Nejsi přihlášen
Prodej
Cus lidi,- prodávám protože bych rád 1200 a chci se zeptat jestli ta cena co jsem tam dal je ok. http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=159261
Re: Prodej
no je to na hraně prodejnosti,ale jsou tam i mnohem mnohem větší ulety,nedavno jsem kupoval b6 , 04 s 5500km jsem sehnal za sto i s novou gumou na zadku a celou nádrží...,...máš tam pár doplňků....no¨,já bych do toho asi nešel,ale chvíli to nech třeba se někdo lapí,79000by vypadalo líp na oko.....
Když nejezdím,tak tvořím...
jestlis to tak nacenil,tak to nech,ty si musíš cenu obhájit před kupcem,krom jinýho každý počítá s tím,že něco usmlouvá,tak je lepší mít rezervu.až uvidíš,že to nepude prodat,teprve potom můžeš začít cenu stahovat,ale to neznamená,že to je v prdeli,když se ti nikdo první týden neozve,nebo když to první kupec nevezme
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jo jo,od toho co jsem jí koupil,cenu stahoval 4 měsíce..celou dobu jsem jí sledoval a ve správnou chvíli zakročil,původně byla za 120 bez gumy..je půlka sezony a ceny jsou níž..mužeš počkat na jaro a nedočkavce,ale to zas bude o rok starší......je to na tobě
Když nejezdím,tak tvořím...
Stránky: 1