Nejsi přihlášen
B12 S - fabricke znizenie podvozku
Zdravim všetkých. Dúfam, že ma neukameňujete za novú tému ale vo vyhladávaní som nenašiel odpoveď ktorú potrebujem. Mam Bandita 1200S rocnik 2005 ktorý je znížený. Moto je dovoz z DE, zníženie je zapísané v TP- e4 00860 . Otazka je, viete niekto ako sa fabricky Bandity znižovali? Lebo kosti su rovnako dlhe ako na normálnom B12. Kratsia zadna pruzina? Iny zadny tlmic s kratsou piestnicou? Skusal som vygooglit tie zapisy z technicaku ale k nicomu som sa nedopracoval.
Vdaka za rady.
Re: B12 S - fabricke znizenie podvozku
...tovarni kit na snizeni neni, ale jsou homologovane kity a to jsou defacto delsi kosti prepakovani...jsi si jistej, ze jsou kosti stejne dlouhy jako originaly?...vizualne to tak muze vypadat, ale ty rozdili jsou minimalni, cca 1mm roztece kosti udela cca 1cm vysky zadku...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No, mam doma B12 na kt. som mal v lete nehodu a nechal som si ho na ND. Z neho som zhodil kosti a prirovnal ich k tým, kt. su na novom,zniženom B12. Dĺzka kosti je rovnaka,ale či je úplne totožná aj rozteč neviem, nakoľko som ich zo zníženeho B12 nedal dole. Iba kosti z buraneho som prirovnal k tym , kt. su na znizenom a ked som zistil ze dlzka je rovnaka ani som novy nerozoberal. Ale nenapadlo mi, ze moze byt ina iba roztec a tiež som nevedel ze tak malý dĺžkový rozdiel v kostiach moze spravit taký rozdiel vo výške sedla. Momentálne je moto v servise, ked pride domov, skusim este raz demontovat kosti, teraz uz z oboch a porovnám ich. Dam vediet naco som prisiel. Zatial dakujem za tip Filous
udělej to přes zásilkovnu a nikam nemusíš, nějakej box budeš mít určitě u baráku, je to raz dva
Filous psal:...Kubo, mám je...ale upřímně, nechce se mi to balit a utíkat s tím na poštu...nepojedeš někdy okolo???
The father of the little princess of the dawn
Filousej pls podívej se mi po těch brýlích B12, jestli se Ti tam někde neválí po dílně. Díky moc
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1