Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Long trip 2007

Jarken (Člen)
09.07.2007 08:57:37

Long trip 2007

Ve stručnosti bigsmile :
- najel jsem od baráku k baráku 5010 Km, jedinou závadou byla prasklá H7 v potkávacím světle, což vyřešilo 16 E na pumpě v Cortině - zloději fuck,
- projeta všechna možná passa a cesty po trase - namátkou v Rakousku Maltatal, Nockalm, Solkpas,Hohetauern,Glockner (už po několikáté smile1) atd., v Rakousku doporučuji nevynechat pokud jste poblíž Hallstater See, Grundlsee...kouzelná jezera v kouzelném okolí,
- v Itálii Passo di Monte Croce, pak úžasnou cestu poblíže Piovenne Rocchete, okolí Asiaga, Trenta, Madonna di Campiglio, Passo Tonale, Passo di Gavia(mimochodem jedno z nejobtížnějších pass co jsem kdy jel help), Stelvio(přejížděl jsem jej i brzo ráno za svítání a ten pohled byl neskutečný - vycházející slunce a já sám nad mraky na prázdném pasu good), dále Bormio, Aprica,Livigno,Lago di Como...
- ve Švýcarsku Bernina pass, Malojapass, Ofenpas, St.Moritz, Zernez...
- kupodivu jsem nezmoknul, jen jednou jsem za deště dojížděl good, ale po návratu cestou na Oravu a druhý den zpět jsem opět jel 240 Km v lijáku help smile2, takže z cviku jsem nevyšel bigsmile,
- nedám dopustit na Avon Viper Sport!Zadní úplně do kraje jak z okruhu, držely perfektně a ani na mokré cestě při docela svižné kochačce ani jednou náznak prokluzu, zadní je už po 5000 Km po smrti, musím ji vyměnit, předek ještě jednu mírně jetou zadní zvládne good,
- po zpátečnéí cestě obligatorní kolečko přes Dolomity smile1

- největší komplikace - to když Kožuch na pojebané italské samoobslužné pumpě omylem načepoval do bavora cca 7 l nafty a přejmenoval tak svého bajka na BMW K 1200 STDi bigsmile,dva dny dovolené pak musel obětovat na vyřešení problému v autorizovaném servise BMW, protože normální mechoši od toho dávali ruce oryč a vykřikovali furt něco jako "injekcióne, radiatóre ojojoj" a podobně bigsmile.Po "autorizované" opravě jsme pak v neděli odpoledne ve St.Moritzu doopravovali bávo svépomocí, protože italský mechoš pro jistotu nenasadil svorku na hadici k chladiči a ztráta chladící kapaliny vinoucí se jako had za Kožuchem byla dost markantnísurprised Fucked italský mechanic fuck bigsmile

Jinak vše O.K., kdo by pochtíval bližší info o místech výše popsaných, cenách ubytka, místech  atd., tak jsem ochoten něco pustit no né?No ano! bigsmile

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Pšán (Člen)
09.07.2007 09:36:32

Re: Long trip 2007

..no fajně jste si to chachaři užili..good

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
huskyb12 (Administrator)
09.07.2007 10:00:25

Jarken: zásada na Italský cestování je: Ničemu se nedivit ! V tý zemi, je možný všechno :)))

ale di, Ty brepto ...
bečka (Člen)
09.07.2007 10:58:14

Jarken: pěkný goodgood
Taky se letos chystam podobnym směrem.
Díky za doporučený místagoodgood

---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Koldan (Člen)
10.07.2007 08:20:32

TO Jarken: sepiš ewoe cesťáky a hoď to sem,nestyď sa, každů chvílu je tu dotaz kam jet,tag proč ne.
Kuwa nejvíc ňa bere to,jag si pamatuješ fšechny ty názvy, já su rád,že si zapamatuju špagety boloňése a pica,víc teho nezvládnusurprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Mour (Člen)
10.07.2007 08:52:29

Koldan psal:

TO Jarken: sepiš ewoe cesťáky a hoď to sem,nestyď sa, každů chvílu je tu dotaz kam jet,tag proč ne.
Kuwa nejvíc ňa bere to,jag si pamatuješ fšechny ty názvy, já su rád,že si zapamatuju špagety boloňése a pica,víc teho nezvládnusurprised

