcióne, radiatóre ojojoj" a podobně .Po "autorizované" opravě jsme pak v neděli odpoledne ve St.Moritzu doopravovali bávo svépomocí, protože italský mechoš pro jistotu nenasadil svorku na hadici k chladiči a ztráta chladící kapaliny vinoucí se jako had za Kožuchem byla dost markantní Fucked italský mechanic
Jinak vše O.K., kdo by pochtíval bližší info o místech výše popsaných, cenách ubytka, místech atd., tak jsem ochoten něco pustit no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Long trip 2007
TO Jarken: sepiš ewoe cesťáky a hoď to sem,nestyď sa, každů chvílu je tu dotaz kam jet,tag proč ne.
Kuwa nejvíc ňa bere to,jag si pamatuješ fšechny ty názvy, já su rád,že si zapamatuju špagety boloňése a pica,víc teho nezvládnu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:TO Jarken: sepiš ewoe cesťáky a hoď to sem,nestyď sa, každů chvílu je tu dotaz kam jet,tag proč ne.
Kuwa nejvíc ňa bere to,jag si pamatuješ fšechny ty názvy, já su rád,že si zapamatuju špagety boloňése a pica,víc teho nezvládnu
....však právě proto prodáváš beton
Mour psal:Koldan psal:TO Jarken: sepiš ewoe cesťáky a hoď to sem,nestyď sa, každů chvílu je tu dotaz kam jet,tag proč ne.
Kuwa nejvíc ňa bere to,jag si pamatuješ fšechny ty názvy, já su rád,že si zapamatuju špagety boloňése a pica,víc teho nezvládnu....však právě proto prodáváš beton
ci fix,že já se líp neučil anebo sem si měl vzít Pištu Hufnágla,to jsem se mohl mít
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Dobře, dobře, pokusím se něco sepsat , ale až k tomu budu mít chvilku...teď řeším resty po 3 týdenní pauze v práci no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Cože?
Něco s Pičou?
Nebo co to Picho?
To by mně žena dala,kdybych si někde dal takový jídlo.
A do Itálie já jezdím jedině po dálnici,je to porád pěkně ustálenou rychlostí a najedu u Boleslavi a U Verony sjedu,no prostě paráda.Co nějaký průsmyky nebo co.
Na to snad Betonmane nepotřebuješ tlumočníka !
Prostě jednu porci no né?No ano! Každopádně nezapomenout na placení, takže pagare, pagare
Progear 650 (Člen) 16.07.2007 09:07:53 Offline |
V Itálii, kde je možný uplně všechno se ničemu nedivim. Jen aby za chvilku neudelala Ducati naftovou motorku...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1