....však právě proto prodáváš beton bigsmilebigsmilebigsmile

Bedřich (Člen)
10.07.2007 21:52:51

Ten cesťák s těma ubytkama bych si taky přečetgood

Taky bych si to nezapamatoval, musel bych pořád fotit cedule, abych věděl, kde jsem všude byl.bigsmile

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
ydom (Člen)
12.07.2007 22:03:45

jen se rozepiš,ještě nevím jak naložím s dovolenou a tohle se zdá jako zajímavej trip...good

Když nejezdím,tak tvořím...
Koldan (Člen)
13.07.2007 08:03:02

Mour psal:
Koldan psal:

ci fix,že já se líp neučilsmile2 anebo sem si měl vzít Pištu Hufnágla,to jsem se mohl mítbigsmile

jardagsf (Člen)
13.07.2007 08:06:16

Koldan psal:
Mour psal:

ci fix,že já se líp neučilsmile2 anebo sem si měl vzít Pištu Hufnágla,to jsem se mohl mítbigsmile

TOBE nepomoze ani svecena......bigsmilebigsmilebigsmile

MOTO KOZZI GRISO
Tomy (Člen)
13.07.2007 09:10:18

Jarken:Určitě by si mohl sepsat nějaký menší článek(cestopis) is fotkama.Zajímalo by mě ubytování zejména v Itálii.Co pensiony?Jaká úroveň za kolik?Je to stejný jako v Rakousku?

Jarken (Člen)
13.07.2007 09:17:08

Dobře, dobře, pokusím se něco sepsat smile2 , ale až k tomu budu mít chvilku...teď řeším resty po 3 týdenní pauze v práci no né?No ano! sick

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
vorel (Člen)
15.07.2007 22:14:26

Jarkene, příště dej určitě cestou z Yello Townu passo Borkolagood
Koldan: eště jedno jídlo by sis moch zapamatovat: Pici con porcini

řikám si hurikán
yello (Člen)
15.07.2007 22:26:19

bigsmilebigsmilebigsmilegood

...che palle !!!
KOVAL (Člen)
15.07.2007 23:11:54

Cože?
Něco s Pičou?surprised
Nebo co to Picho?surprised
To by mně žena dala,kdybych si někde dal takový jídlo.idontknow
A do Itálie já jezdím jedině po dálnici,je to porád pěkně ustálenou rychlostí a najedu u Boleslavi a U Verony sjedu,no prostě paráda.Co nějaký průsmyky nebo co.idontknow

Koldan (Člen)
16.07.2007 07:31:31

yello psal:

bigsmilebigsmilebigsmilegood

netlemit sa ,překládatbigsmile

Jarken (Člen)
16.07.2007 07:47:08

Na to snad Betonmane nepotřebuješ tlumočníka surprised idontknow !

Prostě jednu porci pussy no né?No ano! Každopádně nezapomenout na placení, takže pagare, pagare bigsmile

Koldan (Člen)
16.07.2007 07:55:57

vono to de porcovat?surprised já měl dycky celůsurprised

tomB12 (Člen)
16.07.2007 08:44:21

Zajímavé jaké je pussy kouzelné slovo, u nás se to fuck v číně se to pije a v Itáliji to žerou bigsmile

Jarken (Člen)
16.07.2007 08:55:42

Beztak slušňák Vorel myslel pici con porcini jako porci pizzy smile2 !

Koldan (Člen)
16.07.2007 09:07:45

tomB12 psal:

Zajímavé jaké je pussy kouzelné slovo, u nás se to fuck v číně se to pije a v Itáliji to žerou bigsmile

a v Croatii zas:Co si date na pičubigsmile

Progear 650 (Člen)
16.07.2007 09:07:53

V Itálii, kde je možný uplně všechno se ničemu nedivim. Jen aby za chvilku neudelala Ducati naftovou motorku... bigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
vorel (Člen)
17.07.2007 12:02:17

že sem slušňák tak vám to prozradim: širký nudle s hříbkovou omáčkou vogové

řikám si hurikán

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS